Evlilik yıldönümünü kayinvalide de gecirmek

Ben olsam madem beraber kutlamayacağız eşime pahalı bir pırlanta altın kolye aldırmadan oraya gitmezdim.
Kaynananın karşısında takıp şıngır şıngır gezerdim.
Siz sinir olacağınıza o sinir olsun.

Kaynanalar aldıkları kocalar umdukları gibi çıkmayınca , bu duyguyu oğullarında yaşamak istiyorlar ve onu hayal ettikleri gibi büyütünce , gelinlere kan kusturuyorlar, kışkançlıklarından

Konunun yeri burasi mi bilmiyorum ama kv. Ile aramiz cok cok iyi değil. Ilk yilimiz hamileyim zaten herseye fazla alinip kiziyorum farkindayim ama sinirlerim cok bozuldu. Bugun evlilik yildonumumuz eşimle disari cikariz diye plan yaparken annemler yarin koye gitcek bugun uğrayalım dedi bende kabul etmedim sonra kv aradi saydi saydi hicbisi kabul etmiyorum bu aksam bize yemege geliceksin dedi. Kendi annen olsa kosa kosa gidersin dedi cok bozuldum. Daha once de 14 subatta pasta al gel oglum demisti yine surat asip emri vaki yapip hakkimi helal etmem demisti. Cok sinirlerim bozuldu gitmek istemiyorum ama o kv.yi de cekip daha da sinirimin bozulmasini da istemiyorum ozellikle yapiyor ne yapicagimi sasirdim.
Sevgililer gununde pasta al gel oglum mu dedi🤣🤣🤣Eee oglu ne dedi??
Evlilik yildönumu icin pasta alsin esiniz ücünüz kesin barii.Ay delirmis bu kvler🥴

Yarin icin guzel bir restorantta yer ayirttirin kocanizla pazarlik olarak. Kv ye gittiginizde de aslinda bugun ama size gelmek icin erteledik yarina guzel bi resyorantta yemek yiyecegiz vs deyin. Bakalim ne yapsbilecek

Konunun yeri burasi mi bilmiyorum ama kv. Ile aramiz cok cok iyi değil. Ilk yilimiz hamileyim zaten herseye fazla alinip kiziyorum farkindayim ama sinirlerim cok bozuldu. Bugun evlilik yildonumumuz eşimle disari cikariz diye plan yaparken annemler yarin koye gitcek bugun uğrayalım dedi bende kabul etmedim sonra kv aradi saydi saydi hicbisi kabul etmiyorum bu aksam bize yemege geliceksin dedi. Kendi annen olsa kosa kosa gidersin dedi cok bozuldum. Daha once de 14 subatta pasta al gel oglum demisti yine surat asip emri vaki yapip hakkimi helal etmem demisti. Cok sinirlerim bozuldu gitmek istemiyorum ama o kv.yi de cekip daha da sinirimin bozulmasini da istemiyorum ozellikle yapiyor ne yapicagimi sasirdim.
kv bilerek yapıyor gibi geldi

Özel günlerinizi başbaşa geçirmemeniz için yemin etmiş sanırım. Kv kıskanır mı sizi? Hiç normal değil çünkü allahın günü mü kalmadı illa bugün gelin diye tutturuyor.

böyle hanzoları nereden bulup evleniyorsunuz anlamıyorum. Evlilik yıl dönümümüz de buraya gel diyen kayınvalidenin alnını karışlarım kusura bakmayın tavrınızı koyamıyorsanız o zaman üzülmeye mahkumsunuz. eşiniz daha büyümemiş 14 şubatta pasta al gel demek nedir Allah aşkına. Eşinizin tavrı net olmalı ama maalesef oda ana kuzusu sanırım yok biz baş başa kutlayacağız diyemiyor.

Tabiki hic birşey ama ben kotu olurum esimle arami bozmak için herseyi yapar ve huzurumuz kalmaz

Sizin eşiniz, annesinin ağzına bakıp sizinle arasını bozabilecekse evliliğimizin sağlam bı evlilik olduğuna inanıyor musunuz? Hayatınız boyunca bu kadının dediği sekilde mi yaşayacaksınız? Siz eşinizle evli değilsiniz ki kvnizle evlisiniz, kadın ne güzel yol bulmus cirkeflik yapıp her istediğini yaptiriyor

canım sende hamılesın azıcık bır yerlerın ağrısın ne bılım mıden falan bulansın halsiz olursun falan belki.

Dedik tabiki ama kadin anlamayan cinsten hakkımı helal etmem sizin gibi evlat olmaz olsun bi karıya anneni degisiyosun diyen biri
Desin yahu,bir der iki der alışır.
Saygısız,karı diye bahsettiği oğluyla bir hayat kurmuş,çoluk çocuğa karışacak/karıştı. Ben olsam bunu dediği an keserdim gitmeyi.
Kusura bakmasın yani,istediğini söyleyen,istemediğini işitir.

Eğer gidilmesi gerekiyorsa bir saat uğrayıp işimiz var deyip giderdim ama gel gör ki öyle bağırıp çağıracak sonrada saygı bekleyecek gelmeni bekleyecek. Daha beklesin dursun. Tabi kocan kişisi de normal davranmayı telkin etmeli ikinize de söylemeli idi. Ortayı bulmak lazımdı ama ipler kopmuş bağırması ile.

14 Şubat mevzusu mantıksız olmuş ona yorum yapmicam ama yarım memlekete gidiyosa akşamı beraber geçirmek uğurlama manasında bana normal geldi. Biz zaten bazen kutlama yapacağımız günleri de kaydiririz mesela bugün onun önemli bi işi vardır ya da benim b. Öncesinden konuşur bunu yarın kutlayalım falan deriz bazen de hiç özel olmayan bir güne kutlayacak bişey bulur kutlarız. Yani günlere çok takılmayın başkalarının gününüzü mahvetmesine izin vermeyin o mutlu günü yaşamaya karar verin ve yaşayın.

Back
X