- 21 Şubat 2021
- 464
- 467
- 18
- 31
- Konu Sahibi 1okaliptus
-
Evet olabilir, var mı önerebileceğiniz bi tesis?Yedi göller, biraz soğuk olabilir ama ben çok sevmiştim
Derdiniz inanılmaz büyükmüşHerkese merhaba.
Sürekli kayınvalide çilesinden konu açmıştım şimdi ise tatlı bi dert için geldim :)
3 ay sonra evlilik yıldönümümüz. Ben her ay kendi paramdan biriktirerek küçük bi bütçe ayarladım şehir dışında bi yerlere gidip belki bir şeyler yaparız diye. Eşime sürpriz yapmayı düşünüyorum. İstanbuldayız. Kış sezonu olacağı için nereye gidebiliriz,nereyi önerirsiziniz? Yada farklı fikirleriniz varsa hepsine açığım.
Neden böyle yaklaştınızki?Derdiniz inanılmaz büyükmüş
Ben günü birlik gitmiştim,Evet olabilir, var mı önerebileceğiniz bi tesis?
Anladım çok teşekkür ederimBen günü birlik gitmiştim,
Abant masal evleri, ben sevmiştimHerkese merhaba.
Sürekli kayınvalide çilesinden konu açmıştım şimdi ise tatlı bi dert için geldim :)
3 ay sonra evlilik yıldönümümüz. Ben her ay kendi paramdan biriktirerek küçük bi bütçe ayarladım şehir dışında bi yerlere gidip belki bir şeyler yaparız diye. Eşime sürpriz yapmayı düşünüyorum. İstanbuldayız. Kış sezonu olacağı için nereye gidebiliriz,nereyi önerirsiziniz? Yada farklı fikirleriniz varsa hepsine açığım.
Burası BDV ve konunuz yanlış yerde. Kullandığınız forumu biraz inceleyin benceNeden böyle yaklaştınızki?
Büyük bir dert olmadığını zaten söyledim. Vah öldüm vah bittim de demedim?
Tatlı bi telaş desem yardımcı olacak mıydınız konuma?
Neyse teşekkürler zaman ayırdığınız için.
Suan Abant’a bakıyordum bende masal evlerine bakayım hemenAbant masal evleri, ben sevmiştim
Sapanca ve Ağva da bir çok tesiste kaldık. Çook memnun kaldık ama biraz farklı bi yer olsun istiyorum şimdi :)Sapanca da güzel bir gece kalacaksınız galiba yada ağvada çok güzel şömineli ve jakuzili küçük bungolovlar mevcut
Bizim de 3 ay sonra evlilik yıl dönümümüz o yüzden ben de burda yerimi alayım :) Biz balayımızı kışa denk geldiği için büyük abant otelinde yapmıştık. Yani Abant güzel tabi ama uzun kalmaya değer bir yer değil en fazla 2 gün yeter oraya bilginiz
Benimde yıldonumu yaklasıyor sapancada ya da agvada neresi var önerebileceginiz?Sapanca ve Ağva da bir çok tesiste kaldık. Çook memnun kaldık ama biraz farklı bi yer olsun istiyorum şimdi :)
Sapanca’da çayır Çimen evlerini çok beğenmiştik.Benimde yıldonumu yaklasıyor sapancada ya da agvada neresi var önerebileceginiz?
Çok teşekkür ederimsapanca olabilir hatta otel adini da vereyim biz her kis turkiyeye geldigimizde papuli koy evinde kaliyoruz 2-3 gece yeterli oluyor guzel vakit geciriyoruz. ama tam sapancada olmayabilir burasi bir bakin isterseniz.
Tatil Önerileri
2026 Erken Rezervasyon Otelleri, Yurtiçi ve yurtdışı tatil önerileriniz. Cruise Turları, Tatil Köyleri, Oteller, Kayak Otelleri, Termal Oteller, Kıbrıs Otelleri, Balayı Otelleri, Ekonomik Oteller, Butik Oteller ve En Çok Tercih Edilen 10 Otelwww.kadinlarkulubu.com
konunun yeri de burasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?