Evlilik yıldönümü🥳

1okaliptus

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
464
467
18
31
Herkese merhaba.
Sürekli kayınvalide çilesinden konu açmıştım şimdi ise tatlı bi dert için geldim :)
3 ay sonra evlilik yıldönümümüz. Ben her ay kendi paramdan biriktirerek küçük bi bütçe ayarladım şehir dışında bi yerlere gidip belki bir şeyler yaparız diye. Eşime sürpriz yapmayı düşünüyorum. İstanbuldayız. Kış sezonu olacağı için nereye gidebiliriz,nereyi önerirsiziniz? Yada farklı fikirleriniz varsa hepsine açığım.

Herkese merhaba.
Sürekli kayınvalide çilesinden konu açmıştım şimdi ise tatlı bi dert için geldim :)
3 ay sonra evlilik yıldönümümüz. Ben her ay kendi paramdan biriktirerek küçük bi bütçe ayarladım şehir dışında bi yerlere gidip belki bir şeyler yaparız diye. Eşime sürpriz yapmayı düşünüyorum. İstanbuldayız. Kış sezonu olacağı için nereye gidebiliriz,nereyi önerirsiziniz? Yada farklı fikirleriniz varsa hepsine açığım.
Derdiniz inanılmaz büyükmüş 🤷‍♀️

Herkese merhaba.
Abant masal evleri, ben sevmiştim

Neden böyle yaklaştınızki?
Büyük bir dert olmadığını zaten söyledim. Vah öldüm vah bittim de demedim?
Tatlı bi telaş desem yardımcı olacak mıydınız konuma?
Neyse teşekkürler zaman ayırdığınız için.
Burası BDV ve konunuz yanlış yerde. Kullandığınız forumu biraz inceleyin bence

Sapanca da güzel bir gece kalacaksınız galiba yada ağvada çok güzel şömineli ve jakuzili küçük bungolovlar mevcut

Bizim de 3 ay sonra evlilik yıl dönümümüz o yüzden ben de burda yerimi alayım :) Biz balayımızı kışa denk geldiği için büyük abant otelinde yapmıştık. Yani Abant güzel tabi ama uzun kalmaya değer bir yer değil en fazla 2 gün yeter oraya bilginiz olsun.

Bizim de 3 ay sonra evlilik yıl dönümümüz o yüzden ben de burda yerimi alayım :) Biz balayımızı kışa denk geldiği için büyük abant otelinde yapmıştık. Yani Abant güzel tabi ama uzun kalmaya değer bir yer değil en fazla 2 gün yeter oraya bilginiz

Zaten haftasonu tatili yapabiliyorum en fazla o yüzden Abant mantıklı geldi banada:)
Ayrıca hoşgeldiniz ❤️

sapanca olabilir hatta otel adini da vereyim biz her kis turkiyeye geldigimizde papuli koy evinde kaliyoruz 2-3 gece yeterli oluyor guzel vakit geciriyoruz. ama tam sapancada olmayabilir burasi bir bakin isterseniz.

konunun yeri de burasi.

sapanca olabilir hatta otel adini da vereyim biz her kis turkiyeye geldigimizde papuli koy evinde kaliyoruz 2-3 gece yeterli oluyor guzel vakit geciriyoruz. ama tam sapancada olmayabilir burasi bir bakin isterseniz.

konunun yeri de burasi.
Çok teşekkür ederim ❤️

Back
X