Evlilik yolunda problemler

Yapma kizim, yapma evladim ... ailesiz, arkadsssiz, issiz olacaksin ne yapacaksin oralarda?? Bir de gitme karari aldim ne demek, evlilik musterektir, 2 kisinin yasayacagi yere 2 kisi karar verir. Boyle bir karar nisanliya sorulmadan alinmaz. Birak gitsin, boyle bir okuzle evlenme bana kalirsa.

Evet tam da dediğiniz gibi trip atıyor soğuk yapıyor

Ya daha geçen haftalara kadar İstanbul’da yaşayacaz diyorduk ailesi girdi aklına kesin .kendisi devlette çalışıyor ordan oraya tayin ister ama benim işim öyle değil

Evet tam da dediğiniz gibi trip atıyor soğuk yapıyor
Geri adım atarsanız bunu alışkanlık haline getirecektir dediği en ufak şey olmadığında soğuk yapıp trip atacaktır bir çocuğun ağlayarak istediği herşeyi yaptırmaya çalışması gibi

Geri adım atarsanız bunu alışkanlık haline getirecektir dediği en ufak şey olmadığında soğuk yapıp trip atacaktır bir çocuğun gibi ağlayarak dediği herşeyi yaptırmaya çalışması gibi
Umursamaz davranmaya çalışıyorum ama düzelir mii tekrar bu ilişki bilmiyorum çok üzülüyorum yani şurda düğüne 3 ay var

Umursamaz davranmaya çalışıyorum ama düzelir mii tekrar bu ilişki bilmiyorum çok üzülüyorum yani şurda düğüne 3 ay var
Sizi yıldırmaya kararınızı değiştirmeniz için çabalıyor bence zaten seviyorsa sizi böyle bir durum için ayrılmaz

O devlette çalışıyor o yüzden tayin şansı var ama ben özelde çalışıyorum benim için daha zor böyle karara uyum sağlamak

Ay sakinn, bu erkekler es bulunca memlekete yerlesip, eslerinin Herseyden vazgecmesini bekliyor. Ne kadar sacma ya. Senin bir hayatin duzenin var oysa ki.

Buna sakin kanmayin lutfen.
Sonrasinda gelen depresyonla evliligin yokus asagi yuvarlanir. Ustune cocuk yapalim duzelir dersiniz , iyice kapana kisilirsiniz

Bu sebepten de ayrılmak isterse benden üzülürüm yani . Devlette çalışıyor olsam atama hakkım olurdu yine şehir değiştirirdim ama bir anda tüm hayatımı değiştirmem çok zor
Bunun için ayrılacaksa şimdi ayrılsın zaten, evlendikten sonra psikolojik şiddetle zorla götürünce daha mı iyi olacak?

Yok bugün detaylı konuştuk tavrımı koydum ben sizlerle dertleşmek için yazdım buraya

Bunun için ayrılacaksa şimdi ayrılsın zaten, evlendikten sonra psikolojik şiddetle zorla götürünce daha mı iyi olacak?
Ya kendisi kadın ayağın üzerinde durmalı diyen biri . E ben oraya gidince çalışmayacam nolaacak saygı duymayacak artık

Yok bugün detaylı konuştuk tavrımı koydum ben sizlerle dertleşmek için yazdım buraya
Ailen ne diyor bu konuda ? Haberleri var mi ? Onlarda dahil olup, hayir kizim hicbiryere gitmeyecek diyebilir

Ailen ne diyor bu konuda ? Haberleri var mi ? Onlarda dahil olup, hayir kizim hicbiryere gitmeyecek diyebilir
Normalde anlatmayacaktım onlara çünkü konu ciddi değil sanıyordum bugün bahsettim sinirlendiler . Madem böyle durum vardı aile tanışmasında söyleselerdi olacak iş mi gibi tepki gösterdiler tabiki

Normalde anlatmayacaktım onlara çünkü konu ciddi değil sanıyordum bugün bahsettim sinirlendiler . Madem böyle durum vardı aile tanışmasında söyleselerdi olacak iş mi gibi tepki gösterdiler tabiki
Cok iyi yapmissiniz. Benzer birsey benim bir tandigiimin basina geldi, ailesi katiyen kabul etmedi. Erkek tarafida mecbur sesini bir daha cikaramadi

off bunaldım cidden . Hiç bu süreçte zorluk çıkarmadım da yani napayım daha
Mutlu bir evlilik yapacak gibi durmuyorsun neden ayrılmaktan bu kadar korkuyorsun?
Hiç zorluk çıkarmamak falan seni sindirmiş bu mesajların hiç normal değil.

Cok iyi yapmissiniz. Benzer birsey benim bir tandigiimin basina geldi, ailesi katiyen kabul etmedi. Erkek tarafida mecbur sesini bir daha cikaramadi
Ya ailesi aklına girmiştir buraya gelirsen ev alırız size demiştir eminim çünkü böyle düşünceleri yoktu daha önce

Mutlu bir evlilik yapacak gibi durmuyorsun neden ayrılmaktan bu kadar korkuyorsun?
Hiç zorluk çıkarmamak falan seni sindirmiş bu mesajların hiç normal değil.
Çok seviyorum bu hazırlık sürecinde birbirimizi yıpratmayalım diye zorluk çıkarmadım dedim o da uyum sağlıyordu bana ama ta ki bugün olanlar işte baya moralimi bozdu kara kara düşünüyorum

`