- 24 Mayıs 2024
- 12
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi selinay su
-
2 yıllık ciddi ilişkimde aldatıldığımı öğrendim. Yatıp kalktığı kızları bana arkadaşım diye tanıştırmış, bu nasıl bi miğdesizlik anlamıyorum. Askere gitmeden önce evlenme teklifi etti. Askere gitti, defalarca ziyaret ettim her seferinde ben gittim ayağına. Kısaca ilişkinin erkeği bendim. Askerden geldikten sonrada yatıp kalktığı kızlarla görüşmüş haberim olmadan. Özetleyerek anlattım çok uzun olmasın diye. Ayrılmıştık ve tekrar konuşmaya başladık. Bunları konuşmaya başladıktan sonra öğrendim. Tabi ki devam etmicem ama içimin soğuması için bir şeyler yapmam gerekiyor. Tavsiye olan var mı? Aşırı ihtiyacım var.
Tanıyamamışım2 senede sen bu adami hic mi tanimadin?
Ya amaç intikam değil zaten sadece beni salak yerine koydu bide yüzük taktı yani, konuşmaya başladığımızda ben seni hiç aldatmadım falan diyordu.Bas git ya ne intikamı, çirkefi üzerine sıçratmaktan başka işe yaramaz. Yatıp kalktığı kızlarla da evlenmez zaten, anası bulur artık bi tane. Sen kendini koru kalanını ...tir et.
Nasıl öğrendiniz aldattığını2 yıllık ciddi ilişkimde aldatıldığımı öğrendim. Yatıp kalktığı kızları bana arkadaşım diye tanıştırmış, bu nasıl bi miğdesizlik anlamıyorum. Askere gitmeden önce evlenme teklifi etti. Askere gitti, defalarca ziyaret ettim her seferinde ben gittim ayağına. Kısaca ilişkinin erkeği bendim. Askerden geldikten sonrada yatıp kalktığı kızlarla görüşmüş haberim olmadan. Özetleyerek anlattım çok uzun olmasın diye. Ayrılmıştık ve tekrar konuşmaya başladık. Bunları konuşmaya başladıktan sonra öğrendim. Tabi ki devam etmicem ama içimin soğuması için bir şeyler yapmam gerekiyor. Tavsiyesi olan var mı? Şuan barışmak istiyor ve benim bildiğimi bilmiyor.
Bizi tanıştıran ortak arkadaşımız anlattı. İlişkimiz bittiği için rahatlıkla anlattı tekrar konuştuğumuzu bilmiyorduNasıl öğrendiniz aldattığını
İnstgramda görmüştüm bır kolı tuvalet kagıdı gönder teslım edildiğinde de yedıgın b*kları anca temizlersın yaz engelleTanıyamamışım
Uzak dur, problemi üzerine sıçratma. Sadaka ver. Hemen iletişimi kes. İntikam vs işine girme bulaşık belli adam başına bela etme. Allahından bulsun.2 yıllık ciddi ilişkimde aldatıldığımı öğrendim. Yatıp kalktığı kızları bana arkadaşım diye tanıştırmış, bu nasıl bi miğdesizlik anlamıyorum. Askere gitmeden önce evlenme teklifi etti. Askere gitti, defalarca ziyaret ettim her seferinde ben gittim ayağına. Kısaca ilişkinin erkeği bendim. Askerden geldikten sonrada yatıp kalktığı kızlarla görüşmüş haberim olmadan. Özetleyerek anlattım çok uzun olmasın diye. Ayrılmıştık ve tekrar konuşmaya başladık. Bunları konuşmaya başladıktan sonra öğrendim. Tabi ki devam etmicem ama içimin soğuması için bir şeyler yapmam gerekiyor. Tavsiyesi olan var mı? Şuan barışmak istiyor ve benim bildiğimi bilmiyor.
Çok iyiymişİnstgramda görmüştüm bır kolı tuvalet kagıdı gönder teslım edildiğinde de yedıgın b*kları anca temizlersın yaz engelle
Evet muhteşem bır çözümÇok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?