• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yüzüğü

Şahsi düşüncemi sorarsanız, doğum günü için değil yüzük bu durumda, çeyrek olsa da satmazdım. Eşinin hemen iş bulacağı meçhul. Ben geçen sene evsiz kalacak kadar sıkıntı yaşadım fakat alyansıma kıyamadım doğrusu, çok şükür şuan kirada olsa evime kavuştum. Çocuklarıma doğum günü de yaptım hem de çok mutlu oldular.
Cnm durumun yerinde olsun git ciraganda yap yani 5 yildizli otelde yap kime ne?? Burdaki durum bambaska.. idareci bi kadin bu durumda alyansi satsa bile o parayla evinin yiyecegini faturasini dusunur su kis gununde.. 1 yas d. Gununun zerresinden bi haber olan cocugun dogum gunune para harcamaz

Ya gözünüzü seveyim bi kez olsun saçmalamayın artık yalvarıyorum size!!! Eşim 1 ocaktan beri ıssız istifa etti şuan iş arıyor cebimizde 200 lira para var abisi 1000 tl atayim size diyor eşim dün gece yuzukleri satalım mı ne dersin diye sordu baştan hayir dedim ama eşimle kızımızın doğum günü için satalım gibi bişey konusmad8m onu burda size diyorum!!! Kirada oturuyoruz bu ayın elektriğini suyunu ödedik bi kira kaldı onu da az once haberi geldi primi yatmış!! ikimizde çalışmıyoruz duan şimdi sen neden çalışmıyorsun diyenler olur emziriyorum biberon almıyor!!!!!! Evet ilk bebeğim ve guzel bi dogum gunu olsun istiyorum aile arasinda FOTOĞRAF CEKTIRMEK GODTEROS YAPMAK GIBI BI NIYERIM YOK HICBIR ANNENIN YOKTUR EMINIM NEYLE SUCLADIGINIZA DIKKAT ED8N DÜZGÜN YORUM YAPIN! YETERINCE AC8K OLDU MU CEBIMDEKINE KADAR SOYLEDIM ???

Cnm durumun yerinde olsun git ciraganda yap yani 5 yildizli otelde yap kime ne?? Burdaki durum bambaska.. idareci bi kadin bu durumda alyansi satsa bile o parayla evinin yiyecegini faturasini dusunur su kis gununde.. 1 yas d. Gununun zerresinden bi haber olan cocugun dogum gunune para harcamaz

Ben farklı bir yorummu yapmışım?
Yok zamanda doğum günü için değil yüzük, çeyrek bile bozdurmam. Bu benim şahsi görüşüm!

hiç de önemli değil ben olsam takılmam.önemli diyenler bence yokluk nedir bilmiyorlar.adamda yok ki yüzükleri bozduruyor.yeni iş bulunca alır tekrar üzülmeyin.

Ayrica dogim gunu ne kadat tutucak 50 100 tl ye suslenir bi de pasta yapılır hediyd alinir tamam ne yani ???

Ya gözünüzü seveyim bi kez olsun saçmalamayın artık yalvarıyorum size!!! Eşim 1 ocaktan beri ıssız istifa etti şuan iş arıyor cebimizde 200 lira para var abisi 1000 tl atayim size diyor eşim dün gece yuzukleri satalım mı ne dersin diye sordu baştan hayir dedim ama eşimle kızımızın doğum günü için satalım gibi bişey konusmad8m onu burda size diyorum!!! Kirada oturuyoruz bu ayın elektriğini suyunu ödedik bi kira kaldı onu da az once haberi geldi primi yatmış!! ikimizde çalışmıyoruz duan şimdi sen neden çalışmıyorsun diyenler olur emziriyorum biberon almıyor!!!!!! Evet ilk bebeğim ve guzel bi dogum gunu olsun istiyorum aile arasinda FOTOĞRAF CEKTIRMEK GODTEROS YAPMAK GIBI BI NIYERIM YOK HICBIR ANNENIN YOKTUR EMINIM NEYLE SUCLADIGINIZA DIKKAT ED8N DÜZGÜN YORUM YAPIN! YETERINCE AC8K OLDU MU CEBIMDEKINE KADAR SOYLEDIM ???
E satın o zaman bize neden sordunuz ki?

Öncelikle sıkıntınız en kısa zamanda geçer, rahata kavuşursunuz umarım. Böyle zorlukları dönem dönem çoğu insan yaşıyor. Zamanla da geçiyor.
Benim nedense aklıma şöyle birşey geldi. Doğum gününde bizim adetlerimizde para ,altın takar yakınlar, uzaktakiler hediye alır. Yani mesela ablamın bir arkadaşı 'oğlumun doğum gününü yaptım da bayağı bir takı geldi' demişti. Yani sizin böyle bir beklentiniz mi var? Hani belki biraz rahatlarım diye mi düşünüyorsunuz.
Yok öyle değilse yüzükler doğum günü için bozulmaz. Hele ki 1 yaşındaki bebeğin doğum günü için. Daha büyük bir çocuk olsa ağlasa üzülse neyse de, anlamayacak bir bebek için hiç gerek yok. İlla fotoğrafı olsun , hatıra kalsın diyorsanı z da bekleyin eşiniz iş bulsun maaşını alsın 1-2 ay sonra yapmak istediklerini yapın. Tabi tercih sizin.

Back
X