Evlilik

umutsuzg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
85
15
3
35
Kızlar eski evliliğimden 5-6 sene geçti ikinci evlilikler nasıl ve evlenmeyi düşünmelimiyim .İlk evliliğim ben çok istediğim için oldu ve ilişkiye girememiştik sorunun ikimizde olmadığını anladik doktorlara danistigimizda ,Şuan kendimi hazır hissediyorum ama guvensizligim var neyapmam lazım.Konustugum biri var onunla ilişkiye girdik tam birlikte oluyordu durduk ve evlenince benim ol dedi ve durdu onun için soruyorum neyapmaliyim evliligi düşünmelimiyim

Evlenin madem sevgilinizle.
Ikinizde evlenmek istiyorsanız evlenin belli ki vajinismus sorununuzda kalmamış .

sorunun ikimizde olmadığını anladik doktorlara danistigimizda
E kimdeymiş sorun?
Nikah memurunda mı?

Ayrıca sevgiliniz tam birlikte olacakken neden durup evlenince benim ol dedi? Ne mana yani o zaman neden o raddeye kadar geldi? İlginç.

B
E kimdeymiş sorun?
Nikah memurunda mı?

Ayrıca sevgiliniz tam birlikte olacakken neden durup evlenince benim ol dedi? Ne mana yani o zaman neden o raddeye kadar geldi? İlginç.
Birbirimizi sevmiyor musuz onu anladık daha sonraki konuşmamız da ve gördüğüm tedavide
Ayrıca ilginç olan birşey yok sadece daha sevgiliyiz onun için o raddede bıraktı

Seviyorsan ve sorunlarını onunla yenmeyi başarmışsan ve doğru insan olduğunu düşünüyorsan evlen...
Kimse hayatınız hakkında bir şey bilmezken bu hayati karar da sizi fikriyle nasıl destekleyebilir ki?

ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ama madem bişeyler yaşıyonuz ilşikinin orta yerinde durup evlenince benim ol demek çok saçma. ya tam yaşayın, yada uzak durun. neyine güvenmiyosun adamın

İlk evliliğinden hatalı trafik polisi miymiş?
Hiç bir erkek o zınzınlıkla kapının ağzından geriye dönmez. Hadi döndü diyelim “gel benim ol düşlerim ol gecelerim yoksa gündüzlerim ol, gurbetlerden geriye dönüşlerim ol” demez. Romantizmi çok çikinmiş adamın. Ayrıca bütün genellemeler de yanlıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…