Kendin yaşamış gibi bahsediyorsun
Evvvvet açıklayacak bir babayiğit bulursak:)))Bende dinleyebilirmiyim nolurrr
Kendin yaşamış gibi bahsediyorsun
Çocukluk arkadaşım yaşadı
konu içeriğinde hiç bahsetmemişsin kendin yaşamış gibi anlatıyosun, sonra arkadaş çıkıyo ortaya. bu işin içinde bi iş olmasın
Aynı mantıkla bakarsak her gittiğimiz ev bizim olur mu? Olsa keşkeEvvvvet açıklayacak bir babayiğit bulursak:)))
Ay çok iyiydi bu cevap nikah memuru kısmına bayıldımE kimdeymiş sorun?
Nikah memurunda mı?
Ayrıca sevgiliniz tam birlikte olacakken neden durup evlenince benim ol dedi? Ne mana yani o zaman neden o raddeye kadar geldi? İlginç.
Bir kere anahtarınla açarsan o ev hep senin oluyor ev saaaaağbı oluyorsunAynı mantıkla bakarsak her gittiğimiz ev bizim olur mu? Olsa keşke
Açıklayamadım
Aydınlandıııııım bundan sonra herkesin anahtarını çalıp kapıları açıcam benimsiiiiiin diye bağırarak, aheee aheey aheeyBir kere anahtarınla açarsan o ev hep senin oluyor ev saaaaağbı oluyorsun
Çok iyi yaaBir kere anahtarınla açarsan o ev hep senin oluyor ev saaaaağbı oluyorsun
Ya bide evi beğenmezsenAydınlandıııııım bundan sonra herkesin anahtarını çalıp kapıları açıcam benimsiiiiiin diye bağırarak, aheee aheey aheey
Konuda çuvalayınca ya arkadaşın oluyor yada anketKonu sizin mi arkadaşınızın mı bir karar verin.
Çok iyi yaa
Aydınlandıııııım bundan sonra herkesin anahtarını çalıp kapıları açıcam benimsiiiiiin diye bağırarak, aheee aheey aheey
Hömmm hemen aynı çürük zihniyetle düşünmeye çalışıp cevap veriyorum şöyle olur anahtarı sokağa atarım ikinci el diyip yüzüne bakmazlar. (Aslında hepsi üşüşür yani)Ya bide evi beğenmezsen
Buldum cevap veriyorum anahtar bossuk .Bir kere anahtarınla açarsan o ev hep senin oluyor ev saaaaağbı oluyorsun
Ahahaha dimi kapıyı açmayan anahtarı ne edecükBuldum cevap veriyorum anahtar bossuk .
Beni yoldan cıkarma banlanmak istemeyorum .Ahahaha dimi kapıyı açmayan anahtarı ne edecük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?