- 15 Temmuz 2018
- 11
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kkardelen63
-
Merak etmeyin zamanla ikna olur 30 u beklemek zorunda kalmazsınız çünkü etraftakiler yaş 25 i geçince başlar yok mu küsmeyi evlendir diyeCunku Annemin asla ikna olmayacağını biliyorum o bisey dedimi asla geri dönmez ne kadar dil doktuysem hayat benim dediysem bos
Annem herkese diyor isterse kendini öldürsun 30dan once hâşâ Allah gökten inse de olmaz diyeMerak etmeyin zamanla ikna olur 30 u beklemek zorunda kalmazsınız çünkü etraftakiler yaş 25 i geçince başlar yok mu küsmeyi evlendir diye
Siz inatlaşmayın sakin kalın ve sizi seven evlenene kadar beklemeli zaten kaçmak çok yanlış olur genç yaşta yıpranırsınız çökersiniz.Annem herkese diyor isterse kendini öldürsun 30dan once hâşâ Allah gökten inse de olmaz diye
İşin içinden çıkmadığım bi durum var sizede anlatıp fikrinizii sormak istedim benim yaklaşık 1 yıllık bi ilişkim var okuduğum yerde tanıştım hatta mezuniyet gunu ailemle de tanıştırdım ama annem kendi kücük eğlendiği icin benim 30 yaşından once evlendirmeyecegini yeminler edip anlatıyor her seferinde daha 22 yaşındayım ve sevgilimle ailesiyle gerçekten cok iyi anlasiyoruz annesi hep beni kızı olarak gördüğünü söyler görüştüğümüz zaman kucağına bile alır sever öper o derece ilişkimiz ama annem cok kati kuralci baskıcı dir dedigim dediktir hayati onun isteklerine gore yaşamamızı ister biz sevgilimle kaçmaya karar verdik en iyisinin bu olacağını düşündük siz ne düşünüyorsunuz kaçmak cok mu kotu benim icin tek sorun aile affeder mi çevrenizde kaçan varsa aileleri affetti mi
Bu nedir Allah askina su davranis bile bana samimiyetsoz geldi bence isini duzenini oturtmadan evlenme ne acelen varkini kızı olarak gördüğünü söyler görüştüğümüz zaman kucağına bile alır
Kaçmak falan komik de bu sözler de sağlıklı birinden çıkmaz.Annem herkese diyor isterse kendini öldürsun 30dan once hâşâ Allah gökten inse de olmaz diye
Kaç da gör annem de bana evlenme küçüksün dedi bok var gibi evlendim geberiyorum mutsuzluktan keşke değil 30 yaşında hiç evlenmeseydim herkes hayatını yaşarken ben kv kahrı çektim çocuk buyuttumİşin içinden çıkmadığım bi durum var sizede anlatıp fikrinizii sormak istedim benim yaklaşık 1 yıllık bi ilişkim var okuduğum yerde tanıştım hatta mezuniyet gunu ailemle de tanıştırdım ama annem kendi kücük eğlendiği icin benim 30 yaşından once evlendirmeyecegini yeminler edip anlatıyor her seferinde daha 22 yaşındayım ve sevgilimle ailesiyle gerçekten cok iyi anlasiyoruz annesi hep beni kızı olarak gördüğünü söyler görüştüğümüz zaman kucağına bile alır sever öper o derece ilişkimiz ama annem cok kati kuralci baskıcı dir dedigim dediktir hayati onun isteklerine gore yaşamamızı ister biz sevgilimle kaçmaya karar verdik en iyisinin bu olacağını düşündük siz ne düşünüyorsunuz kaçmak cok mu kotu benim icin tek sorun aile affeder mi çevrenizde kaçan varsa aileleri affetti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?