Evlilik

Elime bir inşaat küreği alıp önce annenin suratına sonra kocanın suratına sonra kaynana görümce. Hepsine indirmek istedim.
Kaç kurtar kendini böyle hayat gider mi.
Tövbe! İnsanlar evcil demiyorum bahçede yaşayan köpeğe bile böyle davranmıyor ya.
Sen bir bireysin kıymetlisin değerlisin nolur kendine değer ver kendini kurtar.

İş bulun, gizlice eşinizden duyduğunuz hakaretleri kaydedin. Kayınvaldeniz ve görümcenizi de ekleyin hatta. Eğer fiziksel bir hırpalanma olursa mutlaka aynı gün hastaneye gidip darp raporu alın sakın ihnal etmeyin. Bunlar boşanma davanızda size tazminat yolunu açacak. Kürtajı zorla yaptırdığını söyletmeye çalışın ‘söyle neden bebeğimi öldürdün neden zorla kürtaj olmama neden oldun gibi konuşmalarınızı ve cevabını kaydedin’ ve kürtaj belgelerini delil olarak sunun. Hatta davayı açınca korktuğunuzu söyleyin ve evden uzaklaştırma kararı verdirin. Kendi evine eşiniz bile giremesin. Kayınvaldenin evi ise yaşam konutu olduğunu ispatlamak için ikametgah kaydınız yeterli o zaman mahkeme boşanana kadar sizi o dairden çıkartmıyor. Kilidi değiştirin uzaklaştırma kararı çıkar çıkmaz. olur size eşiniz ya da ailesi saldırmaya kalkarsa mutlaka polisi arayın şikayetçi olun ve aileden olmayan 3. derece tanıdıklarınız kalabilirse sizinle kalsın arada yaşanan olaylara tanıklık ederler. Annenizi dahi eve almayın ve annenizle iletişimi kesin. Eşiniz ve ailesinden gelen tehdit mesajları olursa aman sakın silmeyin. Boşanana kadar kalacak bir ev, evden uzak bir koca, kira ödemeden evinde kaldığı için sinirden kuduran bir kaynana ve görümce (çatlasın patlasınlar), işiniz olduğundan azda olsa bir birikiminiz ve boşanma sonrası elinizde kocanızdan aldığınız tazminatınız olur. Merak etmeyin daha gençsiniz ileride doğru insanla karşılaşırsınız. Çocuğunuz yokken cesaretli olun. Korkabilirsiniz ama yılmayın. Bunların hepsini yapabilirsiniz yapanı gördüm. Mahkemeden avukat talep edin ya da bir avukat tutun bir miktar ödeme yaparsınız ama sizin için tazminat ve diğer işleri halledecektir.

Bu kadar şey bir anda nasıl oldu anlayamadım pek ama, anneni dinleme git boşan. Diğer yorumlarda yazılanları da yap delil topla mahkemeye. Nafaka falan al. İşe gir çalış. Elinden geleni yap çocuğun yokken boşan.

Merhaba konuya nasil giricem bilmiorum saat sabahin 6 si ve ben hala kara kara dusunuorum.annemin istegiyle gorucu usulu evlendim.klasik yasin gecio tanis.tanistin adi koncak.adi kondu nisanli kiz bekletmem.derken kendimi 5 ay sonra evli buldum.esim ailesi baslarda okadar iyilerdiki.verdikleri vaatler birikimiz var sifir borcla dugun yapicaz hele esim asigim sana nolur birakma beni evlen benimle.daha balayinda esimin ailesi aramaya basladi yarim saatte bir annesi ablasi babasi.napionuz napionuz die.balayi resmn esimin telefon trafigiyle gecti.eve geldik ben ilk zamanlar evimde kocamla romantik gecicek sanarkn kaynanam ve gorumcen(yan dairedeler)evimden cikmak bilmediler.esim eve gec gelir oldu evlendimizden beri ne sarildi bi kere ne oturup sohbt etti.ailesi benim ailem hakkinda hergun evimde ileri geri konustu.esime siginim dedim annem ne derse o beyenmiosan kufurlu bi sekilde git dedi.kendi anneme sigindim.elalem ne der git evine gonullu evlendin katlancan dedi gonderdi geri.evlilimz 3 haftasindan itibaren yatklarimiz ayrildi.esim eve bi ekmek bile almio.acliktan gebermek istemiosan anneme hizmet et versin yemegini dio.aksam eve gelip neden yemk yok die kavga cikari.dolap bos dedimde annemde yap yada gir ise calis dio.kaynanamsa calisirsan.buraya tasincaksiniz bir yasicaz yatmadan yatmaya evimi kullancaniz kiraya vercm dio.gorumcem hele hergun gelip bagirip cagirip tehtit edio.esim annemin istediklerini yapmazsan bosarm dio.kocam sadece ayda 2 defa birlikte olmak icin yanima yatio.evlilim 3 ayinda hamile kaldim.esim ailesi kafayi yediler.bebegi gidip aldirdik.kendi ailem dustu olarak bilio.ve okadar cok yalanla evlenmisimki.50 binlirak taki dugun borclarina kaynanamin emekli olmak icin cekti krediye ve aldiklari kaplicalarin borcuna gitti.elimde meslegim yok param yok arkamada esim ailem yok.pskiyatri bi hap verio oda hocbi ise yaramio nolur akil verin cok kotu durumdayi.
Pardon canim kendilerine seni hizmetçimi yapmislar hayirdir ilk cocugunu aldirmislar senin kolay kolay çocuğunun olacaginimi saniyorsun asıl sen ne yapmak istiyorsun neden kendini düşünmüyorsun annen baban bakmiyormu cekmek zorunda degilsin ki elalem ne dicek diye düşünürsen sen bitmissin demekki kendini zorla kocana dovdurt git karakola otur sikayetci ol uzaklastirma aldir hepsine ailesindende sikayetci ol bakalim yanlis yapabiliyorlarmi sana ardindan bosanma davasi ac oturdugun evi iste esyalariyla yipranma tazminati nafaka istedigin zaman işte senin hayatin kurtulur kendi ailene bile ihtiyac kalmaz kafani kullan yeterki istesen donlarina kadar alirsin

Pardon canim kendilerine seni hizmetçimi yapmislar hayirdir ilk cocugunu aldirmislar senin kolay kolay çocuğunun olacaginimi saniyorsun asıl sen ne yapmak istiyorsun neden kendini düşünmüyorsun annen baban bakmiyormu cekmek zorunda degilsin ki elalem ne dicek diye düşünürsen sen bitmissin demekki kendini zorla kocana dovdurt git karakola otur sikayetci ol uzaklastirma aldir hepsine ailesindende sikayetci ol bakalim yanlis yapabiliyorlarmi sana ardindan bosanma davasi ac oturdugun evi iste esyalariyla yipranma tazminati nafaka istedigin zaman işte senin hayatin kurtulur kendi ailene bile ihtiyac kalmaz kafani kullan yeterki istesen donlarina kadar alirsin

Sözüm meclisten dışarı,konu sahibine söylemiyorum. Evli olupta hamile kalan,ama cesitli bahanelerle cocugunu aldiran yani kendi kararıyla. Bakamam diger cocugum cok ufak,param yok vs.( Yani esiyle problemi olan,aldatilan dayak yiyenleri ayri tutuyorum bu soyledigimden.) Bu kadinlarin bidaha cocugu olacağına inanmıyorum. Evrenin sistemi farkli çünkü.

Allahim nasil bir hayat bu? Nasil acilar bunlar? Hadi digerleri el ama nasil bir anne bu? Babaniza haber verip kadin sigunma evlerine gidin. Anneniz cagursa bile gitmeyin artik. Cunku belli ki yuzumuzu yere egdirdin tarzinda konusacak. Yagmurdan kacarken doluya tutunmayin. Siginma evine gidin. Is bulun. Kendinizi kurtarin. Allahim guc versin sabir versin cok uzuldum..

İlk çocuğunu aldırmış olması onun gebelik şansını etkilemez insanları korkutmaktan vazgeçin. Hatta ilk gebeliklerin 3/1'i ya düşer ya da boş gebeliktir sağlıksızdır kürtaj olunur daha sonra yeniden hamile kalınır. Bu ilk gebeliklerde görülen bir durum olduğu için konu sahibi yeniden hamile kalmakta bir problem yaşamaz (komplikasyon yaşamadığı sürece?) ama bu adamdan çocuk sahibi olmaması daha hayırlı olur. Konu sahibi lürfen boşan kendine bu eziyeti etme sen çok güçlübir varlıksın,kadınsın. Gerekirse herkesi sil herkesi şikayet et uzaklaştırma kararı çıkarttır ve tırnaklarınla kazı emin ol kendin tek başına daha güvende ve iyi olacaksın.

Sözüm meclisten dışarı,konu sahibine söylemiyorum. Evli olupta hamile kalan,ama cesitli bahanelerle cocugunu aldiran yani kendi kararıyla. Bakamam diger cocugum cok ufak,param yok vs.( Yani esiyle problemi olan,aldatilan dayak yiyenleri ayri tutuyorum bu soyledigimden.) Bu kadinlarin bidaha cocugu olacağına inanmıyorum. Evrenin sistemi farkli çünkü.
Ben evli olanlara değilde genelde evlilik dışı hamile kalanlara kızamıyorum,onların doğuma imkanı olmayabilir çünkü bu ülkede hoş karşılanmayacak şeyler ama evliyken aldırılmasını anlamıyorum,kocan var sonuçta kimse yadırgamaz bakarsın bi şekilde yani. 5 defa kürtaj olan bir kadını anlatmıştı doktorum bana,kadın 6.ya hazır olduğunu hissedip onu doğurmuş düşün ama konu sahibinin allah yardımcısı olsun çok kötü bir durum

Ben evli olanlara değilde genelde evlilik dışı hamile kalanlara kızamıyorum,onların doğuma imkanı olmayabilir çünkü bu ülkede hoş karşılanmayacak şeyler ama evliyken aldırılmasını anlamıyorum,kocan var sonuçta kimse yadırgamaz bakarsın bi şekilde yani. 5 defa kürtaj olan bir kadını anlatmıştı doktorum bana,kadın 6.ya hazır olduğunu hissedip onu doğurmuş düşün ama konu sahibinin allah yardımcısı olsun çok kötü bir durum

Saka gibi dimi evli olupta cocuk aldirmak garip geliyor bana biraz dogrusu ama o evlilik disi olayi üzücü vardi ya birtane kiz 5 aylik hamile acaba ne oldu ona :(

Saka gibi dimi evli olupta cocuk aldirmak garip geliyor bana biraz dogrusu ama o evlilik disi olayi üzücü vardi ya birtane kiz 5 aylik hamile acaba ne oldu ona :KK43:
Konu kapandı kız da ulaşmadı allah yardımcısı olsun çok zor bir durumda. Ben evli olanların kocasıyla bir problemi olmadığı sürece aldırmaaını doğru bulmuyorum ama çözülemeyecek bir sorunu varsa tabiki bişey diyemem.

Konu kapandı kız da ulaşmadı allah yardımcısı olsun çok zor bir durumda. Ben evli olanların kocasıyla bir problemi olmadığı sürece aldırmaaını doğru bulmuyorum ama çözülemeyecek bir sorunu varsa tabiki bişey diyemem.

O kadin saka gibiymis ha 5 kere hamile kalip 6.yi doguran sok oldum hadi 1
Si kaza ile oldu neden sonra korunmamis ki hazir hissetmiyorsa neden korunmasız iliskiye girmis kadin resmen seri katil ben şok

Acilen bir is bulup ordan ayril. Hata is bulmana gerek yok polise sigin ama orda kalma sana bunlari yasatmalarina izin verme. Ayrica annen seni goturemediyse sen git ne derse desin zorla evden atacak degil ya seni.

Mesleğim yok demişsin ama bir markette kasiyer olarak çalışsan yine kendini geçindirirsin. Hiç bekleme kimseyide dinleme ailenin yanına geri dön o evden ne olursa olsun daha iyidir.

Back
X