- 30 Eylül 2018
- 116
- 23
- 28
- 31
- Konu Sahibi birdeliyim
Doğru ama nasıl tanıyabileceğimi pek bilmiyorum.Ozaman tanımaya çalışın öyle hemen tayamazsınız bir insanı nedir necidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru ama nasıl tanıyabileceğimi pek bilmiyorum.Ozaman tanımaya çalışın öyle hemen tayamazsınız bir insanı nedir necidir.
Daha çok gençsiniz. İlle de hemen birisi ile evlenmek zorunda mısınız? Zamana bırakın.Olsa düşünürüm de yokBir de burdakiler çalışan atanmış olanı makyaj yapanı istiyor.Yok ki düzgün biri.Bir de çocuklar annelerinde kalıyor.İki haftada bir babalarıyla kalıyorlar.
Çok haklısınız.Ben de dedim olay bu noktaya gelmişse muhakkak iki tarafın da katkısı vardır diye.Hahahaha bırkere de ben sucluyum diyen adam cıksın ya, ben bes para etmez gıbı davrandım ve kadın iki cocukla bosandı benden gozu beni evliligi gormedı desın ya.
Desin bak yemın ederım, sırf durust diye ben bir cay ıcerım yanı.
Hep bu kadınlar suclu.
Kotu.
Hırsız
Aldatıyor
Saygısız.
Pes.
Yemeyin su karım suclu karım istemedi yalanlarını sunların ya.
İstiyorum evliliği.Özeniyorum.Belki de çok aceleciyimdir.Daha çok gençsiniz. İlle de hemen birisi ile evlenmek zorunda mısınız? Zamana bırakın.
Peki düşüneceğim.Teşekkür ederim fikriniz için.Bence yol yakınken vazgeçin!
Aynen, hıc bulasmaÇok haklısınız.Ben de dedim olay bu noktaya gelmişse muhakkak iki tarafın da katkısı vardır diye.
2 çocuklu kadın, elinde doneli boşanma gerekçesi yok ise, kolay kolay o yola giremiyor.Hahahaha bırkere de ben sucluyum diyen adam cıksın ya, ben bes para etmez gıbı davrandım ve kadın iki cocukla bosandı benden gozu beni evliligi gormedı desın ya.
Desin bak yemın ederım, sırf durust diye ben bir cay ıcerım yanı.
Hep bu kadınlar suclu.
Kotu.
Hırsız
Aldatıyor
Saygısız.
Pes.
Yemeyin su karım suclu karım istemedi yalanlarını sunların ya.
Yanlış yapıyorsunuz. Acele iş pişmanlık getirir. Uyum sağlayabileceğiniz, sevebileceğiniz ve mantığınıza yatabilecek birini seçmelisiniz. Tüm hayatı geçirme niyeti ile bu yola çıkılıyor. Aksi taktirde zor. Bu aday size de uygun değil.İstiyorum evliliği.Özeniyorum.Belki de çok aceleciyimdir.![]()
Çok haklısınız.Çok gelgitlerim oluyor kararsız biriyim ama akıl danışmak beni daha mantıklı kılar.Teşekkür ederim.Aynen, hıc bulasma
Hem senden on yas buyuk hem iki cocugu var.
Sen hıc evlenmemıssın.
Yarın bigun cocuklar var mecbur kadınla irtibat halinde olacak bu senı rahatsız edecek.
Evlilik huzur demek ya.
Huzuru ara, tabii para da olsun. Parasız huzur anca filmlerde olur.
Ama adamlara sorsak kadın istemedi agshajaha2 çocuklu kadın, elinde doneli boşanma gerekçesi yok ise, kolay kolay o yola giremiyor.
Kendimden biliyorum![]()
bak bi arkadsım ısyerınden bırıyle cok severek evlenmiş,ve adamı da 2 yılboyunca tanıyor , evlılıgın ılk yılında bosanmayı kafasına koyuyor ve bosanıyor 1 yıl dolunca da ,açıklaması da şu,her haftasonu cocuk eve gelıyor haftaiçi çalısıyoruz,hiçbiyere gidemiyoruz ,vakit gecıremıyoruz ,hersey batmaya basladı bi süre sonra diyor.Evet eniştem güvendiği bir arkadaşını önerdi.
Kac yasındasın?İstiyorum evliliği.Özeniyorum.Belki de çok aceleciyimdir.![]()
Doğru.Allah yardımcınız olsun.2 çocuklu kadın, elinde doneli boşanma gerekçesi yok ise, kolay kolay o yola giremiyor.
Kendimden biliyorum![]()
Anladım.Bu çok güzel bir örnek oldu.Teşekkür ederim.bak bi arkadsım ısyerınden bırıyle cok severek evlenmiş,ve adamı da 2 yılboyunca tanıyor , evlılıgın ılk yılında bosanmayı kafasına koyuyor ve bosanıyor 1 yıl dolunca da ,açıklaması da şu,her haftasonu cocuk eve gelıyor haftaiçi çalısıyoruz,hiçbiyere gidemiyoruz ,vakit gecıremıyoruz ,hersey batmaya basladı bi süre sonra diyor.
27Kac yasındasın?
Hıc acelen yok, gencecıksın
Doğru ama dengim yok gibi.Yanlış yapıyorsunuz. Acele iş pişmanlık getirir. Uyum sağlayabileceğiniz, sevebileceğiniz ve mantığınıza yatabilecek birini seçmelisiniz. Tüm hayatı geçirme niyeti ile bu yola çıkılıyor. Aksi taktirde zor. Bu aday size de uygun değil.
Allah razı olsun teşekkür ederim.Hıc acelen yok, gencecıksın
hakkınızda hayırlısı olsun.Anladım.Bu çok güzel bir örnek oldu.Teşekkür ederim.