Evlilik

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Kızlar akşamları eşinizle neler yapıyorsunuz nasıl zaman geçiriyorsunuz? Biz yapacak hiçbirşey bulamıyoruz

Kızlar akşamları eşinizle neler yapıyorsunuz nasıl zaman geçiriyorsunuz? Biz yapacak hiçbirşey bulamıyoruz
Kablosuz internet baglattik. Netflix uyeligi aldik. Onunla vakit geçiriyoruz. Bir oyunda 3 tane hesabimiz var. Onu oynuyoruz ayni anda. E kış da geldi artik geceler uzun malum. Evde çoluk-çocuğu olmayanlar icin uzun geceler muhtesem bir nimet

Yapilacak bisey yokki zaten. Bizim her gune bi dizi var işte cay çekirdek dizi izle uyu uyan bu yani evlilik. Sıkıcı değilmi:)))) elişi yap bi ara ben bir suru kilim paspas battaniye falan dokudum bi süre oyalar seni sonra yine yapılacak bişey yok en kalıcı olani dizi çay ve çekirdek

Yemek, çay, meyve, tatlı eşliğinde önce haberler sonra kelime oyunu sonra varsa masterchef yoksa Netflix yaparız, bu sırada ben ona sataşırım sıkıştırırım öperim o da bana kızar falan bunlar rutin sonra kapanış kahvesi sonra benimki koltukta uyuklar bende başta kıyamam az kendim dururum sonra kaldırır yatağa götürürüm orda da sataşır tepesine binerim uyuyana kadar onla uğraşırım sonra uyku, öyle işte

Yemek çay TV arada eşim silah oyunu oynuyor ben bakıyorum bu arada sohbet de ediyoruz sonra kahve sevdiğimiz dizi varsa onu izleriz yoksa da film falan açıyoruz ama mutlaka sohbet ediyoruz illaki birşeyler oluyor sohbet için yani çok güzel geçiyor akşamlarımız

Bizde bebek yeni oldu ondan öncesini diyeyim çünkü bebeklerden sonra henüz eve gidemedik ailelerleyiz tavla oynardık, dizi izlerdik, bazen film izlerdik, çok samimi arkadaşlarımızla okey oynamak için birbirimize gider gelirdik, işten gün içinde yaptığımız şeylerden konuşurduk, çay çerez meyve saati olurdu, kışları gece çorba içmeye giderdik en çok bunu özleyeceğim sanırım çok rutine bağladık mı kavga eder aşkı körükler evliliğe tuz biber katardık:))) mutfaktada bazen değişik yeni tarifler demediğimiz olurdu. İlk evlendiğimizde eşim sesli kitap okurdu bende çayı hazırladım o sırada, kitap üzerine tartışırdık her haliyle bence güzeldi. Bebeklerden sonra nasıl olacak onu göreceğiz.

Bizde de netflix var ama film izleyemiyoruz pek cünkü ben uyuyakalıyorum

Ay bizim ki çok yavan bunu anladım ikimizde telefona gömülüyoruz

Ay bizim ki çok yavan bunu anladım ikimizde telefona gömülüyoruz
Kaç yıllık evlisin bizde 4. Yılda bunu da ekledik yapılacak şeylere 4.5 yıllık evliyiz bu arada. Ben watsaasp grubunda dedikodu ediyorum onunda okuldan arkadaşları ile futbol grubu var yani tlf la zaman geçirme bizde de artık var

Hava 6da 7de karariyor. 8de izlemeye başlasanız nasil uyuyakaliyorsunuz?

Ay vallahi uyuyakalıyorum bir ara yatak odasında film izleyelim diyorduk ve mum vs yakıp izlemeye başlıyorduk aradan yarim saat geçiyor benim gözler gidiyor neyse dedik salonda izleyelim ışıkları kapatıp sinema ortamı gibi yok yine uyudum gündüz izlesek yine uyuyorum bizde şaşırıyoruz valla

2 buçuk senelik evliyiz biz biraz erken başlamışız

Hiç birşey olmadan saatlerce muhabbet edebiliriz. Zaten ondan evlendim. Beraber yemek yapabiliriz. Twitter gündemi, youtube videosu izleyip üzerine tartışabiliyoruz. Netflix aldık sarmadı, sarmama sebebimiz de aynı oldu. Beraber tv izlerdik bebekten önce şu an o yok. Beraber radyo dinliyoruz ama.​

Kızlar akşamları eşinizle neler yapıyorsunuz nasıl zaman geçiriyorsunuz? Biz yapacak hiçbirşey bulam
Bebek hayatınızı nasıl etkiledi bi müddet sonra paylaşırmısın

iki kişilik oyun falan bilen yokmu ya en azından öyle eğlenelim kendi memleketinde olmayınca insan dahada sıkılıyorrr
Tavla bizde kendi memleketlerde değiliz netten okey de oynardık karşılıklı masalarda ya da netten tavla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…