iki kişilik oyun falan bilen yokmu ya en azından öyle eğlenelim kendi memleketinde olmayınca insan dahada sıkılıyorrr
Evime gidebilsem paylaşırım
Aynen teşekkürlerr Şimdi hemen belli olmaz annelerdeysenEvime gidebilsem paylaşırım
Netten okey iyi fikirdi diyim baklm ne diyecek bey efendiTavlabizde kendi memleketlerde değiliz netten okey de oynardık karşılıklı masalarda ya da netten tavla
Bi yandan iyi aslındaYa o kadar haklısın ki bazen diyorum ailelerimizden birinin yaşadığı şehirde olsak en azından bir akşam çayına gideriz yada ne bileyim gündüz bi kahveye çağırırsın tanıdık bir yüz görürsünböyle eşim bana ben eşime bakıp duruyoruz
Ben de korkuyordum tek sıkıcı hayatı olan biz diye
Aynen canim bakalım bir aya kadar eve geçeceğiz neler bekliyor biziAynen teşekkürlerr Şimdi hemen belli olmaz annelerdeysenbütün yük sorumluluk ikinizde kalıncaki etkileri merak ediyorum iyi yönünüde kötü yönünüde
Tamam senden buraya yorumlarını deneyimlerini bekliyorummAynen canim bakalım bir aya kadar eve geçeceğiz neler bekliyor bizi
Bi yandan iyi aslındakeşke annemgille ablamgille falan aynı apartmanda otursam ama kendi annemgille ay güldürdün beni kız
Kaç yıllık evlisinBen iki tarafa da raziyimyani iyi yönleri de var tabi ama bazen de böyle bisey istiyorum yani daha evimde bir yemek daveti verebilmiş değilim
Bizde 1buçuk çocuk yok herlde sizinde2 buçuk
Eşimde bana dedi ama ben tiktok uygulamasını hiç sevmiyorum çok saçma geldiğinden indirmedikBen bazen eşime tiktok videosu çekelim diyorum sıkıntıdan
Allah hayırlısını bize nasip etsinEvet benimde çocuğum yok ama olsun istiyorum açıkçası bana can yoldaşı olur hemde zamanı geldi yani
Sende haklısınTabi ki çok saçma canın ama ne yapacaksın işte can sıkıntısı çocukda olmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?