Evlilik?

7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Ayni yastiğa baş koyduğun insan seni aldatabiliyorken 7 yildir hayatinda sadece sen olduğunu mu saniyorsun? Mantikli geliyor mu? Hiç goruşmemek kismina girmiyorum. Ama bundan sonra gorusup en az bir sene de ilişkiyi öyle yuruterek bir yere vara bilirsiniz

İnternetten görüntülü görüştünüz mu ?

Çok dertliyim yardım edebilir misiniz?​

Okunmamış İlk Mesaja GitTakip Et
•••
S Sema222

S Sema222

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Genellikle evde duruyorum hoşlandığım kisiler benden hoşlanmıyor ya da sevgilisi ilişkisi oluyor çok temiz kalbi olan bir kızın her istediği olur mu ? Uzaktan online eğitimi Dert ediyorum yaptığım resimleri gösteriyorum gösterme derdi var uzaktan eğitimde kamera açıp okuduğumuz romanı anlaticaz yapamam ki yakın zamanda evleneceğim kişi karşıma çıkar mı ?

...........

sema canım sen günleri yıl gibi mi yaşıyorsun

önceki konun bu daha çarşamba günü aşmışın

Çok dertliyim yardım edebilir misiniz?​

Okunmamış İlk Mesaja GitTakip Et
•••
S Sema222

S Sema222

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Genellikle evde duruyorum hoşlandığım kisiler benden hoşlanmıyor ya da sevgilisi ilişkisi oluyor çok temiz kalbi olan bir kızın her istediği olur mu ? Uzaktan online eğitimi Dert ediyorum yaptığım resimleri gösteriyorum gösterme derdi var uzaktan eğitimde kamera açıp okuduğumuz romanı anlaticaz yapamam ki yakın zamanda evleneceğim kişi karşıma çıkar mı ?

...........

sema canım sen günleri yıl gibi mi yaşıyorsun

önceki konun bu daha çarşamba günü aşmışın
Bence bu kişiyle telde konuşuyor mesaj atıyor ama yüzyüze ilişkisi olmamıs.muhtelemelde karşı taraf kıza evlenelim demeye başladı.oda zaten yakın zamanda evleneceğim kişiyi bulur muyum diye de soruyor 😂

Bence bu kişiyle telde konuşuyor mesaj atıyor ama yüzyüze ilişkisi olmamıs.muhtelemelde karşı taraf kıza evlenelim demeye başladı.oda zaten yakın zamanda evleneceğim kişiyi bulur muyum diye de soruyor 😂
Kendilerine neden bu eziyeti ediyorlar ki anlamıyorum 7 yıl olmuş doğruysa

7 Yılda aklına gelmedi de neden şimdi 7 ay değil yani

Ablacım sizde biraz saflık mi var öyle mi davranıyorsun.nerden biliyorsun adamın sesi çok genç ama 60 yaşında olmadığını.yada evli olmadığını.belki 3 çocuğu var.internetten bir kez olsun yüzünü görseydin bari.belki organ mafyası belki kadın taciri belki bağımlı.bu kadar saf olma senin sihhatin için söylüyorum inan kim

7 yıl bıyunca görüşmediğiniz bir adamla mı evleneceksiniz yani? Dünyada adam mı kalmadı yahu?

Back
X