Sizin yüzunu bile görmediğiniz biriyle evlenmeyi mi dusunuyorsunuz ..ciddimisiniz siz..nasıl bı cevap bekliyorsunuz burdaki kişilerden çok merak ediyorum7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin yüzunu bile görmediğiniz biriyle evlenmeyi mi dusunuyorsunuz ..ciddimisiniz siz..nasıl bı cevap bekliyorsunuz burdaki kişilerden çok merak ediyorum7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
6 buçuk yıldır arıyor mesajlar atıyor 7 yıldır da caldiriyor kardeşimle de 5 yıldır konuşuyor
Ayni yastiğa baş koyduğun insan seni aldatabiliyorken 7 yildir hayatinda sadece sen olduğunu mu saniyorsun? Mantikli geliyor mu? Hiç goruşmemek kismina girmiyorum. Ama bundan sonra gorusup en az bir sene de ilişkiyi öyle yuruterek bir yere vara bilirsiniz7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Peki nasıl bir mantık bu kardeşinizle ne konuşuyor, sizinle ne konuşuyor, evlilik fikri nasıl doğrdu hanginizle evlenecek6 buçuk yıldır arıyor mesajlar atıyor 7 yıldır da caldiriyor kardeşimle de 5 yıldır konuşuyor
Kardeşinizle de konuşuyorsa olur bu iş bence.6 buçuk yıldır arıyor mesajlar atıyor 7 yıldır da caldiriyor kardeşimle de 5 yıldır konuşuyor
Görüşmeyin tabi.İnternetten görüntülü görüşmedik
Bence bu kişiyle telde konuşuyor mesaj atıyor ama yüzyüze ilişkisi olmamıs.muhtelemelde karşı taraf kıza evlenelim demeye başladı.oda zaten yakın zamanda evleneceğim kişiyi bulur muyum diye de soruyorÇok dertliyim yardım edebilir misiniz?
- Konu Sahibi S Sema222
- Başlangıç TarihiÇarşamba 20:27
Okunmamış İlk Mesaja GitTakip Et
•••
S Sema222
S Sema222
Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Genellikle evde duruyorum hoşlandığım kisiler benden hoşlanmıyor ya da sevgilisi ilişkisi oluyor çok temiz kalbi olan bir kızın her istediği olur mu ? Uzaktan online eğitimi Dert ediyorum yaptığım resimleri gösteriyorum gösterme derdi var uzaktan eğitimde kamera açıp okuduğumuz romanı anlaticaz yapamam ki yakın zamanda evleneceğim kişi karşıma çıkar mı ?
- Çarşamba 20:27
- Konu Sahibi S Sema222
- Favorilere Ekle
...........
sema canım sen günleri yıl gibi mi yaşıyorsun
önceki konun bu daha çarşamba günü aşmışın
Kendilerine neden bu eziyeti ediyorlar ki anlamıyorum 7 yıl olmuş doğruysaBence bu kişiyle telde konuşuyor mesaj atıyor ama yüzyüze ilişkisi olmamıs.muhtelemelde karşı taraf kıza evlenelim demeye başladı.oda zaten yakın zamanda evleneceğim kişiyi bulur muyum diye de soruyor![]()
Bence de normal bı durum değil zatenKendilerine neden bu eziyeti ediyorlar ki anlamıyorum 7 yıl olmuş doğruysa
7 Yılda aklına gelmedi de neden şimdi 7 ay değil yani