Evlilik

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Merhabalar danisacagim bir konu var kadın ve erkek 25 yaş üstü ikisinin de işleri güçleri var bir yıldır görüşüyorlar çok sık derecede ve aynı ev ortamına da girilmiş. Erkek sevdiğini söylüyor ve hissettryor sadikta ama tek sıkıntı erkek evlilik üzerine konuşmuyor planlarından bahsetmiyor gelecekteki planlarında kızla ilgili ortak bir plan söylemiyor. Bir yıl süren bu yakın görüşmede evlilik konusunun planlarının erkek tarafından konusulmamasi bir sorun olduğunu göstermez mi erkeğin borçları var fakat kız evlilik sürecinde çok bı şey istemeyecek bir kendisine de söylemiş zaten ikisi memur sürekli dolanıp durup apartta yaşayacaklar evlilik olursa. Kız icraatten ziyade bı söylem plan beklyor önceden oda tanımaya çalışıyordu bir yıl geçince artık düşünmeye başladı bu durumu erkeğe citlatti o da ben senle evlenmek istyorum dedi kız söyleyince bunu dedi isteyen erkek ne olursa olsun dağı taşı asmaz mı sikistirmaz mı en azından bı plan çizmesi ve bunu kıza dile getirmesi gerekmez mi kız üstüne düşmek evlilik meraklısı gözükmek istemediğini icin ilişkiyi bitirmeyi düşünüyor benim soylememle istemekle bı şeyler olmasın gibisinden düşünüyor bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacımız var

Merhabalar danisacagim bir konu var kadın ve erkek 25 yaş üstü ikisinin de işleri güçleri var bir yıldır görüşüyorlar çok sık derecede ve aynı ev ortamına da girilmiş. Erkek sevdiğini söylüyor ve hissettryor sadikta ama tek sıkıntı erkek evlilik üzerine konuşmuyor planlarından bahsetmiyor gelecekteki planlarında kızla ilgili ortak bir plan söylemiyor. Bir yıl süren bu yakın görüşmede evlilik konusunun planlarının erkek tarafından konusulmamasi bir sorun olduğunu göstermez mi erkeğin borçları var fakat kız evlilik sürecinde çok bı şey istemeyecek bir kendisine de söylemiş zaten ikisi memur sürekli dolanıp durup apartta yaşayacaklar evlilik olursa. Kız icraatten ziyade bı söylem plan beklyor önceden oda tanımaya çalışıyordu bir yıl geçince artık düşünmeye başladı bu durumu erkeğe citlatti o da ben senle evlenmek istyorum dedi kız söyleyince bunu dedi isteyen erkek ne olursa olsun dağı taşı asmaz mı sikistirmaz mı en azından bı plan çizmesi ve bunu kıza dile getirmesi gerekmez mi kız üstüne düşmek evlilik meraklısı gözükmek istemediğini icin ilişkiyi bitirmeyi düşünüyor benim soylememle istemekle bı şeyler olmasın gibisinden düşünüyor bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacımız var
Aceleniz ne? Yangından mal kaçırır gibi bir yıl oldu evlenmiyorsak ayrılalım kafası nedir ya

Merhabalar danisacagim bir konu var kadın ve erkek 25 yaş üstü ikisinin de işleri güçleri var bir yıldır görüşüyorlar çok sık derecede ve aynı ev ortamına da girilmiş. Erkek sevdiğini söylüyor ve hissettryor sadikta ama tek sıkıntı erkek evlilik üzerine konuşmuyor planlarından bahsetmiyor gelecekteki planlarında kızla ilgili ortak bir plan söylemiyor. Bir yıl süren bu yakın görüşmede evlilik konusunun planlarının erkek tarafından konusulmamasi bir sorun olduğunu göstermez mi erkeğin borçları var fakat kız evlilik sürecinde çok bı şey istemeyecek bir kendisine de söylemiş zaten ikisi memur sürekli dolanıp durup apartta yaşayacaklar evlilik olursa. Kız icraatten ziyade bı söylem plan beklyor önceden oda tanımaya çalışıyordu bir yıl geçince artık düşünmeye başladı bu durumu erkeğe citlatti o da ben senle evlenmek istyorum dedi kız söyleyince bunu dedi isteyen erkek ne olursa olsun dağı taşı asmaz mı sikistirmaz mı en azından bı plan çizmesi ve bunu kıza dile getirmesi gerekmez mi kız üstüne düşmek evlilik meraklısı gözükmek istemediğini icin ilişkiyi bitirmeyi düşünüyor benim soylememle istemekle bı şeyler olmasın gibisinden düşünüyor bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacımız
Erkekler için evlilik yaşı çok yükseldi.Yani 30-35 yaş üstü erkekler o da belki evlenmeyi düşünür.Evlilik gibi bir fikriniz varsa,işler bu boyuta gelmeden önce fikrinizi beyan edin,sonra o kişiyle görüşün bence.Yazık olmuş o zaman 1 yılınıza.Adam sorumluluk altına girmek istemiyordur belki de...?

Son düzenleme:
daha bir sene olmuş ne aceleniz var. çok sık görüşmek,ayni evde vakit geçirmek ve evlilik cok ayri seyler,bir senede alinacak bir karar değil bence

zaten ikisi memur sürekli dolanıp durup apartta yaşayacaklar evlilik olursa.
babam da memurdu, hiç apartta yasamadik 🤔 anlamadim 😀

daha bir sene olmuş ne aceleniz var. çok sık görüşmek,ayni evde vakit geçirmek ve evlilik cok ayri seyler,bir senede alinacak bir karar değil bence

İş gereği çoğunlukla doğuda olacakkar çocuk vs olmadığı sürece evli çiftler genelde apartta kalıyorlar oldukları yerde ekonomi açısından daha uygun olduğu için

Karar alınmasından ziyade plan programlarin dile getirilmesi gerekmez mi belirsizlik ona göre hayat düzenlenmesi birikim yapılması vs

Aceleniz ne? Yangından mal kaçırır gibi bir yıl oldu evlenmiyorsak ayrılalım kafası nedir ya
Arkadaşım evlilik kafasında değil zaten çokta talibi ollan biri derdi o olsa evlenirdi zaten sadece plannprogram beklyo ona göre kendini ayarlaması ailesini ayarlaması ve birikim yapması açısından

Evlilik gibi bir düşüncesi olsa söylerdi. Ya da her şey olacağına varır zamanla kafasında olabilir

İş gereği çoğunlukla doğuda olacakkar çocuk vs olmadığı sürece evli çiftler genelde apartta kalıyorlar oldukları yerde ekonomi açısından daha uygun olduğu için
aaa şaşırdım hiç duymamıştım kusura bakmayın

plan program hazırlıklı olmak tabi ki önemli ama biraz da zamana bırakmak gerek bence. olacağı varsa zamanı gelince, şartlar olgunlaşınca olur. herkes farklı tabi ama şahsen ben 1 senede evlilik dusunmezdim. arkadasiniz biraz daha zamana bırakmalı gibi

kız üstüne düşmek evlilik meraklısı gözükmek istemediğini icin ilişkiyi bitirmeyi düşünüyor benim soylememle istemekle bı şeyler olmasın gibisinden düşünüyor
Hı hıı aynen , ayrılma blöfü yapmıyordur kesinlikle.

Karar alınmasından ziyade plan programlarin dile getirilmesi gerekmez mi belirsizlik ona göre hayat düzenlenmesi birikim yapılması vs
Sevgilimiz oldu diye hemen hayatımızı evliliğe endeksli yaşamamız saçma değil mi
Siz yine yapın birikiminizi
İlla adamın plan program bildirmesine gerek yok ki henüz bir planı olmaması da çok normal

Adamın borcu varmış, 1 yıllık ilişkide 3,5 yıl sonra olacak evlilik için plan yapıp vaad mi bekliyorsunuz?
"İsteyen erkek ne olursa olsun dağı taşı aşmaz mı?" tarzı söylemler bence gerçeklikten çok uzak.
Memur olmak bu ekonomik şartlardan etkilenilmeyeceği anlamına gelmiyor.
Borç üstüne borç yapmak bazı insanların finansal tercihi olabilir ama yapmak istemeyen insan için korkunç bir yük.

Adamın niyetini okumak yerine konuşmak gerek. Konuşulmuş ve aksini söylememiş.
Güvenmiyorsanız devam etmeyin.

Arkadaşım evlilik kafasında değil zaten çokta talibi ollan biri derdi o olsa evlenirdi zaten sadece plannprogram beklyo ona göre kendini ayarlaması ailesini ayarlaması ve birikim yapması açısından
Evlilik kararı alınırsa ailelere söylenir
Birikim yapması için de birilerinin evlenecez demesine gerek yok

Plan program karar verildikten sonra yapılır.
Zaten evlilik niyeti olan herkes imkan dahilinde geleceğe yatırım yapar.
Erkekler borç harç içindeyken evlilik meselesini 1 değil 100 kere düşünür.
Erkekler daha düz düşünür.
Evlenmek niyeti olmayan erkeğe "evlilik" dediğinizde ayakları kaba etine vura vura kaçar.
Hala yanındaysa erkek şartlar oluşmadığı için bunu konuşmamıştır, henüz üzerinde düşünmemiştir.
En güzeli iletişim kurmaktır.

Erkekler için evlilik yaşı çok yükseldi.Yani 30-35 yaş üstü erkekler o da belki evlenmeyi düşünür.Evlilik gibi bir fikriniz varsa,işler bu boyuta gelmeden önce fikrinizi beyan edin,sonra o kişiyle görüşün bence.Yazık olmuş o zaman 1 yılınıza.Adam sorumluluk altına girmek istemiyordur belki de...?

Adamın borcu varmış, 1 yıllık ilişkide 3,5 yıl sonra olacak evlilik için plan yapıp vaad mi bekliyorsunuz?
"İsteyen erkek ne olursa olsun dağı taşı aşmaz mı?" tarzı söylemler bence gerçeklikten çok uzak.
Memur olmak bu ekonomik şartlardan etkilenilmeyeceği anlamına gelmiyor.
Borç üstüne borç yapmak bazı insanların finansal tercihi olabilir ama yapmak istemeyen insan için korkunç bir yük.

Adamın niyetini okumak yerine konuşmak gerek. Konuşulmuş ve aksini söylememiş.
Güvenmiyorsanız devam etmeyin.
Bu benim arkadaşımın başında olan bir şey mantıklı bakınca evet haklısınız ama kızın yaşı 29 bekleyip bekleyip sonu sonuçsuz kalırsa giden yıllara uzulecegi kesin tabi hayirsisza kırk elli yıl uzulmektense giden iki üç yıl olsun orası öyle ama giden yıllara da yazık olmaz mı belirsizliğin gitmesini istyo direk evlenmek gibi bı düşüncesi zaten yok

Evlilik kararı alınırsa ailelere söylenir
Birikim yapması için de birilerinin evlenecez demesine gerek yok
Yani onu tereddute düşüren şu işte işle ilgili suraya gideceğim on ay eğitim alacağım şunu yapacağım bunu yapacağım dediği zmaanlarda kız bu planların içinde değil

Sevgilimiz oldu diye hemen hayatımızı evliliğe endeksli yaşamamız saçma değil mi
Siz yine yapın birikiminizi
İlla adamın plan program bildirmesine gerek yok ki henüz bir planı olmaması da çok normal
Yani öğrencilik işsizlik askerlik yaş küçüklüğü gibi durumlar olmadığı için bu şekilde düşünüyor

Yani başta bunu söyleyen kıza da erkekler evlilik meraklısı gözüyle bakılıyor diye arkadaşım tanımayı kendini tanıtmayı seçmiş ve onda oturmuş bir şeyler ve artık bunu düşünüyor bu saçma mı

Yok öyle dagı taşı delme,aşma zamanı geride kaldı.
Borçla evlenenler,heves ettiği eşyayı takıyı alamayanlar evlendikten sonra vah vahlanmaya başlıyor.
Borcunu bitirsin kendini hazır hissetsin evliliği öyle dile getirsin

Back
X