- 29 Ağustos 2016
- 473
- 193
- 103
- 29
Merhabalar danisacagim bir konu var kadın ve erkek 25 yaş üstü ikisinin de işleri güçleri var bir yıldır görüşüyorlar çok sık derecede ve aynı ev ortamına da girilmiş. Erkek sevdiğini söylüyor ve hissettryor sadikta ama tek sıkıntı erkek evlilik üzerine konuşmuyor planlarından bahsetmiyor gelecekteki planlarında kızla ilgili ortak bir plan söylemiyor. Bir yıl süren bu yakın görüşmede evlilik konusunun planlarının erkek tarafından konusulmamasi bir sorun olduğunu göstermez mi erkeğin borçları var fakat kız evlilik sürecinde çok bı şey istemeyecek bir kendisine de söylemiş zaten ikisi memur sürekli dolanıp durup apartta yaşayacaklar evlilik olursa. Kız icraatten ziyade bı söylem plan beklyor önceden oda tanımaya çalışıyordu bir yıl geçince artık düşünmeye başladı bu durumu erkeğe citlatti o da ben senle evlenmek istyorum dedi kız söyleyince bunu dedi isteyen erkek ne olursa olsun dağı taşı asmaz mı sikistirmaz mı en azından bı plan çizmesi ve bunu kıza dile getirmesi gerekmez mi kız üstüne düşmek evlilik meraklısı gözükmek istemediğini icin ilişkiyi bitirmeyi düşünüyor benim soylememle istemekle bı şeyler olmasın gibisinden düşünüyor bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacımız var