Evlilik

seninanonim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
125
44
28
40
Merhaba.Siz evli olan veya başından evlilik geçmiş arkadaşlarıma soru sormak istiyorum şimdiliki aklınız olsa nasıl erkeklerle evlenirdiniz ilerde büyük problemlerin olmaması için.

Şimdiki aklımla da yine eşimi secerdim. Elbette ki olumsuz şeyler ara ara oluyor ama bazı şeyleri de insanın yasamasi gerekiyor bence. He sen copsuz üzüm istiyorsan hiç kardeşi olmasın, annesi olmasın falan diye sıralayabiliriz Genelde bu takım çöp oluyor cunku.

Kendi kırmızı çizgilerinizi bilmiyor musunuz? Muhafazakar biri için önemli mesela. Ama ben eşimi muhafazakar olmayan biri olarak seçtim.
Yada bazıları dışarı çıkan arkadaşlarıyla görüşmeyen biri ister, biz ikimiz de arada arkadaşlarıyla görüşmekten keyif alan insanlar olarak buna da dikkat ettik.
Yani kendinize göre seçmelisiniz.
Ama asgari şartları sorarsanız bana göre garsonlara üstten kaba davranan, ağzından küfür düşmeyen, kadın erkek eşitliğine inanmayan, kadına değer vermeyen, ailesine aşırı düşkün olan, cinsiyetçi, saygısız, canlılara şefkat duymayan merhamet göstermeyen birini direkt elemeli her Kadın.
Sen kadınsın, o erkek diyen biri varsa direkt eleyin. Yani cinsiyetçilikle ilgili amalı cümleler varsa durmayın.
Aşırı kıskançlık höt zöt yapanlar direkt elenmeli. Kıskanç insan zaten olmaz.

9 aylık evliyim şuanki fikrim aynı tabi eşimle evlenirdim güven çok önemli bir ilişkide ilk aradığım buydu, kötü alışkanlığı olmaması da önemliydi benim için. Tek sıkıntı eşimin dengesiz olması ikizler burcu olarak onu da aşmaya çalışıyoruz. Yani benim de ruh halim dengesiz o da bunu aşmaya çalışıyor olabilir

Neden böyle yazdınız merak ettim özel değilse?
Eve çok bağlı yediğimiz içtiğimizden bişeyimizi eksik etmez ama kafa yapımız farklı çalışmak istiyorum mesela ben çalışıyorum gerek yok otur benim paramı ye der arabamız var öğret bende kullanayım derim çok istiyorum kullanmayı kadınların araba sürmesini sevmiyorum der biraz farklıyız

Kibar, merhametli, sorumluluk sahibi, insanlarla iletişimi düzgün, dürüst, anlayışlı, saygılı, hayat görüşlerimizin benzediği...

Bende yine eşimle evlenirdim dört dörtlük kimse yok. Sevdiğim özellikleri daha ağır basıyor

Ben evlenmezdim. Boşanmış biri olarak söylüyorum bunu. Çok erken yaşta bir evlilik yaptım. Sadece duygularımla. Şimdiki aklım olsaydı 30 dan sonra evlenirdim. Ve asla asla eski eşim gibi birisi ile evlenmezdim. İyi huyları yokmuydu. Elbette vardı. Ama kefeye koyduğum zaman aslında bana uygun bir insan asla değildi.

Öncelikle medeni ve eğitimli bir aile tarafından yetiştirilmiş, aile sorunu olmayan ,kariyer yapmış ya da kariyer yolu açık,vizyonu olan ,cimri olmayan ,merhameti olan ,insan kıymeti bilen ,anlayışlı,Iq su yüksek ,çağdaş bir erkek seçmeye çalışırdım.

Eşimle yine evlenirdim çok ilgili harika bir baba merhametli Bi insan kendi ailesine nasılsa benimkilere de aynı maddi manevi her türlü destek olur.bu arada görücü usulü evlendim tabiki çok etkilendim şimdiki aklimla o yaşta buyuk bi risk sukur ki çok iyi Bi insan çıktı karşıma.

Merhaba.Siz evli olan veya başından evlilik geçmiş arkadaşlarıma soru sormak istiyorum şimdiliki aklınız olsa nasıl erkeklerle evlenirdiniz ilerde büyük problemlerin olmaması için.

Herkesin duyguları, hayattan beklentileri aynı değil ki
Benim için en önemlisi güvenmekti , on yıldır evliyim, yine olsa yine eşimi seçerim

Bende 1 senedir evliyim o yüzden ne kadar yorum yapılır bilmiyorum. Ama yine eşimle evlenirdim. Sorunlar olmadı mı yok mu ? Var tabiki bazen hemde ne sorunlar yaşadım. Ama benim için en önemlisi güven, sadakat daha daha önemlisi Aslında mantıklı birisi olması kesinlikle ailesi ile senin aranda kalmayacak olgunlukta mantığa sahip olmalı. Şimdi bekârken ben şey derdim aman nedir bu aileyle anlaşamama durumu anlaşırım ben seveyim yeter derdim ama yetmiyor tabi bunu evlenmeden nasıl anlarız oda şans.

Sonuç olarak ben eşimi çok seviyorum üzülsemde bazen kötü şeyler yaşasam da ona güveniyorum. Şimdi yanımda uyuyor küsüm aslında beni kırdı ama yine de yanından kalkmıyorum oda şundan tabi. Ben naparsam yapayım suçlu da olsam eşim hep gönlümü almaya çalışır, ilgilenir vs vs aman neyse uzar gider bu konu gönlüne göre versin Allah.

Ha birde maddiyat sorunu varken evlenmeyin. Çözün işlerinizi oturtun öyle yola çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…