- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 31
- Konu Sahibi seninanonim
-
Bu arada mantıklı olacak ailesi ile senin aranda kalmayacak olgunlukta dedim ama benim eşim böyle değilBende 1 senedir evliyim o yüzden ne kadar yorum yapılır bilmiyorum. Ama yine eşimle evlenirdim. Sorunlar olmadı mı yok mu ? Var tabiki bazen hemde ne sorunlar yaşadım. Ama benim için en önemlisi güven, sadakat daha daha önemlisi Aslında mantıklı birisi olması kesinlikle ailesi ile senin aranda kalmayacak olgunlukta mantığa sahip olmalı. Şimdi bekârken ben şey derdim aman nedir bu aileyle anlaşamama durumu anlaşırım ben seveyim yeter derdim ama yetmiyor tabi bunu evlenmeden nasıl anlarız oda şans.
Sonuç olarak ben eşimi çok seviyorumüzülsemde bazen kötü şeyler yaşasam da ona güveniyorum. Şimdi yanımda uyuyor küsüm aslında beni kırdı ama yine de yanından kalkmıyorum oda şundan tabi. Ben naparsam yapayım suçlu da olsam eşim hep gönlümü almaya çalışır, ilgilenir vs vs aman neyse uzar gider bu konu gönlüne göre versin Allah.
Ha birde maddiyat sorunu varken evlenmeyin. Çözün işlerinizi oturtun öyle yola çıkın.
Evlenmeden önce peki nasıldı bunları konuşmus muydunuz? Umarım değişir bu tavrı. Çalışma konusunda bişey diyemem çünkü 3 çocuk varsa yaşları önemli bence diğer türlü çocuklar ayrı perişan anne baba ayrı perişan oluyor eğer kucuklerse. Bende de var iki tane küçükler bende eşimde calismamamdan yana kullandık tercihi ama araba kullanman da ne varmış ki? Keşke ogretse. Biz bikac ay sonra ancak alıcaz araba ben çok istiyorum öğrenmeyi. Kolaylık olur sizede 3 çocuk okula gotur gel vs veya bir etkinlik.Eve çok bağlı yediğimiz içtiğimizden bişeyimizi eksik etmez ama kafa yapımız farklı çalışmak istiyorum mesela ben çalışıyorum gerek yok otur benim paramı ye der arabamız var öğret bende kullanayım derim çok istiyorum kullanmayı kadınların araba sürmesini sevmiyorum der biraz farklıyız
Çocuklar kücükler evet Bu düşünce yapısı eskiden beri vardı aslında da 17 yasında evlendim önce sorun etmedim şuan istiyorum belki bununda etkisi var bilemiyorum ama genel olarak kadınlar yapamaz çalışamaz kafasında kadın dediğin evini temizler çocuğuna bakar gezer düşüncesinde inşallah hayırlısıyla alırsınız arabanızıEvlenmeden önce peki nasıldı bunları konuşmus muydunuz? Umarım değişir bu tavrı. Çalışma konusunda bişey diyemem çünkü 3 çocuk varsa yaşları önemli bence diğer türlü çocuklar ayrı perişan anne baba ayrı perişan oluyor eğer kucuklerse. Bende de var iki tane küçükler bende eşimde calismamamdan yana kullandık tercihi ama araba kullanman da ne varmış ki? Keşke ogretse. Biz bikac ay sonra ancak alıcaz araba ben çok istiyorum öğrenmeyi. Kolaylık olur sizede 3 çocuk okula gotur gel vs veya bir etkinlik.
Benim için. De en önemli kriter güvenebilmem malesef son ilişkimde yine güven konusu yüzünden bittiHerkesin duyguları, hayattan beklentileri aynı değil ki
Benim için en önemlisi güvenmekti , on yıldır evliyim, yine olsa yine eşimi seçerim
Klasik aşağılık kompleksli Türk erkeği.Çocuklar kücükler evet Bu düşünce yapısı eskiden beri vardı aslında da 17 yasında evlendim önce sorun etmedim şuan istiyorum belki bununda etkisi var bilemiyorum ama genel olarak kadınlar yapamaz çalışamaz kafasında kadın dediğin evini temizler çocuğuna bakar gezer düşüncesinde inşallah hayırlısıyla alırsınız arabanızı
Sevgi oldumu insan çekiyor maddiyat sevgi güven sadakat konusunda hiç sıkıntı yaşamadık ama biraz kafa yapısının değişmesi lazımKlasik aşağılık kompleksli Türk erkeği.Allah size sabır versin ben asla çekemezdim.
Bu tür heriflerin ben hiç değiştiğine şahit olmadım.Sevgi oldumu insan çekiyor maddiyat sevgi güven sadakat konusunda hiç sıkıntı yaşamadık ama biraz kafa yapısının değişmesi lazım
Merhaba.Siz evli olan veya başından evlilik geçmiş arkadaşlarıma soru sormak istiyorum şimdiliki aklınız olsa nasıl erkeklerle evlenirdiniz ilerde büyük problemlerin olmaması için.
Öncellikle evliliği bir çok sorundan kaçış için yapan biriyle evlenilmez.Ailesi için sırf onlar istedi diye yapan biriyle evlenilmez.Maddi manevi olarak kendini bir yerlere getirmiş ve yeri geldiğinde kadının çocuğu için çalışmayacak olmasını bilerek öyle sorumluluk alacak biriyle evlenilmeli.Bencil saygısız olmamalı.Evlenince var olan kötü huyları mesela sinir aniden ağzından çıkan küfür vs sizinle aynı çatı altında olduğunda değişmeyecek bunu bilerek kabul edilmeli.Bazi kişiler ya uzağız ya ayrıyız ya ondan dolayı böyle sinirli vs diyorlar yok canım değil kişi neyse oMerhaba.Siz evli olan veya başından evlilik geçmiş arkadaşlarıma soru sormak istiyorum şimdiliki aklınız olsa nasıl erkeklerle evlenirdiniz ilerde büyük problemlerin olmaması için.
Şimdiki aklım olsa evlenmezdimMerhaba.Siz evli olan veya başından evlilik geçmiş arkadaşlarıma soru sormak istiyorum şimdiliki aklınız olsa nasıl erkeklerle evlenirdiniz ilerde büyük problemlerin olmaması için.
Malesef sevgililik döneminde bana değil ama ailemden birine küfür bile edildi ah ahÖncellikle evliliği bir çok sorundan kaçış için yapan biriyle evlenilmez.Ailesi için sırf onlar istedi diye yapan biriyle evlenilmez.Maddi manevi olarak kendini bir yerlere getirmiş ve yeri geldiğinde kadının çocuğu için çalışmayacak olmasını bilerek öyle sorumluluk alacak biriyle evlenilmeli.Bencil saygısız olmamalı.Evlenince var olan kötü huyları mesela sinir aniden ağzından çıkan küfür vs sizinle aynı çatı altında olduğunda değişmeyecek bunu bilerek kabul edilmeli.Bazi kişiler ya uzağız ya ayrıyız ya ondan dolayı böyle sinirli vs diyorlar yok canım değil kişi neyse oKimse evlenince düzelmez buna göre yola çıkılmali
Bunun devamı gelecek herkese ayrı ayrı bir şeyler söyler.Ne derseniz de utanmaz çünkü o buMalesef sevgililik döneminde bana değil ama ailemden birine küfür bile edildi ah ah
Kibar , öfke kontrolü olan , sinirlense bile karşısındakini kırmaktan çekinen biriyle evlenmek isterim. Evlilik değil ama nişan geçti başımdan bunlar çok önemli. Bir de ailesini biraz dışarda bırakabilen biri olması lazımMerhaba.Siz evli olan veya başından evlilik geçmiş arkadaşlarıma soru sormak istiyorum şimdiliki aklınız olsa nasıl erkeklerle evlenirdiniz ilerde büyük problemlerin olmaması için.
Sevdiğim ve beni seven kişiyleMerhaba.Siz evli olan veya başından evlilik geçmiş arkadaşlarıma soru sormak istiyorum şimdiliki aklınız olsa nasıl erkeklerle evlenirdiniz ilerde büyük problemlerin olmaması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?