• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

zeynnalblk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
26
-10
1
22
Eşim benle aynı yatakta uyumak istemiyor hep bir bahane yok belim ağrıyor yerde uyuycam yok oda soğuk yok oda sıcak başka odada uyuyor ve benim odaya girmemden rahatsız oluyor böyle bunaliyor güzel bi söz böyle benim bir kadın olduğumu onu karısı olduğumu bana hiç hissetirmedi hep boş laflar hep kırıcı kelimeler şuan o ayrı odada benle kızımda ayri odadayiz çok üzülüyorum zoruma gidiyor çirkin bir kadında Dglm 21 yaşındayım daha ne yapmalıyım nasıl kendime baglamaliyim ne yapsam beni içten sever yazsanz fikirlerinizi sevinirim çok inciniyorum

Bu konuyu açıkça konuştunuz mu eşinizle, duygularınızı düşüncelerinizi anlattınız mı, cevabı ne oldu ? Bu detayları yazarsanız daha iyi fikirler gelebilir bence.

Eşim benle aynı yatakta uyumak istemiyor hep bir bahane yok belim ağrıyor yerde uyuycam yok oda soğuk yok oda sıcak başka odada uyuyor ve benim odaya girmemden rahatsız oluyor böyle bunaliyor güzel bi söz böyle benim bir kadın olduğumu onu karısı olduğumu bana hiç hissetirmedi hep boş laflar hep kırıcı kelimeler şuan o ayrı odada benle kızımda ayri odadayiz çok üzülüyorum zoruma gidiyor çirkin bir kadında Dglm 21 yaşındayım daha ne yapmalıyım nasıl kendime baglamaliyim ne yapsam beni içten sever yazsanz fikirlerinizi sevinirim çok inciniyorum
Ah be guzelim cok gencsin yaa baglamaya çalışmaya ugrasma bence acik acik konus sadece neden bu sekilde bahaneler üretiyor.

Ne zaman evlendiniz? Çok genç evlenmişsiniz. Ama ya başka bir adam var ya da başka bir kadın. Bana normal gelmedi çünkü

Bu konuyu açıkça konuştunuz mu eşinizle, duygularınızı düşüncelerinizi anlattınız mı, cevabı ne oldu ? Bu detayları yazarsanız daha iyi fikirler gelebilir bence.
Evet yani diyorum sürekli beni neden sevmiyorsn benim senin sevgine ihtiyacım var sarilmana yani ben illaki cinselliği kastetmiyorum yani bana sarılarak uyudugumuzda ben mutlu oluyorum yatağını ayırıyor o da anlıyor biliyor çok üzülüyorum ama bilmiyorum niye canım çok acıyor ağlıyorm

Evet yani diyorum sürekli beni neden sevmiyorsn benim senin sevgine ihtiyacım var sarilmana yani ben illaki cinselliği kastetmiyorum yani bana sarılarak uyudugumuzda ben mutlu oluyorum yatağını ayırıyor o da anlıyor biliyor çok üzülüyorum ama bilmiyorum niye canım çok acıyor ağlıyorm
Eşiniz ne cevap veriyor peki ?

Eşinizle aranızda sorunlarmı var durdururken neden ayrı yatmayı istiyorki telefonla falan arası nasıl şifre falan koyuyormu ?

Ne zaman evlendiniz? Çok genç evlenmişsiniz. Ama ya başka bir adam var ya da başka bir kadın. Bana normal gelmedi çünkü
Yok başka biri olmadığından eminim ama yani eski bir sevda geçmiş bir yaşanmışlık olduğundan emin Dglm bilmiyorum ztn 2 yıldır evliyim çok tanımıyorm görücü usulü oldu

Çok genç yaşta evlenmissiniz :( genellikle erkekler nedensiz bir şekilde soğuk davranmaya başlarlarsa altında neden olarak hep başka kadın oluyor bu şaşmaz bir gerçek ama kesin böyledir diyemem... Çünkü başka bir kadına ilgi verince hayatındaki kadını kendi gözünde küçük görmeye başlıyor diğer kadına karşı daha hevesli oluyor umarım böyle bir durum yoktur. Sadece saf olmayın diye bunu demek istedim o size soğuk davranıyorsa sende ona soğuk davran çok fazla üzerine titreme beni daha çok nasıl sever diye çareler üretme açık açık sor neden soğuk davranıyorsun bir nedeni olmalı bunun de

Eşiniz ne cevap veriyor peki ?
İşte sen çok yalan konuşan birisin ne zmn ki bu huyunu bırakırsan seni severim işte ne bileyim ben yorgunum akşama kadar çalışıyorm biraz da işkolik biri yani bende kendi kendime diyorm her çalışan baba eş ayrı mı uyuyor

Çok genç yaşta evlenmissiniz :KK43: genellikle erkekler nedensiz bir şekilde soğuk davranmaya başlarlarsa altında neden olarak hep başka kadın oluyor bu şaşmaz bir gerçek ama kesin böyledir diyemem... Çünkü başka bir kadına ilgi verince hayatındaki kadını kendi gözünde küçük görmeye başlıyor diğer kadına karşı daha hevesli oluyor umarım böyle bir durum yoktur. Sadece saf olmayın diye bunu demek istedim o size soğuk davranıyorsa sende ona soğuk davran çok fazla üzerine titreme beni daha çok nasıl sever diye çareler üretme açık açık sor neden soğuk davranıyorsun bir nedeni olmalı bunun de
Ben evlendikten 4 gün sonra felan büyük abileri koronadan hastaneye yatırıldı çok ağırdı durumu onlar için çok önemli biriydi herşeyleriydi özellikle kaynanam için tm bir ay doldu vefat etti çok ağir bir sene geçirdim yani çocuğum olmasaydı ve evim ayrı olmasaydı çoktan ayrılmıştık diye düşünüyorum çünkü benim uğursuzlugum yüzünden ölmüş diye bi kaç kez duydum onlardan biraz psikolojikmen de böyle davrandığını düşünüyorum

İşte sen çok yalan konuşan birisin ne zmn ki bu huyunu bırakırsan seni severim işte ne bileyim ben yorgunum akşama kadar çalışıyorm biraz da işkolik biri yani bende kendi kendime diyorm her çalışan baba eş ayrı mı uyuyor
Tabi ki ayrı uyumuyor.
Herkes akşama kadar çalışıyor, gece olunca da eşiyle uyuyor. Çalışmasıyla ne alakası olabilir?
Yok başka biri olmadığından eminim ama yani eski bir sevda geçmiş bir yaşanmışlık olduğundan emin Dglm bilmiyorum ztn 2 yıldır evliyim çok tanımıyorm görücü usulü oldu
Nasıl emin olabilirsin?
Seninle uyumak bile istemeyen adamdan nasıl ve ne şekilde emin olabilirsin?

Taktikle dalan bu sevgisizlik de çözemezsin malesef.

Ben evlendikten 4 gün sonra felan büyük abileri koronadan hastaneye yatırıldı çok ağırdı durumu onlar için çok önemli biriydi herşeyleriydi özellikle kaynanam için tm bir ay doldu vefat etti çok ağir bir sene geçirdim yani çocuğum olmasaydı ve evim ayrı olmasaydı çoktan ayrılmıştık diye düşünüyorum çünkü benim uğursuzlugum yüzünden ölmüş diye bi kaç kez duydum onlardan biraz psikolojikmen de böyle davrandığını düşünüyorum
Olaya bak kayinvalide yılan demekki belkide dolduruyor eşinizi. Boşanmaktan başka pek çareniz yok gibi gozukuyor ana oğul daha da azitirlar

Back
X