Evlilik

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Kizlar sorum evlilik nasil bisey yakin zamanda evlenicem nisanliyim evet profilimde evli yazyr cnku dugunum cok yakin zamanda ya nasil bi duygu m.edyrum onunla ayni evde olmak ne bileyim bana cok guzel gelyorr.:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah tamamına erdirsin inş :) bende nişanlıyım ağustosta kısmetse :)

Bence cok güzel ama sevdiğin saydığın keyifli vakit geçirdiğin insanla güzel tabiki ve daha birçok sey daha güzel seyler de var birlikte yapabilcegniz Allah tamamını erdirsin inşallah..

allah tamamına erdirsin inş :) bende nişanlıyım ağustosta kısmetse :)

Bizimde bu yaz olcakti yani ailelerle knustukta okukm var universite okuyorum bidahki yil olsun diyip duruyolar ama ne bileyim 3 bucuk yildir berberz onunla ayni evi paylasmak bunlari dusunnce mutlu oluyorum is cikisini falan beklemek:))

Bence cok güzel ama sevdiğin saydığın keyifli vakit geçirdiğin insanla güzel tabiki ve daha birçok sey daha güzel seyler de var birlikte yapabilcegniz Allah tamamını erdirsin inşallah..

Amiinn canimm saol :)

Tek kelimeyle muhteşemm <3
dunyada bekar kalmasın herkes sevdiceğiyle evlensin:-D

kişiye göre değişir ..
evlilik;güven,sadakat,sadık olmak ..
:123:

ailen okul konusunda haklı :) ama gerçekten insan mutlu oluyor düşününce o gelmeden yemek yapmak falan hazırlanmak gelmesini beklemek inş hayırlısıyla olur isteyen herkesin :)

ailen okul konusunda haklı :) ama gerçekten insan mutlu oluyor düşününce o gelmeden yemek yapmak falan hazırlanmak gelmesini beklemek inş hayırlısıyla olur isteyen herkesin :)

Amin canim ya erteliyicez galba bidahaki yila cunku kucuk kardesim var sunnet dugunu olcak ailemi zora sokmak istemyrum rabbim senide mutlu etsin canimm

Neden zor.s

İki farklı karakter aynı evin için de,bence zor.
Şimdi ne yazsam yavan kalır,bunu evlenince anlarsın,evlilik kolay değil.
Allah huzurlu,mutlu bir yuva nasip etsin inşallah.

kişiye göre değişir ..
evlilik;güven,sadakat,sadık olmak ..
:123:

Tabiki hersey karsilikli en onemlisi saygi bi evlilikte saygi bitmisse sevgide bitmistir bence

Siz boyle diyince dahada mutlu oluyorum ben :)

bnde 8 buçuk aylık evliyim geçen yıl ağustosta evlendim
evlilik güvendiğiniz mutlu olacağına inandığınız sevdiğiniz adamla çok güzel bişey ya. Ben bekarken bile bu kadar mutlu olmamışım meğer. Şimdilerde anlamaya başladım ama hersey karsılıklı. Bazen alttan alcaksın sabretceksin gerçi çok sevince hersey halloluyo

Düğün ne zaman canım. Çok güzel birşey aynı evi paylaşmak, her yere birlikte gitmek, birlikte yemek yemek alışveriş yapmak tatile gitmek... :) hepsi ama en güzeli birlikte uyumak . Tabi karşındaki kişiye ve uyumunuza da bağlı.

Bence iyi bir evliliğin 3 kuralı var

1. Konuşurken yapıcı bir uslubun olması. Saygılı ve sabırlı olmak. Kırıcı sözler söylemekten kaçılmalı. Aynı evi paylaşıyorsun nasılsa kötü bir laf söylesen akşam onunla aynı yatağı paylaşacaksın. Kötü sözler söylediğin adama nasıl sarılacaksın:) (tabi bu erkek için de geçerli). Seni kızdırdığında öfke ile kötü şeyler söyleme, öfkenin geçmesini bekle.
2. Düzenli bir cinsel hayat olmalı. Erkekler bizden daha istekli bu konuda bencil olmamalıyız bilmem anlatabildim mi çok detaya girmek istemedim.
3. Ailesi ile iyi geçinmelisin ve onlarla ilgili eşine kötü birşey söylemekten kaçınmalısın. Ya da en azından kötü birşey olsa bile bunu uygun bir dille anlatmalı.

Son düzenleme:
bende bekarım evlilik konusunda çok çok tedirginliklerim var haliyle ama bence adamını bulduktan sonra ki Allah mutlu evlilikler nasip etsin cümlemize.... Allahın bir lütfü işte mutlu evllilk herkese nasip olmayan birşey bu tıpkı güzellik zenginlik gibi bişey kimi mutlu oluyo kimi mutsuz evlenmeden bilemez kimse öyle dışarıdan başka birinin iyi yada kötü demesi senin de öyle olcak anlamına gelmez... kader kısmet... bide seçim meselesi işte...

Anası, babası, danası yoksa daha kolaydır belki.
Ama bunlar varsa oldukça zor ve bunaltıcı evlilik.
Beni sarmadı valla. Güya sevdim evlendim
Senin iyi olur inşallah..

İki farklı karakter aynı evin için de,bence zor.
Şimdi ne yazsam yavan kalır,bunu evlenince anlarsın,evlilik kolay değil.
Allah huzurlu,mutlu bir yuva nasip etsin inşallah.

Aminn canim tabiki olur kavga gurultu ailen diyosun aile icinde bile annemizle babamizla huzursuzluklar yasiyoruzki onlarin caniyiz el evine gidiyosun sonucta ama hersey bizim elimizde diye dusunuyorum

Cok dogru soyluyosunuz Babam hep sunu ornek verir biriniz gaza basarken biriniz frene basin ikinizde gaza basarsaniz sonunuz kotu olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…