Evlilik

Cok dogru soyluyosunuz Babam hep sunu ornek verir biriniz gaza basarken biriniz frene basin ikinizde gaza basarsaniz sonunuz kotu olur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesnliklee düğün ne zaman bu arada

Sen öyle düşünüyorsan vardır bir bildiğin ablacım.
Mutluluklar.

Dugun bu yaz olcakti bizimkiler okul bitsin diyor seneye okulum bitcek bakalim evet ya bana cok guzel geliyor hic kalmadik nisanlimla beraber uyumayi cok istiyorum ne bileyim ya eve geldiginde giyinip kusanip suprz yapmak istiyorum tatli masumca guzel seyler :)

kesnliklee düğün ne zaman bu arada

Bu yaz olcakti ama okulum var dwnildi dun konusuldu okulu var seneye bitcek bidahaki yaz yapalim diyolar bakalim insallah :)

Evlilik demek, sürekli hizmet etmek demek.

Bu yaz olcakti ama okulum var dwnildi dun konusuldu okulu var seneye bitcek bidahaki yaz yapalim diyolar bakalim insallah :)

hakkında hayırlısı olsn

Evlilik demek, sürekli hizmet etmek demek.

Iste oyle bi sorunum yok cunku nisanlimin annesi hep iste calistigi icim yazinda koydeler hep disardan yemek yer nisanlim ve gecen gun ben tost yaptim sabah is cikisi goturdum bir mutlu oldu hizmet asla bekleme demek istedigim bu kendi toplar kendi yapar kucuk seylerimden mutlu olur:)

Henüz bir yılını bitirmemiş biri olarak...bir müddet sonra kullanicam cevap verme hakkımı :)

Anlayamadim desem :)

yani daha tam anlayamadım iyi mi kötü mü canım...biraz zaman geçince anlarım diye düşünüyorum :)

Çok şanslısın.....

Çok güzel gelmesi normal çünkü henüz gercek evli değilsin bana da öyle geliyordu evlendim geçti:SS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…