- 10 Aralık 2014
- 439
- 108
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pişman olan varsa ne yapacaksın ki beraber adliyenin yolunu mu tutacaksınız?Slm kızlar benim gibi evlendigine pisman olan varmi acaba? çok bunaldm artik, konusmayan elinde telefon telefonu bırakır pc sabahtan beri eve tıkıldım ustelik bebegim var1.5aylık sıkılıyorum evde hic ne ilgi ne alaka ne muahbbet hic bisey yok
pc yi kafasında patlat telefonuda burnuna sok belki o zaman akıllanır öküzSlm kızlar benim gibi evlendigine pisman olan varmi acaba? çok bunaldm artik, konusmayan elinde telefon telefonu bırakır pc sabahtan beri eve tıkıldım ustelik bebegim var1.5aylık sıkılıyorum evde hic ne ilgi ne alaka ne muahbbet hic bisey yok
Zaten zor tutuyorm kendimi valla iice sinir oldumpc yi kafasında patlat telefonuda burnuna sok belki o zaman akıllanır öküz![]()
Canm isten gelir gunun nasl gecti derim is iste der annen aradi boyle olmus derim yorum yapmaz ne yaptysam olmuyo agzindan laf ckmazeşinle iletişim kurmanın yollarını ara.. yoksa onun kendi kendine sizinle ilgileeceği yok anlaşılan..
Bende bagrdm frlatim aticam artk dedim bi kalkti yine gecti basina cocuk aglar wc de olurum kicini zaar zor kaldrir inan bakCanim hic pisman olma bu erkeklerin hepsi ayni cins benim kocamda oyleydi hatta bi ara abartti en son dedim askim yeni dogum yaptim belki hassas bi donemde oldugumdanmidir nedir biraz fazla ilgi istiyorum kendimi cok yanliz hissediyorum ya benle ilgilen yada o tablet kirilir birgun diye ondan sonra isten gelir uemek yenir bizimle ilgilenir yatmaya yakin bakar eder bitti bazen yine cok ugrasiyo o zaman yine kiziyom hep tablet hep tablet yeter diye bu atada benimde 3 aylik bebegim var
Ya benm kocam var sozde pesine takip gezdrmiyo ben niye tek gidiyim tek gtmek istesem haftaici ckarm onu beklemem araba aldk evdeyiz gercekten cok bunaldm ekmek almaya bile zor gidiyo artk evde ne varsa frlatip aticam sinir geliyoo madem öyle yapıyor sende bebeğinle ikinize plan yap çık gez toz eğlen eve tıkılma.
iki insan yüzü gör
Valla nettede heo ayni seyler zaten cocuk zar zor duruyo smdi bile zor uyuttm ama insan bunlaiyo bi al ck gez yok bi arkadasi var o arasn bi yere gidelm desin uca uca gider amaMaalesef çağımızın sorunu bizde çok ilgileniyoruz internetle falan ama ikimizde öyleyiz çok sorun yaşamıyoruz bu yüzdensende nete bak hep onunla ilgilenme emin ol dikkatini çeker hemen senin gibi davranıyorum dersin
yardıma ihtiyacın olmasa bile bebeğinle ilgili yardım iste sürekli,yanına çağır..Canm isten gelir gunun nasl gecti derim is iste der annen aradi boyle olmus derim yorum yapmaz ne yaptysam olmuyo agzindan laf ckmaz
yardıma ihtiyacın olmasa bile bebeğinle ilgili yardım iste sürekli,yanına çağır..
birlikte film izlemeyi teklif et.. bebegi annelere bırakıp dısarı cıkmayı teklif et..
böyle devam ederse sinirlerin iyice bozulur
Bi flm anlayısı var vurduli krdili icim almiyo bebege 5dk bakiyo sonra brakiyo gidiyo annemler 15saatlik yolda gercektn bunalima grdm sayesindeyardıma ihtiyacın olmasa bile bebeğinle ilgili yardım iste sürekli,yanına çağır..
birlikte film izlemeyi teklif et.. bebegi annelere bırakıp dısarı cıkmayı teklif et..
böyle devam ederse sinirlerin iyice bozulur
Yok ya bu laftan anlamaz ya bi insan hic konusmaz mi anlam veremiyirm gerckten valla anneme gonder dedim onuda yapmiyo e ben bunnla ne yapcam ama patlicam artkİnanirim canim bende kizimi veriyorum yarim saat oynamadan tablet yok diyorum bi kac kez konusmayi dene ben cok kez konustum hatta lohusalik doneminde cidden cok hassaslastim ve dedim kusura bakma sen tabletle ugrasirken nelere bakiyon ben bilemem ki kafamda kirktane tilki gezer farzetki isten geliyon ben aksama kadar telegonla ugrasiyorum kiskanmazmisin catlarim eee bende catliyom iste baktin yine olmuyo kes modemin kablosunu