Evlilik

Bu dedigini düsünen erkek azki. Ben benimkine sorarim is nasildi yoruldunmu nasil gecti diye. O sadece iyi ama yoruldum der. Sonra bana hayatta sormaz sen naptin nasilsin. Ben anlatirim gun icinde naptimi. Buna bence o kadar takilma bu erkeklerde normal
normal evet ama ben bzm hakkımzda alınan kararı başkalarındn duyuyorum kız bana diyo sizde şöyle yapcakmışsınız diyo kala kalıyorum sonradan bozuntuya vermedn evet öyle diyorum bu normal mi sizce

mesela arabayı satıcakmış ben arkadaşlardan ögreniyorum eşlerimz aynı yerde çalışıyo kızda eşinden duyuyo bana soruyo arabayı satcakmış diyo ben şok tabi
Araba onun sen onun hersey onun yani acikcasi o oyle goruyo. Beni yalnis anlamada seni mal gibi goruyor olmasin bu adam. Arabayi satarken bana sorar en azindan benimkisi daha 1 hafta once soyledi satalimmi daha iyisini gordum onu aliriz diye. Bizim araba eski kulustur ama genede sorar.

Yakinda seni istemeidginide arkadasina soylerse sasirma belkide annesine yollicam fln der sende milletten duyarsin. Bu adamlar niye boyle yav o_O

Araba onun sen onun hersey onun yani acikcasi o oyle goruyo. Beni yalnis anlamada seni mal gibi goruyor olmasin bu adam. Arabayi satarken bana sorar en azindan benimkisi daha 1 hafta once soyledi satalimmi daha iyisini gordum onu aliriz diye. Bizim araba eski kulustur ama genede sorar.

Yakinda seni istemeidginide arkadasina soylerse sasirma belkide annesine yollicam fln der sende milletten duyarsin. Bu adamlar niye boyle yav o_O
ben duydum sonra bana söyledi arabayı satcam diye bende borcun var onu kapat dedim bu arada oraı araba bana alınan bilezklerle yapıldı yerine altın mı alıyım dedi hayr borcunu öde dedim tamm dedi valla ben diyorum anneme gtcem diye göndermiyo bide bu ailesinde aile kavramı görmemiş anne baba tuhaf aile gibi degiller acaba ondan mı kaynaklanıyo diye düşünüyorum hareketleri babası gibi

ben duydum sonra bana söyledi arabayı satcam diye bende borcun var onu kapat dedim bu arada oraı araba bana alınan bilezklerle yapıldı yerine altın mı alıyım dedi hayr borcunu öde dedim tamm dedi valla ben diyorum anneme gtcem diye göndermiyo bide bu ailesinde aile kavramı görmemiş anne baba tuhaf aile gibi degiller acaba ondan mı kaynaklanıyo diye düşünüyorum hareketleri babası gibi
Geri gelmiceni dusunuyor o zaman canim ona arada soguk davraniyosan buyuk bi ihtimal oyle dusunuyodur. Ama boyle yaparsa tabikide soguk davranmakta haklisin

Geri gelmiceni dusunuyor o zaman canim ona arada soguk davraniyosan buyuk bi ihtimal oyle dusunuyodur. Ama boyle yaparsa tabikide soguk davranmakta haklisin
sogukta degilim aslında yine böyle davranmasına ragmen bişeyler sorarım gırgır yapmaya çalışırım yok yani aynı ama işte dün tellere cevap vermedm çok konuşmadım 10 kez aradı biraz anlasın hatasını ben buraya onun için geldim onun bana yaptıgı evde hapis hayatı yaşatıyo

sogukta degilim aslında yine böyle davranmasına ragmen bişeyler sorarım gırgır yapmaya çalışırım yok yani aynı ama işte dün tellere cevap vermedm çok konuşmadım 10 kez aradı biraz anlasın hatasını ben buraya onun için geldim onun bana yaptıgı evde hapis hayatı yaşatıyo
Hatcligin varsa hic durma anneni gormeye git evli olabilirsin ama onun mali degilsin anneni gormeyi kisitlayamaz. Bak sen gidince nasilda korkucak geri donmiceni sanip. Git gor bence anneni bin otobuse

Slm kızlar benim gibi evlendigine pisman olan varmi acaba? çok bunaldm artik, konusmayan elinde telefon telefonu bırakır pc sabahtan beri eve tıkıldım ustelik bebegim var1.5aylık sıkılıyorum evde hic ne ilgi ne alaka ne muahbbet hic bisey yok
canım eşine büyü yapilmış olabilir netice de dinimizde var baştan beri mi böyle hareketleri sonradan mı oldu?

Düğünlerde gelinliği tablet giymeli zaten..

Çevreme bakıyorum da, bizim kuşak yine biraz daha iyi.. Bizden biraz ufaklar dahil olmak üzere şimdi ki nesil, özellikle erkekler, sürekli bir telefon, bir tablet, bir online oyun.. Bunun adı nasıl evlilik oluyor anlamıyorum. Geçen gün eşimin kuzenini yemeğe aldım, beş senelik evliler.. Gelin yakın zamanda yaşadığı gerçekten ilginç bir olayı anlatıyor.. Bizden çok eşi şaşırdı, haberi yokmuş... Savunma da tuhaf "Konuşmuyoruz ki"

Düğünlerde gelinliği tablet giymeli zaten..

Çevreme bakıyorum da, bizim kuşak yine biraz daha iyi.. Bizden biraz ufaklar dahil olmak üzere şimdi ki nesil, özellikle erkekler, sürekli bir telefon, bir tablet, bir online oyun.. Bunun adı nasıl evlilik oluyor anlamıyorum. Geçen gün eşimin kuzenini yemeğe aldım, beş senelik evliler.. Gelin yakın zamanda yaşadığı gerçekten ilginç bir olayı anlatıyor.. Bizden çok eşi şaşırdı, haberi yokmuş... Savunma da tuhaf "Konuşmuyoruz ki"
İnanın gunun masl gecti nasldi diyr sorarm is der gecer bi arkadasi hakkinda bisey derim karisma der hic konusma yok bu nasl evlilik bana biseyini anlatmaz kmse hakkknda hep bi bahane valla bende insanm iki laf kicomla edemiceksem kinusamicaksm niye evlendin be adam

Allah yardımcın olsun canım ya,
biz de bazen kaptırıyoruz elimizde telefonlarla oynamaya sonra akşam saat 7den sonra elimize telefon almayacaz diye karar aldık o zaman iyiydi,
şimdi geç vakte kadar arkadaşının yanında çalışıyor yardım için. mesailerimiz başlasın yeniden dönecez o uygulamaya ama ben de gebeyim çok korkuyorum çocuk olunca iletişimimiz bozulacak diye
o_O

Back
X