Ferhat'ının ayaklarını da yıkıyomuş kiPeki sizin bahsini gerçirdiğiniz ve ferhatım dediğiniz insana herşeyi töreye bağlamışsınız ya internet fazla değilmi ?
Buna nasıl izin vermiş anlamadım....
seks kölesi bu galiba ne cahil insanlar varFerhat'ının ayaklarını da yıkıyomuş ki
Dövse de ferhatım erim paşam getir ayağını yıkıyayımcı birine töre adette normal gelmeli zaten
Aşireti ağırlamak ta
actk degistiremedim biliom ki gelecek ben sadece icimi dokmek istedim keske hersey yazılan gibi olsa ferhatm yazdım diye herseyden memnunmuyum illaki sewme vardır yoksa şiddet uyguladıgında giderdimPardon canımda ben ondan bahsetmıyorum.
Madem bu adam sana şiddet uyguluyor.
İstedimediğin şeylerı yapıyor.
Neden hala adını Ferhat^m diye yazıyorsun.
Demekkı sana yaşattıklarından memnunsun. Demkki sen o adamı çok sevıyorsun. Resmı nıkahsız yanında duruyorsun.
O yuzden kımseye acitasyon yapma burda.
Sen halınden memnunsun bızım ne yapmamızı beklıyorsun?
sen ilk siddeten eşiniş reddedermisin . yapmazsn bi sans verirsin senin ailen lutfen dese başımızı egme dese katlanmazmısın
hani gidemiyordun sen dayak yemege devam et burda care aramaactk degistiremedim biliom ki gelecek ben sadece icimi dokmek istedim keske hersey yazılan gibi olsa ferhatm yazdım diye herseyden memnunmuyum illaki sewme vardır yoksa şiddet uyguladıgında giderdim
Ferhat'ının ayaklarını da yıkıyomuş ki
Dövse de ferhatım erim paşam getir ayağını yıkıyayımcı birine töre adette normal gelmeli zaten
Aşireti ağırlamak ta
ben keşke seks kölesi olsaydım en azından herseyi sewerek yapardım aşlesi evde gelio ne yapacagımı bilmiom ayrılacam diom ailem bana reddederim dio başımızı egme hangi kuralda yazar buseks kölesi bu galiba ne cahil insanlar var
Bir dediğin bir dediğini tutmuyor demin gidemiyorum diyorsun?actk degistiremedim biliom ki gelecek ben sadece icimi dokmek istedim keske hersey yazılan gibi olsa ferhatm yazdım diye herseyden memnunmuyum illaki sewme vardır yoksa şiddet uyguladıgında giderdim
Git gide tutarsızlaştı konu zatenYa tamam da bu bayan konuyu tamamen dramatize etmiş ,ve töreden bahsetmiş,
Konu sahibinin ferhatı evde bu töreyi sürdürüp ortalıkta terör estirirken aile içinde nasıl internete izin veriyor ki ?
Zaten ev kalabalık aileye hizmet,ayak yıkama , şu,bu durumları var !! anlamadım gitti .
Seks kölelerı isteyerek yapmıyor canım zorla beceriyorlar.!!!ben keşke seks kölesi olsaydım en azından herseyi sewerek yapardım aşlesi evde gelio ne yapacagımı bilmiom ayrılacam diom ailem bana reddederim dio başımızı egme hangi kuralda yazar bu
Hani gidemezdin gideni vururlardıactk degistiremedim biliom ki gelecek ben sadece icimi dokmek istedim keske hersey yazılan gibi olsa ferhatm yazdım diye herseyden memnunmuyum illaki sewme vardır yoksa şiddet uyguladıgında giderdim
ne yapim selin ben calısmayan bi insanım ailem reddeder ben gidersem ne yaparım yol param bile yok hanqi cesaretl giderimhani gidemiyordun sen dayak yemege devam et burda care arama
canım gideni degil boşananıHani gidemezdin gideni vururlardı
gitsem bunlar yine gelip alırlar yine ailem verir tabi önüme sart koyupcanım gideni degil boşananı
Bence kıvırıyosuncanım gideni degil boşananı
Hemen hemen aynı durumu bende yaşadım çok sıkıntılı dönemler geçirdim sanırım her evliliğin başında böyle problemler yaşanıyo ben tavrımı koydum eşim beni desteklemedi bende ailemi aldım arkama iş boşanmaya kadar geldi ama o dönem hamile olduğum için kimse razı olmadı bu duruma şu an bebeğim 3 buçuk aylık kocamla aram iyi çok şükürmerhaba ben 20 yaşındayım dogu tarafındanım ve yeni 3 aydır evli sayılırım ama 3 aydır yanlız kalamıyoruz ilk basta eşimin abisi, kardesi , eltim evimdeydi kardşimde kacarak yanıma gelmişti tabi ben istanbula geldim neyse onlar bir ay evimde kaldı iki hafta sürmeden diger erkek kardesi geldi ve o bizimle yaşıyor bi kac gun sonrada yine abisi gelecek . bitmedi kaynanamda gelecegini söyluyor ne yapacagımı bilmiyorum teyzesinin ogluda hergun gelip yiyip iciyor gidiyor bende yeni yemek yapmayı ögrendim eşim bana diyor mecbursun
hadi ya peki eşinizle aranız nasl kimi tutuyorHemen hemen aynı durumu bende yaşadım çok sıkıntılı dönemler geçirdim sanırım her evliliğin başında böyle problemler yaşanıyo ben tavrımı koydum eşim beni desteklemedi bende ailemi aldım arkama iş boşanmaya kadar geldi ama dönem hamile olduğum için kimse razı olmadı bu duruma şu an bebeğim 3 buçuk aylık kocamla aram iyi çok şükürkayınvalidemler de bir daha bize gelmeyeceklerini söylediler artık sadece biz gidiyoruz yine bende gitmem ama torunları var sonuçta sırf onu görsünler diye gidiyorum arada
bende aynısını yapsam korkuyorum eşiniz nerelihadi ya peki eşinizle aranız nasl kimi tutuyor