• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik

öyledir insanın babası evinde olunca bile kıyafetimize oturuşumuza dikkat ederiz ben ne yapim yeni evliyim yemek bilmiom iş bilmiom . yavas yavas ben cocuk hareketleri yapan bir insandm buraya geldim geleli cok yaşlı hasta hisediom kendimi

Doguda buyuyup yetistin. Ve evde yemek yapmasini, is yapmasini bilmiyorsun yani? Daha kucuk yaslarda baslar kizlar o bolgelerde yemege, ev isine. Bilmemen imkansiz. Cok sacma geldi kusura bakma. Fake diyecegim.

Ha fake olmayipta maalesef boyle sartlarda yasayan, tore cinayetine kurban giden onca kadin var. Gercekse bile su an icin yapacak birseyin yok gibi. Karsi gelsen seni öldürürler. Bilemedim..

merhaba ben 20 yaşındayım dogu tarafındanım ve yeni 3 aydır evli sayılırım ama 3 aydır yanlız kalamıyoruz ilk basta eşimin abisi, kardesi , eltim evimdeydi kardşimde kacarak yanıma gelmişti tabi ben istanbula geldim neyse onlar bir ay evimde kaldı iki hafta sürmeden diger erkek kardesi geldi ve o bizimle yaşıyor bi kac gun sonrada yine abisi gelecek . bitmedi kaynanamda gelecegini söyluyor ne yapacagımı bilmiyorum teyzesinin ogluda hergun gelip yiyip iciyor gidiyor bende yeni yemek yapmayı ögrendim eşim bana diyor mecbursun
Doğu tarafi oyle genellikle.

Back
X