- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
bn 20 esm 23Yaşlarınız kaç ?
Almicaklarms yaptrcaklarms kardesleri babasi falan toplanipta yaptrcaklarms babasina simdiden arsayi al dyo babasida coban koyde koyunlari varBazı şeyler sadece konuşulur,o yüzden bazı konuşmaları evliliğinden pişman olacak kadar ciddiye alma derim.Bizim evde yıllardır yazlık alma konusu vardır mesela 30 yıl oldu hala yazlığımız yok
Almazsa dha iyi olur krada kalirim onlardan ayri olurum insallah atanip bda geri donemeyizKocan totisinden sallamis neyle alacak da yapacak da omru vefa etmez uzulme hic
Almicaklarms yaptrcaklarms kardesleri babasi falan toplanipta yaptrcaklarms babasina simdiden arsayi al dyo babasida coban koyde koyunlari var
Su an burda kalmaya mecburuz yani bekarlarla cunku para yok ayri eve cikcak kira 700 burda ayri eve ciksak bi 600_700 bizim odememiz gerekcek kirayi ama okadar para yok suan gercekten bunu kabullendim ama ileride calisip para biriktirip ailesiyle ayni apartmana ckmayi kabullenememkadının söz hakkı var evet ama daha okullar bitmemiş ,ortada iş yok,para yok ,muhtemelen yaşlar 22,23 bile değil ..
Eşya yok ,ev yok ,dam yok ..
Sen 5 katlı ev alcakmışta ona ağlıyorsun ,yahu okul bitti mi ?
Atandı mı?
Sen bitirdin mi ?
Maaş kac para ,öğretmen maaşları ne zaman 20.000 lira oldu ?
Senin şu an ev arkadaşlarıyla birlikte yaşamana ağlaman lazım ...
Farkında değilsin ..
Mecburiyet nasıl bir şey bana anlatır mısın ?
Neye mecbur kaldın mesela ?
Cocuk daha kucuk esim is oldugu halde calsmyo snavlarm baslcak dyo bu seferde formasyon alcakmis hic bos vakti yok bugun bile gitcekmis okula dersi varmis kendi memleketime gitcektim orayada gidemicem simdieee hayal de mi parayla
adam hayal kuruyor
köydeki babası arsayı alsın
eşin de 5 katı diksin
öğretmenlerin bizim ülkede aldığı para belirli
hani iki göz oda yapalım içine girelim dese sen de ben onlarla yaşamam desen belki bir ihtimal diyeceğim de 5 katlı apartman dikilecek de birlikte yaşanacak da
önce okulu bitirsin
atansın
zorunlu hizmet vs bitsin
ailesinin şehrine gelsin de sonra birlikte oturulup oturulmayacağını düşün
ama bunlardan önce bursla aile mi geçinir onu düşün
gitsin okul çıkışı part time çalışsın eşin
hatta gece o çocuk baksın sen çalış
sabah da okula gitsin
Cocuk daha kucuk esim is oldugu halde calsmyo snavlarm baslcak dyo bu seferde formasyon alcakmis hic bos vakti yok bugun bile gitcekmis okula dersi varmis kendi memleketime gitcektim orayada gidemicem simdi
Arada bi gonderiyolar ama cok degil 100_200 oda isteyince zar zor esimde hep onlarn agzina bakyo nasilsa gonderirler torununa dayanamazlar dyoeee hayal de mi parayla
adam hayal kuruyor
köydeki babası arsayı alsın
eşin de 5 katı diksin
öğretmenlerin bizim ülkede aldığı para belirli
hani iki göz oda yapalım içine girelim dese sen de ben onlarla yaşamam desen belki bir ihtimal diyeceğim de 5 katlı apartman dikilecek de birlikte yaşanacak da
önce okulu bitirsin
atansın
zorunlu hizmet vs bitsin
ailesinin şehrine gelsin de sonra birlikte oturulup oturulmayacağını düşün
ama bunlardan önce bursla aile mi geçinir onu düşün
gitsin okul çıkışı part time çalışsın eşin
hatta gece o çocuk baksın sen çalış
sabah da okula gitsin
Yasanmiyo iste oglumu surekli emzirmem gerek saglikli olmasi icin bn onu bu sekilde birakamam memeden mahrum edemem mama veremem sut varken zaten mama alcak para da yok bezi zor aliyoruzben ailen ile görüşmüyorsun vs sanmıştım
git onlarda kal zaman öğrenci evinden iyidir
çocuk çok da küçük değil
evimde temizlik yapan bayan 40 günlükten beri babasına bırakıp işe geliyor
adam gece vardiyalı çalışıyor işe gidiyor sabah da bebek bakıyor kadın da temizlik yapıyor
isteyince her şey olur
ayrıca biz de 3-4 aylıkken çocuğumuz işe başladık
şartlar ağır ise ona göre yaşanır
Yasanmiyo iste oglumu surekli emzirmem gerek saglikli olmasi icin bn onu bu sekilde birakamam memeden mahrum edemem mama veremem sut varken zaten mama alcak para da yok bezi zor aliyoruz
Ailemle hemen baristik ama dugune gelmediler bn biliyodum zaten gelmeyeceklerini tmmda bnada sahte bilezik kolye taktilar gelenlerin taktgi ceyrekleri falanda aldilar hep elimizden sonra odicez bunlari diye bn bunlari dusundukce ktu oluyorum olaylarn bu sekilde gliscgni hc dusunmemstimben ailen ile görüşmüyorsun vs sanmıştım
git onlarda kal zaman öğrenci evinden iyidir
çocuk çok da küçük değil
evimde temizlik yapan bayan 40 günlükten beri babasına bırakıp işe geliyor
adam gece vardiyalı çalışıyor işe gidiyor sabah da bebek bakıyor kadın da temizlik yapıyor
isteyince her şey olur
ayrıca biz de 3-4 aylıkken çocuğumuz işe başladık
şartlar ağır ise ona göre yaşanır
Diger islere gore o daha rahat ve kazancli geliyomus koyunlari sattikcaHmmm çobanlıkta o kadar para varmıymış?
Hastalandigi zman ogullarina gutturuyo koyunlari yazlari hep esim guttu koyunlari gceleri buna bile goz yummak mecburiyetindeydim koye gider gitmez koyunlari gutturdu zaten bide okulunun baslicagi son gune kadar sen orda gezecen nasilsa dinlenicen diye zaten bi kardeside serseri dgeri ortaokul sonda en kucugu 3. Sinifa gidyo ilkogretim hc kiz kardesi yok yaniDiger islere gore o daha rahat ve kazancli geliyomus koyunlari sattikca
İyice yuz verdim ondan boylesin sn dyo evde kalannlar olmasa coktan haslamistim dyo resmen agalar gibi bi bni dovmedigi kaldi zaten olacaklardan korkuyorum aileside zaten hep karisiyo bna koye gittim hic hayvanlarin icine girmiyo bakmyo mrk etmyo nasl koylu bu dyolarms bn zaten oldum olasi kyu inegi koyunu sevmedim sutu yumurtasini yerken yiyosun dyo hp hazrcsin dediler dha ilk gidisimdeAilemle hemen baristik ama dugune gelmediler bn biliyodum zaten gelmeyeceklerini tmmda bnada sahte bilezik kolye taktilar gelenlerin taktgi ceyrekleri falanda aldilar hep elimizden sonra odicez bunlari diye bn bunlari dusundukce ktu oluyorum olaylarn bu sekilde gliscgni hc dusunmemstim
Oyle bni bu sekilde kabul etmezlerki cocukla cocugu aldirmakta gunah bebegin bi gunahi sucu yok ki aldiramazdim oyuzden okula yine devam etcm ama nasil olcak blmyorum bn olaylarin bu noktaya varacagni bilmiyodum ki iyice taniyamamism
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?