evlilik

Bazı şeyler sadece konuşulur,o yüzden bazı konuşmaları evliliğinden pişman olacak kadar ciddiye alma derim.Bizim evde yıllardır yazlık alma konusu vardır mesela 30 yıl oldu hala yazlığımız yok
Almicaklarms yaptrcaklarms kardesleri babasi falan toplanipta yaptrcaklarms babasina simdiden arsayi al dyo babasida coban koyde koyunlari var

eee hayal de mi parayla

adam hayal kuruyor

köydeki babası arsayı alsın

eşin de 5 katı diksin

öğretmenlerin bizim ülkede aldığı para belirli

hani iki göz oda yapalım içine girelim dese sen de ben onlarla yaşamam desen belki bir ihtimal diyeceğim de 5 katlı apartman dikilecek de birlikte yaşanacak da

önce okulu bitirsin
atansın
zorunlu hizmet vs bitsin

ailesinin şehrine gelsin de sonra birlikte oturulup oturulmayacağını düşün

ama bunlardan önce bursla aile mi geçinir onu düşün

gitsin okul çıkışı part time çalışsın eşin

hatta gece o çocuk baksın sen çalış

sabah da okula gitsin

Su an burda kalmaya mecburuz yani bekarlarla cunku para yok ayri eve cikcak kira 700 burda ayri eve ciksak bi 600_700 bizim odememiz gerekcek kirayi ama okadar para yok suan gercekten bunu kabullendim ama ileride calisip para biriktirip ailesiyle ayni apartmana ckmayi kabullenemem

Cocuk daha kucuk esim is oldugu halde calsmyo snavlarm baslcak dyo bu seferde formasyon alcakmis hic bos vakti yok bugun bile gitcekmis okula dersi varmis kendi memleketime gitcektim orayada gidemicem simdi

Cocuk daha kucuk esim is oldugu halde calsmyo snavlarm baslcak dyo bu seferde formasyon alcakmis hic bos vakti yok bugun bile gitcekmis okula dersi varmis kendi memleketime gitcektim orayada gidemicem simdi

ben ailen ile görüşmüyorsun vs sanmıştım

git onlarda kal zaman öğrenci evinden iyidir

çocuk çok da küçük değil

evimde temizlik yapan bayan 40 günlükten beri babasına bırakıp işe geliyor

adam gece vardiyalı çalışıyor işe gidiyor sabah da bebek bakıyor kadın da temizlik yapıyor

isteyince her şey olur

ayrıca biz de 3-4 aylıkken çocuğumuz işe başladık

şartlar ağır ise ona göre yaşanır

Arada bi gonderiyolar ama cok degil 100_200 oda isteyince zar zor esimde hep onlarn agzina bakyo nasilsa gonderirler torununa dayanamazlar dyo

Yasanmiyo iste oglumu surekli emzirmem gerek saglikli olmasi icin bn onu bu sekilde birakamam memeden mahrum edemem mama veremem sut varken zaten mama alcak para da yok bezi zor aliyoruz

Yasanmiyo iste oglumu surekli emzirmem gerek saglikli olmasi icin bn onu bu sekilde birakamam memeden mahrum edemem mama veremem sut varken zaten mama alcak para da yok bezi zor aliyoruz
Ailemle hemen baristik ama dugune gelmediler bn biliyodum zaten gelmeyeceklerini tmmda bnada sahte bilezik kolye taktilar gelenlerin taktgi ceyrekleri falanda aldilar hep elimizden sonra odicez bunlari diye bn bunlari dusundukce ktu oluyorum olaylarn bu sekilde gliscgni hc dusunmemstim

Diger islere gore o daha rahat ve kazancli geliyomus koyunlari sattikca
Hastalandigi zman ogullarina gutturuyo koyunlari yazlari hep esim guttu koyunlari gceleri buna bile goz yummak mecburiyetindeydim koye gider gitmez koyunlari gutturdu zaten bide okulunun baslicagi son gune kadar sen orda gezecen nasilsa dinlenicen diye zaten bi kardeside serseri dgeri ortaokul sonda en kucugu 3. Sinifa gidyo ilkogretim hc kiz kardesi yok yani

İyice yuz verdim ondan boylesin sn dyo evde kalannlar olmasa coktan haslamistim dyo resmen agalar gibi bi bni dovmedigi kaldi zaten olacaklardan korkuyorum aileside zaten hep karisiyo bna koye gittim hic hayvanlarin icine girmiyo bakmyo mrk etmyo nasl koylu bu dyolarms bn zaten oldum olasi kyu inegi koyunu sevmedim sutu yumurtasini yerken yiyosun dyo hp hazrcsin dediler dha ilk gidisimde

bizimkine kalsa ailesinin her bir üyesine bi villa alır..
ama işte hayal sadece..
boşverin kursun hayal, adam öyle mutlu oluyo demekki..

Profilinize baktım da daha siz 19 yasindaymissiniz bu acele niz neydi adam okulunu bitirseydi sende öyle ve ayaklarınız yere basınca evlenseydiniz bide çocuk yapmissiniz. Kactın mi sen buna ailen Nasil izin veriyor bekar sevgililerle aynı evde oturmana? Buna takilcagina 5 katlı binaya takiliyorsun bence kocan da bi hayalperest yazik

Oyle bni bu sekilde kabul etmezlerki cocukla cocugu aldirmakta gunah bebegin bi gunahi sucu yok ki aldiramazdim oyuzden okula yine devam etcm ama nasil olcak blmyorum bn olaylarin bu noktaya varacagni bilmiyodum ki iyice taniyamamism

Eh simdi cocuga yapilan günah degilmi? Yuva olmayan yuvada büyüyor. Babasi, annesini eziyor. Annesi mutsuz. Para yok birsey yok ve büyük ihtimal ile bosunma olur. Yazik degilmi o cocuga? Bu yasayacaklarin yerine aldirmis olsaydin yemin ederim daha iyidi.

Ikinizde cok sorumsuzsunuz. Feminist düsüncelerden bahs ediyorsunda, feminizmde kadin azimli olur, calisip, kendi ayaklarimin üzerine durur. Erkek egemen topluma karsi böyle gelinir. Daha üniversiteye gidersen evlenip, cocuk yapip, önce kv'dede, sonrada ögrenci evinde kalmak ile asla söz hakkin olmaz.

Iste artik ya annenlere yalvaracaksin seni geri alsinlar diye, yada kadin siginma evine gidersin, yada dizini kirip, kocanin yaninda kalirsin. Aile apartmanina tasiniyorsa bile.

Adam öğrenci daha sinava girecek, atanacak. Esinden çocuğundan arttirabilirse 5 katli ev yapacak. Zor biraz o canim ya. Esin 5 senede bi kat diker anca

Ya bide gunah cocugu aldiramadim deyip boyunuzdan buyuk sorumluluk almasaniz. O cocuga gunah degil mi? Mamasi, bezi belki bi yatagi bile olmayacak yavrunun.

Alamaz bence, biz iki maaşla bi taneyi zor ödüyoruz beş katlı bina kolay değil. Ailesi zenginse bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…