evlilik

Bn oyle istemiyorum mutlu olmicagimi biliyorum annesi her isime karisir orda bn herkesten bagimsiz bir hayatm olsun istiyorum varsn ev olmasn kra olsun ama onlara yakn oturmam

ama senin şimdi de bağımsız hayatın yok ki

beni çalıştırmaz eski kafalı diyorsun

ailene bile canın isteyince gidemiyorsun yanında velin olacak

ama senin şimdi de bağımsız hayatın yok ki

beni çalıştırmaz eski kafalı diyorsun

ailene bile canın isteyince gidemiyorsun yanında velin olacak
Ben caliscam ama ona inat cunku birikim yapmam grek onun calistigi elinden alinacak hep cunku cocuga getirilen paralarin bile hepsini aldilar bizden sonra vericez dye

Amin amin sagolasin ugrasip yazmissin ama beni anlayan yok hep ayni kafa yapisi bn erkegim bn nereye sen oraya yok oyle bir dunya kadinlarinda soz hakki var kalacagim eve baskalari karar veriyo

Hep aynı kafa yapısı = Aklın yolu bir.

Senin kafa neden bizden farklı acaba, bence onu bir düşün.

Her aynı kafa yapısı = Aklın yolu bir.

Senin kafa neden bizden farklı acaba, bence onu bir düşün.
Szin kafadan bahsetmedim karsi cinsin kafa yapisi yani esimin diyorum uyusmuyo onda mantik yok bn gecim sikintisi cktigimizi soyluyorum doyuyoruz sukur simdi paraya ihtyac yok dsarda calisip 5 krus verckler calstgm zmana degmcek dyo ailem gonderir bna dyo kafa rhat yni bn oyle dvrnsn istemyorm snavlri bslayana kdar yatyo tlfndan oyun oynyo saatlerce vidyo dizi izlyo para dyncede var dha bu bizi idare eder smdden gecim derdne sokmayn bni okuyorm bn dha dyo

Canım anlattıkların hemen hemen eşime ve ailesine uyuyor... Benim eşimde küçük yaşta sanayiye girmiş ailesine bakmış babasından çokda bi hayır gelmemiş zar zor babasına bi transit araba alıp pazarlarda cay ocağı yapıp çalışmasına vesile olmuş sonra yine eve bakmaya devam kız kardeşini okutmuş bi yandan da sonra durumu toparlamışlar bi süre sonra benle oldu tabi ayrı eve çıktık biz direk eşim sanayide başkasının yanında çalışıyordu sonra bi şekilde birikimlerini krediyle falan dükkan açtı aile dükkanıymış :) erkek kardeşi de yanında çalışıyor tabi... Kayınbabayı pazara göndermedi soğuk oluyor diye sigortasını yatırıyor bi yandan da haftalığa bağladı yanındaki elemanlarla aynı parayı veriyor ama ailesinin eksiği ihtiyacı bitmiyor... Bu işler can sıkar ara bozar .

Bina yapmak zor deil arsa olduktan sonra gerisi gelir.. Hepsi atar ortaya bi miktar para bi bakmışsın katlar çıkmış.. Hazır ev almak ortaklaşa girişip ev yaptırmaktan daha zor

Bina yapmak zor deil arsa olduktan sonra gerisi gelir.. Hepsi atar ortaya bi miktar para bi bakmışsın katlar çıkmış.. Hazır ev almak ortaklaşa girişip ev yaptırmaktan daha zor
Onlarda onun icin birlikte toplanip yaptralm dyo ama bn oyle olcaksa krada kalrm dha iyi dyorm

70 bin ver bi daire sahibi ol kocan mantıklı olanı düşünüyor ama senin fikrini düşünmüyor yapsın orda evi versin kiraya siz başka yere geçin
Aman neyse hakli sanirim erkenden ev alamiz icin vmbaska care yok sanirim orasi aile apartmani olacak diger kardesleride evlenince gelinlerde o apartmana geccekmis esim hep boyle dusunmus anca birlikte alirsak bu sekilde alabiliriz diye baska turlu cok uzun yillar alamayiz dyo bn krada kalmak istemyorum dyo baristik biz esimle belki kayinvalideyle arayi duzeltirsek olur blmyorum zamani gelince dusuniyim madem bu konuyu

Öyle bekarlı ortaklaşa kalınan bir evde nasıl bebek yapabildiniz? Bir geçim kaynağınız yoksa sizin, eşinize tabisiniz gibi. Umarım vazgeçirebilirsiniz.

Öyle bekarlı ortaklaşa kalınan bir evde nasıl bebek yapabildiniz? Bir geçim kaynağınız yoksa sizin, eşinize tabisiniz gibi. Umarım vazgeçirebilirsiniz.
Dha onceden olan bisey bu hamilelik yani dogum yapinca bu eve geldik yazin cikcaz zaten bizde cok merakli oldgumzdan kalmiyoruz bn param olsada esime itaat ederim bu islamdada cok onemli bir konu kocaya itaat saygi diye ama tabi bni dinledigi vakitler de cok oldu esim krada kalmk istmdgi icin cabuk cabuk arsa alip annesine kardeslerini bi apartmana koymak istyo bska turlu uzun yillar cikamayiz dyo ayri eve

Kocanın fikirleri aile birliğini bozup tehdit edebilecek potansiyeldeyse (kaynanayla altlı üstlü oturmak ya da aynı evde oturmak gibi) itaat etmenin pek dini bir anlamı olmasa gerek. Burada da konuyu dine bağladık bugün, çok şükür.
İslam'da size haram olan (aileye bile dahil olmayan) erkeklerle aynı evde kalın diyor mu peki?
Daha önce de demiştim, herkes işine geldiği kadar..

Hani kocan nereye sen oraya hesabi esim sizin icin dogru ve cabuk olani yapmaya calisiyorum diyo krada kalacgmza evi yaptrp orda kalali. Altli ustlu diyo simdi esim gidince bnm onu bosamammi gerek yo bn esimi cok seviyorum oda bni seviyor bekarlarlada kalmak mecbur suan esim okudugu icin calsmyo son senesi suan ve sabrediyoruz inanin cok zor yani kiralar cep yakiyo en ucuz kiralar 600-700 bundan asagsi yok bde elektrigi suyu pazar alsverisi biz bunlari ortak kaldgmz icn hpsni yariyariya vryoruz

İki sevgiliyle kaliyoruz onlarda okuyo

hayaller paris, hayatlar muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…