- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Evet aynen ama bn buna katlanmak istemyorumhayat pahalı insan her şeyi almak istiyor gençsin gezmek istersin ama senin hatan erkenden evlenmek okul bitmeden iş sahibi olmadan o yüzden kendi seçiminin zararlarını da kendin çekiyorsun
Bn oyle istemiyorum mutlu olmicagimi biliyorum annesi her isime karisir orda bn herkesten bagimsiz bir hayatm olsun istiyorum varsn ev olmasn kra olsun ama onlara yakn oturmam
Ben caliscam ama ona inat cunku birikim yapmam grek onun calistigi elinden alinacak hep cunku cocuga getirilen paralarin bile hepsini aldilar bizden sonra vericez dyeama senin şimdi de bağımsız hayatın yok ki
beni çalıştırmaz eski kafalı diyorsun
ailene bile canın isteyince gidemiyorsun yanında velin olacak
Amin amin sagolasin ugrasip yazmissin ama beni anlayan yok hep ayni kafa yapisi bn erkegim bn nereye sen oraya yok oyle bir dunya kadinlarinda soz hakki var kalacagim eve baskalari karar veriyo
Szin kafadan bahsetmedim karsi cinsin kafa yapisi yani esimin diyorum uyusmuyo onda mantik yok bn gecim sikintisi cktigimizi soyluyorum doyuyoruz sukur simdi paraya ihtyac yok dsarda calisip 5 krus verckler calstgm zmana degmcek dyo ailem gonderir bna dyo kafa rhat yni bn oyle dvrnsn istemyorm snavlri bslayana kdar yatyo tlfndan oyun oynyo saatlerce vidyo dizi izlyo para dyncede var dha bu bizi idare eder smdden gecim derdne sokmayn bni okuyorm bn dha dyoHer aynı kafa yapısı = Aklın yolu bir.
Senin kafa neden bizden farklı acaba, bence onu bir düşün.
Bzimkiler yapar cunku kac yildir dusunuyolarms zaten esimin atanmasini bekliyo herkes oyle birlik olmazsak herkes kendine harcarsa olmaz dyo ortya toplanck para dyo annesi yani anlcgnz bizim paramz istdgmz gibi harcarz dyemcez bn calssam bile elimden alir onlar bliyorm cunku kucukken ogullarini calistirip almislar ellernden parayi bn bnu yadrgarim cunku onlarn cocuklarnin her ihtyacni karslamalri gerekyo cocuk maddiyata gore yapilir bu kazayla oldu bda istemem zaten cocuk flan
Ya olmicaksa soylemesin bn ev falan istemiyorum artik kirada kalirim ama onlara yakin olmak istemiyorum esimde sen bni ailemden uzaklastiramazsin diyo
Yok gercek suan kusuz ve bna watsaptan msj atyo sn ne istersen o olmaz dyo bn nereye sn oraya dyoseni provoke ediyor gercekten hic takma.
Onlarda onun icin birlikte toplanip yaptralm dyo ama bn oyle olcaksa krada kalrm dha iyi dyormBina yapmak zor deil arsa olduktan sonra gerisi gelir.. Hepsi atar ortaya bi miktar para bi bakmışsın katlar çıkmış.. Hazır ev almak ortaklaşa girişip ev yaptırmaktan daha zor
Var evette hep birlikte olursak olmicak bisey yok dyo allahn izniyle aliriz insallah yaptirirzEşiniz fazla hayalperest yada öğrtmn maaşlarından haberimiz yok
70 bin ver bi daire sahibi ol kocan mantıklı olanı düşünüyor ama senin fikrini düşünmüyor yapsın orda evi versin kiraya siz başka yere geçinOnlarda onun icin birlikte toplanip yaptralm dyo ama bn oyle olcaksa krada kalrm dha iyi dyorm
Aman neyse hakli sanirim erkenden ev alamiz icin vmbaska care yok sanirim orasi aile apartmani olacak diger kardesleride evlenince gelinlerde o apartmana geccekmis esim hep boyle dusunmus anca birlikte alirsak bu sekilde alabiliriz diye baska turlu cok uzun yillar alamayiz dyo bn krada kalmak istemyorum dyo baristik biz esimle belki kayinvalideyle arayi duzeltirsek olur blmyorum zamani gelince dusuniyim madem bu konuyu70 bin ver bi daire sahibi ol kocan mantıklı olanı düşünüyor ama senin fikrini düşünmüyor yapsın orda evi versin kiraya siz başka yere geçin
Dha onceden olan bisey bu hamilelik yani dogum yapinca bu eve geldik yazin cikcaz zaten bizde cok merakli oldgumzdan kalmiyoruz bn param olsada esime itaat ederim bu islamdada cok onemli bir konu kocaya itaat saygi diye ama tabi bni dinledigi vakitler de cok oldu esim krada kalmk istmdgi icin cabuk cabuk arsa alip annesine kardeslerini bi apartmana koymak istyo bska turlu uzun yillar cikamayiz dyo ayri eveÖyle bekarlı ortaklaşa kalınan bir evde nasıl bebek yapabildiniz? Bir geçim kaynağınız yoksa sizin, eşinize tabisiniz gibi. Umarım vazgeçirebilirsiniz.
Kocanın fikirleri aile birliğini bozup tehdit edebilecek potansiyeldeyse (kaynanayla altlı üstlü oturmak ya da aynı evde oturmak gibi) itaat etmenin pek dini bir anlamı olmasa gerek. Burada da konuyu dine bağladık bugün, çok şükür.Dha onceden olan bisey bu hamilelik yani dogum yapinca bu eve geldik yazin cikcaz zaten bizde cok merakli oldgumzdan kalmiyoruz bn param olsada esime itaat ederim bu islamdada cok onemli bir konu kocaya itaat saygi diye ama tabi bni dinledigi vakitler de cok oldu esim krada kalmk istmdgi icin cabuk cabuk arsa alip annesine kardeslerini bi apartmana koymak istyo bska turlu uzun yillar cikamayiz dyo ayri eve
Hani kocan nereye sen oraya hesabi esim sizin icin dogru ve cabuk olani yapmaya calisiyorum diyo krada kalacgmza evi yaptrp orda kalali. Altli ustlu diyo simdi esim gidince bnm onu bosamammi gerek yo bn esimi cok seviyorum oda bni seviyor bekarlarlada kalmak mecbur suan esim okudugu icin calsmyo son senesi suan ve sabrediyoruz inanin cok zor yani kiralar cep yakiyo en ucuz kiralar 600-700 bundan asagsi yok bde elektrigi suyu pazar alsverisi biz bunlari ortak kaldgmz icn hpsni yariyariya vryoruzKocanın fikirleri aile birliğini bozup tehdit edebilecek potansiyeldeyse (kaynanayla altlı üstlü oturmak ya da aynı evde oturmak gibi) itaat etmenin pek dini bir anlamı olmasa gerek. Burada da konuyu dine bağladık bugün, çok şükür.
İslam'da size haram olan (aileye bile dahil olmayan) erkeklerle aynı evde kalın diyor mu peki?
Daha önce de demiştim, herkes işine geldiği kadar..
İki sevgiliyle kaliyoruz onlarda okuyoKocanın fikirleri aile birliğini bozup tehdit edebilecek potansiyeldeyse (kaynanayla altlı üstlü oturmak ya da aynı evde oturmak gibi) itaat etmenin pek dini bir anlamı olmasa gerek. Burada da konuyu dine bağladık bugün, çok şükür.
İslam'da size haram olan (aileye bile dahil olmayan) erkeklerle aynı evde kalın diyor mu peki?
Daha önce de demiştim, herkes işine geldiği kadar..
hayaller paris, hayatlar muşkadının söz hakkı var evet ama daha okullar bitmemiş ,ortada iş yok,para yok ,muhtemelen yaşlar 22,23 bile değil ..
Eşya yok ,ev yok ,dam yok ..
Sen 5 katlı ev alcakmışta ona ağlıyorsun ,yahu okul bitti mi ?
Atandı mı?
Sen bitirdin mi ?
Maaş kac para ,öğretmen maaşları ne zaman 20.000 lira oldu ?
Senin şu an ev arkadaşlarıyla birlikte yaşamana ağlaman lazım ...
Farkında değilsin ..
Mecburiyet nasıl bir şey bana anlatır mısın ?
Neye mecbur kaldın mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?