- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
İste biz buna ölme esegim ölme diyoruz halk arasindaeee hayal de mi parayla
adam hayal kuruyor
köydeki babası arsayı alsın
eşin de 5 katı diksin
öğretmenlerin bizim ülkede aldığı para belirli
hani iki göz oda yapalım içine girelim dese sen de ben onlarla yaşamam desen belki bir ihtimal diyeceğim de 5 katlı apartman dikilecek de birlikte yaşanacak da
önce okulu bitirsin
atansın
zorunlu hizmet vs bitsin
ailesinin şehrine gelsin de sonra birlikte oturulup oturulmayacağını düşün
ama bunlardan önce bursla aile mi geçinir onu düşün
gitsin okul çıkışı part time çalışsın eşin
hatta gece o çocuk baksın sen çalış
sabah da okula gitsin
Hayal degil soz vermis alcam diye evlenmeden once amabizimkine kalsa ailesinin her bir üyesine bi villa alır..
ama işte hayal sadece..
boşverin kursun hayal, adam öyle mutlu oluyo demekki..
Calisinca tabiki hayal degil herbiri toplanip yaptiracaklar o evi bn biliyorum hissediyorum ama suresi yok tabiki ne zaman yaptirilirsa o zman cikcaklarmis eveBdvyi seviyorum. Çok komikli konular açılıyo. Adam çalışmıyo 5 kat dikicek
Sukretcek bisey yokki suan hamile degilim 4 ay once dogum yaptim burda bekarlarla biarada kaliyoruz ve kendi ailesi bunu bilmiyo bilsede cikin demezler esim annesine arkadaslar gelin ortaklasa kirada kalalim dyolar gdelimi demisti anneside gidin iste ne guzel demistiAyy ben şimdi diğer yazdıklarını yeni okudum. Anacım sen şu an kafana takman gereken en son şeyi takıyorsun. 19 yaşındasın hamilesin, okulunu bitirmemişsin, yanlış anlamadıysam daha eşin atanamamış, köyde sizden iş bekliyorlar. Sen ise kocan atanırsa 5 katlı apartmanınız olursa onu dert ediyorsun. Ben de bi villam olursa nasıl temizlerim diye dert ettim bak şu an :) Hele kocan atansın da şükret be canım
Hayal degil soz vermis alcam diye evlenmeden once ama
Olan oldu iste hamileydim mecbur dogum yaptim aldirmadim cok gunah diye bi gunah isledim dahada islemiyim diye boyle kaldm iste cezami cekiyorum esimde bni simdiden gecim sıkıntısına sokma dyoKarısına çocuğuna ev acamayip bekar evinde diğer erkeklerle birlikte kalmaya zorlayan adam 5 katlı ev yapacakmis
Fıkra gibi
Gerçekten evlenirken aklınız nerdeydi
Tutmadi tabi gecen yaz koye gitmicez dedi sehirdeki evde durcaz dedi bi gittik koye esimi hop koyun gutmeye gonderdiler yuzunu bi gunduz goreblyodum hamile halmle gunduz temizlik yemek bulasik anca oturup knusmaya frsat oluyodu gce tlfonla knusmamiza ble laf ediyolardi bn bizi ayirmaya calisanlarla bir arada olmak istemiyorumsana her verdiği sözü tuttu mu da ailesine gelince hatırlamalıymış...pehhh...
Olan oldu iste hamileydim mecbur dogum yaptim aldirmadim cok gunah diye bi gunah isledim dahada islemiyim diye boyle kaldm iste cezami cekiyorum esimde bni simdiden gecim sıkıntısına sokma dyo
Sevdim ama sonradan ama tabiki pisman oldum sonradan bnim kafa yapisiyla uyusmuyo bn nereye sen oraya diyo yuz verdikce tepeme ckyon evdekiler olmasa seni coktan haslardim diyoKeşke aldirsaydiniz şimdi o çocuğun tüm hayatını mahvettiniz günah aynı günah
Bence şimdiden is falan ayarlayın kendinize
Bu adam ilerde sizi bırakır
Zaten sevdiğini sanmıyorum mecburiyetten evlenmissiniz
Sevdim ama sonradan ama tabiki pisman oldum sonradan bnim kafa yapisiyla uyusmuyo bn nereye sen oraya diyo yuz verdikce tepeme ckyon evdekiler olmasa seni coktan haslardim diyo
Yasanmiyo iste oglumu surekli emzirmem gerek saglikli olmasi icin bn onu bu sekilde birakamam memeden mahrum edemem mama veremem sut varken zaten mama alcak para da yok bezi zor aliyoruz
Cok dusundum dogurmayla bitmiyo bi suru masrafi okulu flan diye ama esim aldirma sakin allah yardim eder dedi boyle basladik iste bna bi tektas pirlanta aldi iste gcen yaz onuda ailesinden gizli aldi duysalar kizarlar esim baskasinin koyunlarni gutmustu yazn aldigi paralrla bi yuzuk aldi oda bni seviyo ama iste kafa eski kafw ailede aile anlasamayan bizi ayni apartmana koymayi dusunyo mutlu olablirmiyim bn orda hicKeşke aldirsaydiniz şimdi o çocuğun tüm hayatını mahvettiniz günah aynı günah
Bence şimdiden is falan ayarlayın kendinize
Bu adam ilerde sizi bırakır
Zaten sevdiğini sanmıyorum mecburiyetten evlenmissiniz
Ama sık sık emmeleri gerekyo bizim burda birakcak kimsede yok evde kalanlarda okuyo esimde uykusuna duskunBizimkiler de mama yemedi emin ol
hem de 2,5 yıl meme emdi
memeden vs mahrum kalmadı
isteyince çözüm çok
Bnim suan kendime yatirim yapma gibi bi durumum yokki cocukla nasil is ariyimBen dalga geçmek ya da sizi kırmak için söylemiyorum
Gerçekten sizin kendinizi garantiye almanız lazım bu adam sizi ve bebeği onemsedigini sanmıyorum
Öğretmen olup atanırsa hiç çekinmez sizi sokağa bile atabilir
Bence biraz da kendinize yatırım yapın
Cok dusundum dogurmayla bitmiyo bi suru masrafi okulu flan diye ama esim aldirma sakin allah yardim eder dedi boyle basladik iste bna bi tektas pirlanta aldi iste gcen yaz onuda ailesinden gizli aldi duysalar kizarlar esim baskasinin koyunlarni gutmustu yazn aldigi paralrla bi yuzuk aldi oda bni seviyo ama iste kafa eski kafw ailede aile anlasamayan bizi ayni apartmana koymayi dusunyo mutlu olablirmiyim bn orda hic
Bebegi onemserde bnide bebek oldugu icin onemsyo sanrm ama dha oncede bu ev konusu acilmisti bn birlikte kalmak istemiyorm ayri ev olsun ama ayni apartmanda olmsn surekli gidp glmk istmyorm sn yine gdersn dyorum bn nreye sn oraya dyo mecbur gelceksin dyo okadar ktu oluyorumki bunlar duyunca bni ailemden uzaklastiramazsin dyoBen dalga geçmek ya da sizi kırmak için söylemiyorum
Gerçekten sizin kendinizi garantiye almanız lazım bu adam sizi ve bebeği onemsedigini sanmıyorum
Öğretmen olup atanırsa hiç çekinmez sizi sokağa bile atabilir
Bence biraz da kendinize yatırım yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?