- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Ama sık sık emmeleri gerekyo bizim burda birakcak kimsede yok evde kalanlarda okuyo esimde uykusuna duskun
Yok ya kendi ailem gondermyo esimin ailesi arada bi gonderyodu onlarda elektrik su pazar alsvrsi yaniSiz yine de eğer aileniz para gönderiyorsa saklayın biriktirin
Ne olur nolmaz
Allah yardımcısi olsun o bebeğin
Haklisiniz da bunu alabildi o bitek bilezikte alirim calistkca dyo dugundede sahte takildi zatenbak 3,5 aylık çocuğumu gündüz 11 saat evde bıraktım
eşimin de işi vardı
sen kendine daha kısa süreli iş ara
ne demek uykusu ağır, uyanacak bakacak
bir de yani bu hayatta seni sevme göstergesi tek taş mı
10 yıllık evliyim tek taşım yok
evim arabam çocuğum için birikimim vs var
zira tek taş esaslı değil şekli bir şey
karnın tok olsun da parmağında yüzük olmasın
Haklisiniz da bunu alabildi o bitek bilezikte alirim calistkca dyo dugundede sahte takildi zaten
Simdi ogrenci bn dondurdum okulu 3 bucuk aylik oglumuz var ve esimin arkadaslariyla ortak kirada kaliyoruz biz evli dger kalanlar bekar sevgili burda ona bile katlaniyorum
tüm sayfaları okumadım ama siz hamile kaldınız diye mi evlendiniz?Olan oldu iste hamileydim mecbur dogum yaptim aldirmadim cok gunah diye bi gunah isledim dahada islemiyim diye boyle kaldm iste cezami cekiyorum esimde bni simdiden gecim sıkıntısına sokma dyo
Nasil ciddiye biniyo? Daha ögrenciymis.Ciddiye binyo zaten
Gondermezki bni kadin basima biyere dedim ya eski kafa bn snin calsmani istemiyorum ilerde sen evde dur yemegimi yap gideeken bni ugurla bn boyle bi es isterim kadinlar ceplerine biraz para girsin ozgurum havasina giryolar dyo bu kadar yani basedemiyorum bnişte anlatmaya çalıştığım onu almamalı
yüzük karın doyurmaz
bileziği ne yapacaksın ki
20 tane olsa ne olacak
günü kurtaramıyor daha
anketörlük yapsın kasiyer olsun
öğretmen olacakmış
özel ders versin
herkes 50 tl alıyorsa o 10 tl alsın ama akşam eve para getirsin
o eve para getiremiyorsa da bebeğe baksın sen para kazan
Oyle evet ama bn hassas bir insanim oglumu da dusunyorum cok dusundum erkekler bizim kadar dusunmuyo git calis para biriktir dyorum simdi yetecek kadar paramz var calsmama grek yok dyo bzimkiler istynce gonderirler dyo onlarnda gondrdgi az bucuk bsey zatenbu arada bunlar bebeğin iyi günleri
şimdi meme ile idare ediyor
bir kaç ay sonra yumurta et vs gerekecek o zaman ne yapacaksın
öğrenci evinde bebeğe patates mi kızartacaksın
menemene ekmek mi banacak
eşin size sahip çıksın, iş bulsun olmuyorsa da ailen alıyorsa onlara git
bir de anladığım kadarı ile şimdiyi görmeme psikolojiniz oluşmuş
hayatınız zor bu nedenle olmayan bir şeye bu kadar üzülüp gerçeklerden de kaçıyorsunuz
ya da tamamen fake siniz
zira benim aklım almıyor üniversite okuyan iki kişinin bebek de olunca birimiz çalışmalıyız demeden aile desteği de olmadan yaşamasını bu arda da 5 katlı ev sözü verdi kesin tutar sözünü diye dertlenmesini
köyde olsan toprağı eker koyun besler inek besler yaşarsın belki de şehirde nasıl yaşayacaksın ekmek 1 TL
daha neler okuyacağım bu kadınlar kulübündesen okulu dondurdun, o okuyor, iki sevgiliyle aynı evde kiradasınız, çocuğunuz var, ben şok.
haddime değil aslında da siz niye evlendiniz? eşin ne iş yapıyor?
Bn oyle istemiyorum mutlu olmicagimi biliyorum annesi her isime karisir orda bn herkesten bagimsiz bir hayatm olsun istiyorum varsn ev olmasn kra olsun ama onlara yakn oturmamŞu an koşullarınız eşinin ev almasına veya inşaat yapmasına uygun değil ki.
Sanırım aile bireyleri birlik olup herkesin başını sokacak bir evi olsun planı yapılıyor.
Bu planın hayırlısıyla gerçekleşmesi için dua etmek yerine strese mi giriyorsun?
Olsun son. Sinifta ve formasyon aliyo babasi simdiden arsa bakmya baslasa gerisi gelir zamanla bn boyle bir insanm bna ters boyle seyler birlikte yasanmyo el kizi muamelesi goruyorum ddmya tek altinim yok snra ev alirken vericez size dediler ama arsa alip yaptrcaklarms onlarda da tek kurus birikim yok koyunlari var bitekNasil ciddiye biniyo? Daha ögrenciymis.
Oyle evet bizde cocuk icin katlaniyoruz zaten bosanma gibi bi durum mumkun degil hakkimiz yok buna esim maddi yonden cok sabirli hic nasil gecincez dye dusunmuyo bnim kadar hp byerlrden idare ederz kafasnda ve bn buna snir oluyorum bni ac goz belledi iyicebu evliliğin temeli çürük inşallah tahminim doğru çıkmaz da uzun yıllar sürer ama ben sanmıyorum
hayat pahalı insan her şeyi almak istiyor gençsin gezmek istersin ama senin hatan erkenden evlenmek okul bitmeden iş sahibi olmadan o yüzden kendi seçiminin zararlarını da kendin çekiyorsunOyle evet bizde cocuk icin katlaniyoruz zaten bosanma gibi bi durum mumkun degil hakkimiz yok buna esim maddi yonden cok sabirli hic nasil gecincez dye dusunmuyo bnim kadar hp byerlrden idare ederz kafasnda ve bn buna snir oluyorum bni ac goz belledi iyice
Bzimkiler yapar cunku kac yildir dusunuyolarms zaten esimin atanmasini bekliyo herkes oyle birlik olmazsak herkes kendine harcarsa olmaz dyo ortya toplanck para dyo annesi yani anlcgnz bizim paramz istdgmz gibi harcarz dyemcez bn calssam bile elimden alir onlar bliyorm cunku kucukken ogullarini calistirip almislar ellernden parayi bn bnu yadrgarim cunku onlarn cocuklarnin her ihtyacni karslamalri gerekyo cocuk maddiyata gore yapilir bu kazayla oldu bda istemem zaten cocuk flanBenim eşimde dükkan açmadan önce söz verdi eğer dükkanı açıp çalıştırırsa iki kız kardeşine ve bana istediğimiz arabaları alacaktı
Dükkanı açtı senesi geldi bu arada büyük görümce ehliyet aldı eşimden araba için yardım istedi yardım bile etmedi ve su an hem onların evine hem bizim evimize zor bakıyor geçindiriyor...
Hayallar dublex gerçekler gecekondu tarzı olmuş eşinizin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?