Evlilik

asterisk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
43
5
86
38
Merhaba arkadaslar ben 1 bucuk yillik evliyim.calisan bir bayanim (ogretmenim). Artik bebegimiz olsun istiyorum fakat ilk sorunum su antideprasan kullaniyorum selectra hamile kalırsam birakmak zorundayim hamileligim sirasinda tekrar psikolojim bozulur diye cok korkuyorum. Asil sorunum ise esimle olan problem.esim bebek istemiyor cunku ev islerinde tam iyi degilmisim daha bize bakamiyormusum bebek olursa ev islerine hic zamanin kalmayacak cok zorlanirsin diyor. Bende bu duruma cok üzülüyorum ev isi konusunda iyiyim aslinda ama usengeclik ve isteksizlik var sevmiyorum yapmayi.bende tam tersi düşünüyorum aslinda bebek olursa hayatimiz duzene girer gibi gelio tabi ilk aylar zor olacaktir siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.

Bebek olunca bence hersey daha çok alt ust oluyor..
Şuan bıle zorlanıyorsanız bebekle çok zorlanabılırsınızzz..

Bebek olunca hayat düzene girmiyor ne yazikki,var olan duzende bozuluyo. Hamileyken neysede dogumdan sonra bebek gormeye geliniyo.hrgun temizlik yapıyorum gidenlerin ardından ortalığı toplamak bulasiklari halletmek bi yandan esle diger yandan bebekle ilgilenmek inanin daha zor.daha duzenli olmayi gerektiriyo.bebekte ister istemez bi daginikliga yol aciyo

Bebek gelince ev isi yemek temizlik duzen olmuyor dogru durust olsada bu sefer surekli hareket halinde yoruluyoruz dinlenemiyoruz once ev islerini bi duzene koy tembelligi ve usengecligi at ustunden sonra bebegede sira gelir bu arada cocik ha deyoncrde olmuyor

Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim haklisiniz aslinda ama bende kendimi duzene sokmakta zorlanıyorum zamaninda alissaydim boyle olmazdi belkide

Rica ederim erkekler evde asiri olmasada bi duzen evi temiz gormek istiyorlar yemek kokusu olsun istiyorlar isinden evine geldiginde huzur bulsun dimi hakli burda.sayet hayirlisiyla bebeginiz oldugunda boyle olmaz yani bebekten islere yetisemedigimde esim bisey demiyor cunku goruyor zaten anlayis gosteriyor hafta da bir genel temizlik gunluk ortaligi toparlayarak bi iki kapta yemek yaparak ise baslayabilirsiniz birikince sizden baska yapacak yok o zaman daha zor oluyor galiba bu tembellige bizim annelerimiz alistirdi benim annem okula giderken cayimin sekerini karistirir verirdi ama evlilikte hersey bize bakiyor

Aynen öyle annem banada hic is yaptirmazdi bi de evin en kucuguydum o yuzden kiyamazlardi

Bir konu daha actim bakip yardimci olursaniz cok seviniirim

daha zor olabilir. bebek olunca hiçbirşeye vakit ayıramıyorsun ve yardımcı olacak kimse yoksa zorlanırsın . insan biri gelip yemek yapsada yesem diyor. bebegın bakımı tüm zamanını alıyor ve baslarda yenı bır hayat duzenı kurman gerek bocalayıp sasırıyorsun yorgunsun bunalıma gırıyorsun. ben 4 gozle bekleyıp isteyerek hamıle kalmama ragmen cok zorlandım. önce gercekten bu zorlu ama mukemmek guzellıkte gunlerı goguslemeyı goze alabılıyormusun onu düşün herseye ragmen istiyorum bu bebegı de. ama önce senin sağlıgın unutmaki saglıksız bır anne bebegıne hıcbısey veremez. gercekten anne olmak cok zormuş o cennet anaların ayagının altına kolay serılmıyormuş

bende ilaç kullanıyordum paniktağım var..hamile iken bıraktım mecbur ilk 4 ay kullanmadım sonra çok düşük dozla verdi doktor ilaç..herneyse bende senin gibi hastalığım yüzünden ev işlerini zor yapan bir bayanım halsizlik oluyor bu sebepten.... nitekim bebek doğunca çok daha zor oldu benim için bebek başlıbaşına çok yıpratıcı bir süreç güzel ama çok zor..çok sorumluluk gerektiriyor çok fedakarlık...ama panikatağım çok zorladı beni..gerçi allah yardım ediyor ama bence psikolojinin düzelmesini bekle bir müddet daha..eğer eşinde isterse hazır hisseder ozaman yapın sonra birde başına kakmasın sen istedin al sana die..

Cok haklisin cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…