evlilik

xmeryemx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
2
0
1
29
Suan lisede okuyorum ve universite okumayi acikcasi cok istemiyorum cok sıkıya gelebilen biri degilim erkekler okumus kızları mı okumamıs kızları mi tercih ediyor ya da egitim durumu bu kadar önemli midir erkekler icin

Erkekler için değil de kendin için ayaklarının üzerinde dur derim canım. hayatın neler getirceği belli olmuyor. çok büyük aşk yaşadığın insan bile seni yarı yolda bırakabilir. güçlü olmak adına ekonomik özgürlüğünü eline al derim.

Suan lisede okuyorum ve universite okumayi acikcasi cok istemiyorum cok sıkıya gelebilen biri degilim erkekler okumus kızları mı okumamıs kızları mi tercih ediyor ya da egitim durumu bu kadar önemli midir erkekler icin

Ah, izlediğim bir video'yu aklıma getirdin.
Liseli öğrenciler, kendilerine çok sempatik gelen ve o bölgede etkin rol oynayan bir çete örgütüne katılmak istiyordu.
Çünkü, havalıydı.
Fakat çete üyeleriyle polisler anlaşarak bu çocuklara hayatın toz pembeden ibaret olmadığını, çok güzel bir yöntemle göstermişlerdi.
Lakin, çete işi bile senin hayalinden daha onurlu. En azından, bir güç savaşı, kendini kanıtlama uğraşı var.
Senin isteğin ise, vurup sırtını yatmak ve önüne konulanı yemekten öteye geçemiyor.
Küçük düşürücü, korkunç.
Umarım, günümüz koşulları gereğince, güçlü olmak ile doğru bağlantılı olan hayatta kalabilme yeterliliğine sahip olabilmek için okumanın şart olduğunu anlarsın.
Tabi, gökten çuvallar dolusu para yağarsa farklı.
Para kazan.
Evlenme.

Erkeklerin tercihlerine göre kendinden ya da hayatından ödün vermemelisin bence. Eğitim her anlamda önemli SENİN için,başka biri için değil.

bende mesleğini eline al evleneceğin kişi için önemli olmasada ekonomik özgürlük çok önemli bir bayan için...sadece maddi anlamda değil daha birçok konuda sözsahibi olursun..

koca bulmak için okumak tuhaf zaten ama sıkıya gelemiyorum deyip evlenmek istemek de garip..ev eş çocuk sorumluluğunu nasıl alacaksınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…