Evlilik

Mutlu evlilik var mı?

• Yok canım ne münasebet

OY: 9 9,2%
  • Valla ben mutluyum gerisini bilmem

OY: 64 65,3%
  • Güvenemedim ki pislik de çıkabilir

OY: 26 26,5%

• Ankete Katılan
    98

deliraporu

Bir sınır yoksa hiç sınır yoktur.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
410
312
18
Sevgili ablalarım. burda gördüğüm kadarıyla -hemde taze üyeyken- mutlu evliliği olan yok galiba. gerçi çevremde de çok yok.zaten evliliğe uzak bir kafa yapım var iyice tırstım valla. mutlu evlilik yok mu gerçekten

Olmaz olur mu hiç. Mutsuz evlilik değil de iyi ve kötü ya da geçinemeyen insanlar var.

Anketin şıkları süper
Valla mutlusu da var mutsuzu da belli bi ölçüt yok bu işlerde.
Ben kendi adıma mutluyum, pişman olmadım hiçbir zaman evlendiğim için Allah da pişman etmesin.

Oncelikle insan ne istedigini bilmeli. Nasil bir evlilik anlayisin var ve evlenecegin adayda olmazsa olmazlarin neler, bunlari bilerek yola cikacaksin. Tek bir acidan mutlu ya da mutsuz olarak degerlendiremezsin. Evliligin degisken bilesenleri var. Kimi zaman kadinin ailesi damadi istemez, bir baska zaman ciftler, aileler anlasir ama maddi durumlardan gerginlik olur.
Bugun gulmekten gozunden yas gelir yarin aglamaktan. Siyah, beyaz keskin cizgileriniz yoksa grilerde de mutlu olabilirim diyorsaniz evlilik size goredir.

Belli yeterlilikte olmayan herkes evlenmesin zaten illa evlenmis olmak icin, cevre baskisi, nikah altinda cocuk sahibi olmak vs. Eger guzellikleri yasamayi seven biriyseniz, es adayinizda uygun profilse neden olmasin?

Doğru bir eşle neden olmasın? Eş seçerken karakterden çok başka şeyleri ön plana atmaktan dolayı geçinememe olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…