- 14 Mayıs 2016
- 410
- 312
- 18
- Konu Sahibi deliraporu
-
Allah güzel insanlarla karşılaştırsin sizi. Umarim istediginiz gibi olur. Boyle olaylari duyunca insan cekiniyor.sonucta güvenip sevip evleniyorsunuz sonuç 0Evlensen dert, evlenmezsen dert.. Iki derede bir arada kalmak..
Evlensen mutlu yada mutsuz olacagin belirsiz, her evlilikte bosanma riski vardir zaten.. (ben bosandim, mutlu oldugum gunlerimde vardi, mutsuz oldugum gunlerimde, ama bu evliligin ilerisini goremedigim icin bosanma karari aldim.. Sorunlar'da sorunlar, anlatsam roman olur..)
Evlenmezsen yanliz kaliyorsun, yuva kuramiyorsun, hatta cocuk sahibi olamiyorsun..(tekrar evlensem tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum mesela, ikinci depremi yasmaak istemiyorum, bu yuzden herseyi zamana birakiyorum, evliliktende sogudum acikcasi)
Her insan sevmek ve sevilmek ister.. ama bu devirde bosanmalar artti, evlilikler azaldi..
bunu inkar edemem gercekten inat ve huysuzlukta nirvanalar :))Ama az önce kendinde dedin asilik asabiyet vs var diye
Ben tatsız oluyorlar demedim ki kabul et huysuz ve inatçılar
iyi geceler ablacağım ayrica kolay gelsinnİyi geceler hatunlar sizinle sohbete doyulmaz ben gidip şu horlayan kocama bi çözüm bulup uyuyayim artikhersey gönlünüzce olsun.
Sonuc 0 evet.. birde bosandiktan sonra haklarini alamiyorsan karsi taraf odemiyorsa buda 0.. kala kaliyorsun oyle sanki yasadiklarin yanina kar kaliyor.. birde karsi tarafin nispetleri vs.. amannnnnn hepsi ayri bir dert..Allah güzel insanlarla karşılaştırsin sizi. Umarim istediginiz gibi olur. Boyle olaylari duyunca insan cekiniyor.sonucta güvenip sevip evleniyorsunuz sonuç 0
Evlilik elbette şans işi ama insan, hayattaki şansını da kendi yaratır.
Aldatma, sözlü-fiziksel şiddetten bahsetmiyorum bu arada, bunlar çok büyük ruhsal hastalıklar benim görüşümce.
Fakat bunun dışındaki olabilecek şeyler, herkesin kendi hayatını çizmesidir.
Çok modern bir ailede yetişmeme rağmen, ataerkil yapıya sahip bir adamla evliyim.
Buna rağmen evimizde bu konularda hır gür çıkmaz, çünkü biliriz birbirimizin sınırlarını.
Örneğin çift olarak belirli bir saate kadar arkadaşlarıyla ayrı ayrı görüşebilme özgürlüğümüz vardır fakat asla ayrı ayrı tatile gitme lafı evimizin kapısından içeri giremez, sen kadınsın ben erkeğim lafları edilemez.
Ya da özel günlerde eşimden muhteşem planlar beklemem, bilirim yapmaz.
O sebeple ben ayarlarım ikimizi de mutlu edebilecek organizasyonlar.
O da benden kusursuz bir ev kadınlığı beklemez, beni üzdüğü günlerin cezası evimizde her şeyde grev olmasıdır, gönlümü alana kadar çekmek zorunda, bir de onun lafını edemez.
Kısaca,yine aynı meseleye geldik, elma ağacından portakalı beklemek yerine, yetişen 3-5 elmayı faydalı kullanabilmek gerek.
Sevgili ablalarım. burda gördüğüm kadarıyla -hemde taze üyeyken- mutlu evliliği olan yok galiba. gerçi çevremde de çok yok.zaten evliliğe uzak bir kafa yapım var iyice tırstım valla. mutlu evlilik yok mu gerçekten
Mutluluktan havalara uçmuyorsun da...huzur yetiyor bana. kendimi rahatça ifade edebiliyorum. kafam rahat oluyorSevgili ablalarım. burda gördüğüm kadarıyla -hemde taze üyeyken- mutlu evliliği olan yok galiba. gerçi çevremde de çok yok.zaten evliliğe uzak bir kafa yapım var iyice tırstım valla. mutlu evlilik yok mu gerçekten
sonunda sarılabiliyorsanız kavgalar tabiiki hos gelebilir onemli olan bunu başarabilirmek galiba
kım demıs mutlu evlılıgı olan yok diye ?Sevgili ablalarım. burda gördüğüm kadarıyla -hemde taze üyeyken- mutlu evliliği olan yok galiba. gerçi çevremde de çok yok.zaten evliliğe uzak bir kafa yapım var iyice tırstım valla. mutlu evlilik yok mu gerçekten
Sıkıntılı çok günüm oldu ama şimdi çok güzel bir evliliğim car. Tabii 2 tarafında aynı özveri ile birşeyleri yapması lazım.Sevgili ablalarım. burda gördüğüm kadarıyla -hemde taze üyeyken- mutlu evliliği olan yok galiba. gerçi çevremde de çok yok.zaten evliliğe uzak bir kafa yapım var iyice tırstım valla. mutlu evlilik yok mu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?