- 28 Kasım 2010
- 42.527
- 141.271
- 798
- Konu Sahibi deliraporu
-
Atarimahaha katılıyorum buna ama bazen kadınlarda yapiyor ya bütün sucu erkeklere atmayalim simdi
teşekkür ederim :) kimle konussan herkes aklim olsa anne evinde kalirdim diyor valla.Anketin şıkları süper
Valla mutlusu da var mutsuzu da belli bi ölçüt yok bu işlerde.
Ben kendi adıma mutluyum, pişman olmadım hiçbir zaman evlendiğim için Allah da pişman etmesin.
Evli değilim.ikinci şıkkı eakledim bunun icin olmadi mi ki?
düsuncelerinizi cok begendim gercekten.tabiki de kusursuz bir evlilikten bahsetmiyorum ama genellikle mutlu olan çiftler gördüğük kadariyla tabii benim gördüğüm kadariyla az diye düşünüyorum bu yuzden fikirlerinizi merak ettim :))Oncelikle insan ne istedigini bilmeli. Nasil bir evlilik anlayisin var ve evlenecegin adayda olmazsa olmazlarin neler, bunlari bilerek yola cikacaksin. Tek bir acidan mutlu ya da mutsuz olarak degerlendiremezsin. Evliligin degisken bilesenleri var. Kimi zaman kadinin ailesi damadi istemez, bir baska zaman ciftler, aileler anlasir ama maddi durumlardan gerginlik olur.
Bugun gulmekten gozunden yas gelir yarin aglamaktan. Siyah, beyaz keskin cizgileriniz yoksa grilerde de mutlu olabilirim diyorsaniz evlilik size goredir.
Belli yeterlilikte olmayan herkes evlenmesin zaten illa evlenmis olmak icin, cevre baskisi, nikah altinda cocuk sahibi olmak vs. Eger guzellikleri yasamayi seven biriyseniz, es adayinizda uygun profilse neden olmasin?
sanirim gercekten biraz sans isi insanin icini de bilemiyoruz kiDoğru bir eşle neden olmasın? Eş seçerken karakterden çok başka şeyleri ön plana atmaktan dolayı geçinememe olduğunu düşünüyorum.
İki kişi birbirini severse anlayışlı olursa evliliklerine de kavgalarına da kimseyi karıştırmazlarsa hiçbir sorun çıkmaz. Kimse boşanmak için evlenmez ama biraz da geçinmeye niyeti olacak insanın. Diğer türlü her şeyi sorun edersen kendine de karşındakine de hayatı zehir edersin.teşekkür ederim :) kimle konussan herkes aklim olsa anne evinde kalirdim diyor valla.Allah mutlulugunuzzu daim etsin ablacigım
galiba gerçekten öyle insanın aslını bilemiyoruz hiçbir zaman maalesefYok yok . .
Herkes kendi hayatını yaşıyor. .
Evlilik şans işi . .
bunu duyduğum sayıli insanlardansinız ben ve benim gibilere umut oldunuz cok tesekkurlerİki kişi birbirini severse anlayışlı olursa evliliklerine de kavgalarına da kimseyi karıştırmazlarsa hiçbir sorun çıkmaz. Kimse boşanmak için evlenmez ama biraz da geçinmeye niyeti olacak insanın. Diğer türlü her şeyi sorun edersen kendine de karşındakine de hayatı zehir edersin.
Evlilik güzel şey bence
ayy düşüncelerimiz cok benziyorAtarim
Ben kadinim hemcinsimi korurumpatlasin erkek milleti
cocuk olunca daha güzellilesiyo galiba.yani sanirim çocuğunuz var. ben çocuk olduktan sonra kadin tarafindan evliliğin cok daha zor bi hal aldığını düşünüyorumEvlendikten sonra ana evi yabanci geliyor insana bence. Ben Annemin evinde de huzurluydum şükür fakat kendi evim gibisi yok.
bdv de takilinca kimse mutlulugundan bahsetmiyor, dertler derya burda.düsuncelerinizi cok begendim gercekten.tabiki de kusursuz bir evlilikten bahsetmiyorum ama genellikle mutlu olan çiftler gördüğük kadariyla tabii benim gördüğüm kadariyla az diye düşünüyorum bu yuzden fikirlerinizi merak ettim :))
sadece burdaki izlenimlerimle konuşmamıştım yazdığım gibi cevremde de durumun çok iç açıcı olmadığını gördüğüm için sordumBir derdim var topiğinde mutluluk konuları açılmadığından Türkiye genelini boşanmak üzere sanmak da yeni moda oldu.
sanırım beni biraz da sorumluluklar korkutuyor.anne evindeki rahatlıktan tamamen kendi sorumluluğunuzdaki bir dünyaya atlıyorsunuz. ayy ürkütücüMutluyum çok şükür. Evlilikte temel kurallar; çiftler birbirlerinin kusurlarını aşağılayarak ve kızarak değilde anlayışlı bir şekilde karşılarlar ve evdeki olan biteni millete anlatmazlarsa o evde inşallah mutluluk huzur olur diye düşünüyorum.
Allah nazardan korusun ailenizi.bütün iş dogru insanı bulmakta diyorsunuz yaniBende çok şükür mutluyum. Herzaman dört dörtlük değildir zaten hayat. Bekarkende mutsuz olduğum zamanlar olurdu, evliykende oluyor. Sadece problem ettiğimiz şeyler değişiyor. Yeri geliyor tartişiyoruz ama hep derim yinede diyorum eşimi çocuğum gibi seviyorum iyiki onunla evlenmişim
Bence daha rahat. Anne evinde temizlik yemek derdi yok ama kocanla rahat rahat gezmenin onunla vakit geçirmenin yeri ayrı bi güzel. Kendi evin ve herşey senin olunca herşeyi isteyerek yapıyosun. Birde mutluysa hiç bi sıkıntı gözünde büyümüyo. Ayy ben kocişime aşıkmışım yaa :)) 17.05.2015 yani bugün 1 yılımız doldu :)sanırım beni biraz da sorumluluklar korkutuyor.anne evindeki rahatlıktan tamamen kendi sorumluluğunuzdaki bir dünyaya atlıyorsunuz. ayy ürkütücü
eşiniz yardimci oluyor mu işlerinizde peki?Bence daha rahat. Anne evinde temizlik yemek derdi yok ama kocanla rahat rahat gezmenin onunla vakit geçirmenin yeri ayrı bi güzel. Kendi evin ve herşey senin olunca herşeyi isteyerek yapıyosun. Birde mutluysa hiç bi sıkıntı gözünde büyümüyo. Ayy ben kocişime aşıkmışım yaa :)) 17.05.2015 yani bugün 1 yılımız doldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?