Evlilik

Mutlu evlilik var mı?

• Yok canım ne münasebet

OY: 9 9,2%
  • Valla ben mutluyum gerisini bilmem

OY: 64 65,3%
  • Güvenemedim ki pislik de çıkabilir

OY: 26 26,5%

• Ankete Katılan
    98
Anketin şıkları süper
Valla mutlusu da var mutsuzu da belli bi ölçüt yok bu işlerde.
Ben kendi adıma mutluyum, pişman olmadım hiçbir zaman evlendiğim için Allah da pişman etmesin.
teşekkür ederim :) kimle konussan herkes aklim olsa anne evinde kalirdim diyor valla. Allah mutlulugunuzzu daim etsin ablacigım

düsuncelerinizi cok begendim gercekten.tabiki de kusursuz bir evlilikten bahsetmiyorum ama genellikle mutlu olan çiftler gördüğük kadariyla tabii benim gördüğüm kadariyla az diye düşünüyorum bu yuzden fikirlerinizi merak ettim :))

teşekkür ederim :) kimle konussan herkes aklim olsa anne evinde kalirdim diyor valla. Allah mutlulugunuzzu daim etsin ablacigım
İki kişi birbirini severse anlayışlı olursa evliliklerine de kavgalarına da kimseyi karıştırmazlarsa hiçbir sorun çıkmaz. Kimse boşanmak için evlenmez ama biraz da geçinmeye niyeti olacak insanın. Diğer türlü her şeyi sorun edersen kendine de karşındakine de hayatı zehir edersin.
Evlilik güzel şey bence

bunu duyduğum sayıli insanlardansinız ben ve benim gibilere umut oldunuz cok tesekkurler

Evlendikten sonra ana evi yabanci geliyor insana bence. Ben Annemin evinde de huzurluydum şükür fakat kendi evim gibisi yok.
cocuk olunca daha güzellilesiyo galiba.yani sanirim çocuğunuz var. ben çocuk olduktan sonra kadin tarafindan evliliğin cok daha zor bi hal aldığını düşünüyorum

bdv de takilinca kimse mutlulugundan bahsetmiyor, dertler derya burda.
sosyal medyada takilinca da herkes bir mutlu, sosyal aktiviteler, cicekler bocekler yemekler.
Simdi hangi mecrayla kiyaslasa ayri bir sonuc cikar ortaya.
Valla suan mutluyum, kiymetimi biliyor. 2sn sonrasinin garantisi yok

Mutluyum çok şükür. Evlilikte temel kurallar; çiftler birbirlerinin kusurlarını aşağılayarak ve kızarak değilde anlayışlı bir şekilde karşılarlar ve evdeki olan biteni millete anlatmazlarsa o evde inşallah mutluluk huzur olur diye düşünüyorum.

Bir derdim var topiğinde mutluluk konuları açılmadığından Türkiye genelini boşanmak üzere sanmak da yeni moda oldu.
sadece burdaki izlenimlerimle konuşmamıştım yazdığım gibi cevremde de durumun çok iç açıcı olmadığını gördüğüm için sordum

Bende çok şükür mutluyum. Herzaman dört dörtlük değildir zaten hayat. Bekarkende mutsuz olduğum zamanlar olurdu, evliykende oluyor. Sadece problem ettiğimiz şeyler değişiyor. Yeri geliyor tartişiyoruz ama hep derim yinede diyorum eşimi çocuğum gibi seviyorum iyiki onunla evlenmişim

sanırım beni biraz da sorumluluklar korkutuyor.anne evindeki rahatlıktan tamamen kendi sorumluluğunuzdaki bir dünyaya atlıyorsunuz. ayy ürkütücü

Allah nazardan korusun ailenizi.bütün iş dogru insanı bulmakta diyorsunuz yani

sanırım beni biraz da sorumluluklar korkutuyor.anne evindeki rahatlıktan tamamen kendi sorumluluğunuzdaki bir dünyaya atlıyorsunuz. ayy ürkütücü
Bence daha rahat. Anne evinde temizlik yemek derdi yok ama kocanla rahat rahat gezmenin onunla vakit geçirmenin yeri ayrı bi güzel. Kendi evin ve herşey senin olunca herşeyi isteyerek yapıyosun. Birde mutluysa hiç bi sıkıntı gözünde büyümüyo. Ayy ben kocişime aşıkmışım yaa :)) 17.05.2015 yani bugün 1 yılımız doldu :)

eşiniz yardimci oluyor mu işlerinizde peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…