Evlilik

Mutlu evlilik var mı?

• Yok canım ne münasebet

OY: 9 9,2%
  • Valla ben mutluyum gerisini bilmem

OY: 64 65,3%
  • Güvenemedim ki pislik de çıkabilir

OY: 26 26,5%

• Ankete Katılan
    98
Allah nazardan korusun ailenizi.bütün iş dogru insanı bulmakta diyorsunuz yani
Amin darısı tüm bekar kızlarımıza inşallah.
Doğru insan olup olmadiğindan emin olmak için,flört döneminde yapılan hataları örtmemek gerekiyor. Ki çoğu kadın bu hataya düşüyor,o an görmemezlikten geldiğin hata evlenince çığ gibi büyüyor maalesef.
Evleneceğin kişinin aileside önemli. Kayınbabam çok iyidir,ama kaynanama kalsa çoktan ayirirdi bizi :)
Onlarlada mesafeli olunca iş eşte bitiyor:)

Yani bazen mutlu bazen acaba dediğim zamanlar oluyor. Biraz da kişilerin geçinmek istemesine bağlı. Bizim gibi iki inatçı bir araya gelince kavgalar olabiliyor ama olsun ben kocamı çok seviyorum Allah başımızdan eksik etmesin

Temizlik yemek konusunda mı ? Yardım ettiği zamanlar tabiki olur ama çok değil. Çalışmadığım için gerek kalmıyo. Çalışsam yapar.
çalıştığınızı zannederek sormustum kusura bakmayin :( tabiki çalısmiyorsanız bu biraz daha size kalan bir sorumluluk oluyor sanırim hani isten yorgun geliyor esiniz stresli oluyor falan

Yani bazen mutlu bazen acaba dediğim zamanlar oluyor. Biraz da kişilerin geçinmek istemesine bağlı. Bizim gibi iki inatçı bir araya gelince kavgalar olabiliyor ama olsun ben kocamı çok seviyorum Allah başımızdan eksik etmesin
bir erek arkadaşım var ve ikimizde biraz inatçıyız. tamam kabul ben daha inatçıyım. ve sorunlar oluyor gerçekten. bu konuda haklısınız

çalıştığınızı zannederek sormustum kusura bakmayin :KK43: tabiki çalısmiyorsanız bu biraz daha size kalan bir sorumluluk oluyor sanırim hani isten yorgun geliyor esiniz stresli oluyor falan
Eşten eşe değişiyo galiba. Hani derler ya evlenince değişir diye. İyiyse kötü olabilir. Kötüyse iyi olabilir anlamında. Çok yanlış bi düşünce bu. Kişiler sevgililik döneminde az çok kendini belli eder. Hatalarını anlayışla karşılamayacaksın çünkü aynısını yine yapacaktır. O yüzden iyi tanımak lazım. Eşim hiç değişmedi.

bir erek arkadaşım var ve ikimizde biraz inatçıyız. tamam kabul ben daha inatçıyım. ve sorunlar oluyor gerçekten. bu konuda haklısınız
Evlilikte biraz alttan almayı bilmek gerekiyor karşılıklı olarak tabiki. Ben de biraz kendimi kontrol etme kararı aldım başarabilirim umarım. Hamileyken adamı baya zorluyorum da :KK22:

sanırım beni biraz da sorumluluklar korkutuyor.anne evindeki rahatlıktan tamamen kendi sorumluluğunuzdaki bir dünyaya atlıyorsunuz. ayy ürkütücü
Cnm hersey sectigin ese bagli
Ben oyle aman aman bi sorumluluk hissetmiyorum rahatim gayet
Baba evinde hersey sorundu
Bilmem bana bi rahatlik geldi evlenince :eğlence::halay::spor::temizlik:

Evlilikte biraz alttan almayı bilmek gerekiyor karşılıklı olarak tabiki. Ben de biraz kendimi kontrol etme kararı aldım başarabilirim umarım. Hamileyken adamı baya zorluyorum da :KK22:
hamileyken yaptiklariniz sevimli geliyordur bence. hamile kadinlarin tripleri bana cok tatli geliyor :KK48:

Cnm hersey sectigin ese bagli
Ben oyle aman aman bi sorumluluk hissetmiyorum rahatim gayet
Baba evinde hersey sorundu
Bilmem bana bi rahatlik geldi evlenince :eğlence::halay::spor::temizlik:
benim anne baba evimdeki rahatligim beni sorumluluktan korkutuyor galiba o zaman :((

Sevgili ablalarım. burda gördüğüm kadarıyla -hemde taze üyeyken- mutlu evliliği olan yok galiba. gerçi çevremde de çok yok.zaten evliliğe uzak bir kafa yapım var iyice tırstım valla. mutlu evlilik yok mu gerçekten:KK12:
3 günde bende sogudum evlilik fikrinden :110:

neden ki? yani 3 günde ne oldu? :110:
Sozlenecegiz, ailesi canimdan bezdirdi. Öyle baskı uyguluyorlar ki dayanamıyorum. Annem rahatsız ustume geldikçe geliyorlar. Sevgilim öyle değil ama aile öyle olunca durup bi dusunesi geliyor insanın. Artık telefonum çaldığında bakmiyorum bile...

Evlilik fikri bana çok uzakken, 1.5 yılı aşkındır evliyim.
Kimi zaman pişmanlık, çoğu zaman mutlulukla geçiyor.
Evliliğe büyük anlamlar yüklemeye gerek yok, sevdiğiniz ve tahammül edebileceğiniz insanla beraber hayatı yaşamak gözüyle bakarsanız, her şey daha kolay.
Orana vurursam yüzde seksen mutluyum, hem eşimden hem ailesinden derim ama yakın dostlarım sadece mutsuz olduğum, sinirlendiğim konuları bilir.
İnsanlara nispet yapar gibi 'ay şöyle mutluyum, böyle seviyor seviliyorum, kocacım çok ilgilenir benimle' demek bence ve çoğu insansa uygun olmadığından, siz evlilikleri mutsuz zannediyor olabilirsiniz.
Bir de bu açıdan düşünün...

Sozlenecegiz, ailesi canimdan bezdirdi. Öyle baskı uyguluyorlar ki dayanamıyorum. Annem rahatsız ustume geldikçe geliyorlar. Sevgilim öyle değil ama aile öyle olunca durup bi dusunesi geliyor insanın. Artık telefonum çaldığında bakmiyorum bile...
gercekten evlendigin kisinin ailesiyle de evleniyorsun. Allah sabir versin size annenize de şifa versin. sevgilinize rahatsızliginizi belirttiniz mi?

Evlilik fikri bana çok uzakken, 1.5 yılı aşkındır evliyim.
Kimi zaman pişmanlık, çoğu zaman mutlulukla geçiyor.
Evliliğe büyük anlamlar yüklemeye gerek yok, sevdiğiniz ve tahammül edebileceğiniz insanla beraber hayatı yaşamak gözüyle bakarsanız, her şey daha kolay.
Orana vurursam yüzde seksen mutluyum, hem eşimden hem ailesinden derim ama yakın dostlarım sadece mutsuz olduğum, sinirlendiğim konuları bilir.
İnsanlara nispet yapar gibi 'ay şöyle mutluyum, böyle seviyor seviliyorum, kocacım çok ilgilenir benimle' demek bence ve çoğu insansa uygun olmadığından, siz evlilikleri mutsuz zannediyor olabilirsiniz.
Bir de bu açıdan düşünün...
böyle de olabilir evet.ama cogunlukla iki insanı yan yana gördüğümde anlayabiliyorum iletişimlerinin nasil olduğunu

Back
X