Evlilik

Mutlu evlilik var mı?

• Yok canım ne münasebet

OY: 9 9,2%
  • Valla ben mutluyum gerisini bilmem

OY: 64 65,3%
  • Güvenemedim ki pislik de çıkabilir

OY: 26 26,5%

• Ankete Katılan
    98
Eşim Trabzon'lu onu idare edebiliyorsam o zaman sizin işiniz daha kolay olur kanımca
Evlilikte herşeyin başı kadındır siz kişiliğinize göre elbet düzen kurarsınız.

evlilik durumunda sizi ailesine ezdirmeyecegini düşünüyorum.hareketleri oyle gösteriyor yani.evlenince rahatlarsiniz inşallah.
Evet bunu dusunmesem zaten onunla olmam, ki kendimi ezdiren biride değilim. Ama bir şeyler çıkıyor arada maalesef

burda okuyorum cevremde goruyorum kimse mi gecinemez ya insan korkuyor

Yahu bdv ye neden "bugün kocamla süper bir gün geçirdik, keyfimiz gayet yerinde idi oturduk hayallerimizden planlarımızdan bahsettik , bana hediye almış özel bir gün de değildi oysa şaşırttı yine, neyse romantik bir yemek yedik sonra harika bir sex yaptık şimdi keyif sigarası eşliğinde bunları yazıyorum " diye konu açalım ki (verilen örnekler tamamen hayal ürünü olup gerçekle alakası bulunmamakta benimki bugün nöbetçi idi )
Dert bölümü burası ne Zaman kocamın ümüğüne yapışasım gelse o Zaman yazıyorum, mutsuz muyum? Tabi ki hayır. Çok şükür bin şükür onu bana verene

ataerkil kafa yapısı beni çok itiyor gercekten.ama sanırım dengeyi kurmuşsunuz siz
Benim sınırsız dünya görüşümle, eşimin oldukça dar sınırlı bakış açısının kesişim kümesinde yaşıyor gidiyoruz.
Çoğu zaman o esniyor, kimi zaman ben daralıyorum, sorun kalmıyor.
Ha kavga gürültü olmuyor mu, illa ki ayda bir büyük bir kavgamız olur ama sonunda özür dilenen kişi ben olurum, o ayrı.
Bir de evlenince çoğu insan değişir derler, gerçekten değişiyor.
Benim şansım eşimin olumlu anlamda değişmesiydi çünkü iyi gözlem yaparak ne konularda esneyebileceğini analiz edebildim.
Ablasına akşam karanlıkta tek başına araba kullandırmayan adam, eşini arkadaşlarıyla gönül rahatlığıyla gece 1 e kadar dışarıda tek bırakabiliyor.
Kadına saygının ne olduğunu öğrenebildi.
Her şey karşılıklı işte, hep bana hep bana kim derse kadın ya da erkek farketmez, o evlilikten cacık olmaz.

ben genel izlenimlerimden bahsettim amaa.Allah bozmasin inşallah

gerçekten bir erkeği daha topluma olumlu yönde değiştirerek kazandırdıgıniz icin size teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

ben genel izlenimlerimden bahsettim amaa.Allah bozmasin inşallah
İşte bdv den genele çıkamazsın , yanlış sonuç alırsın. Yılın 360 günü iyi geçer 6 günü kötü o 6 günde buraya konu açılır, konu açıldığında da göz görmez hiç bir iyi özelliğini. Herşeyi batıyodur sıralarım ne var ne yok bütün olumsuzlukları.. Objektif olamam o kızgınlıkla onu diyorum.

Kısacası yılın 360 günü kocamla çok mutluyum, 6 günde ise niye evlendim başım göğe mi erdi sanki bekarken ne mutluydum oysa nerden buldum ben bu adamı modundayım karar senin

Bide şu var evlenmenmeye karar verdiğiniz insan iyi bir baba olabilirmi bunu düşünün,evlenirsin kocan olur anlaşamaz bosarsin gecer gider!ama cocuguna baba secmek ayri diye düşünüyorum.merhamet ve cocuk sevgisi olmasi gerek bi adamda,esimle ikinci bulusmamizda yolda mendil satan küçük bir cocugu sevmiş sacini oksamisti.ben o zaman dedim icimden tamm budur iste

bu kayinvalideler de çoğunlukla ayrı bir dert sanırım
Aksine eşinizi deli gibi seviyorsanız ve aynı sevgiyi eşinizden görüyorsanız benim K.validem gibi tam Trabzon kadını olan aksi nalet huysuz suratsız inatçı bir kadını kendi anneniz gibi sevebilir hatta o suratız yüzünü kahkahalara boğup uysal sevimli cana yakın bir kadına çevirebilirsiniz
Allah K.valideme ömürler versin başımızdan eksik etmesin inşaAllah.
Zamanın da bana soktuğu laflar karşısında kendisine saygı çerçevesinde soktuğum laflar dolayısı ile özür diliyorum.
Gerçi o günler çok geride kaldı çünkü eşim asla aramıza girmedi ve kayınvalidem şeytan tüyüme teslim oldu
Bana asla gelinim demez nereye gitsek KIZIMMMM der....
Seviyom kayınvalideciğimi...

kiz deme oyle bende trabzonluyumm.cok tatli oluyorlar ki.Allah uzun ömürler versin muhabbetinizi arttirsin insallah

cocuk sevgisi önemli bencede evet. ama ben cocuk yapmayi düşünmuyorum ilerde ne olur bilinmez tabii

Evlensen dert, evlenmezsen dert.. Iki derede bir arada kalmak..

Evlensen mutlu yada mutsuz olacagin belirsiz, her evlilikte bosanma riski vardir zaten.. (ben bosandim, mutlu oldugum gunlerimde vardi, mutsuz oldugum gunlerimde, ama bu evliligin ilerisini goremedigim icin bosanma karari aldim.. Sorunlar'da sorunlar, anlatsam roman olur..)

Evlenmezsen yanliz kaliyorsun, yuva kuramiyorsun, hatta cocuk sahibi olamiyorsun..(tekrar evlensem tekrar mutsuz olmaktan korkuyorum mesela, ikinci depremi yasmaak istemiyorum, bu yuzden herseyi zamana birakiyorum, evliliktende sogudum acikcasi)

Her insan sevmek ve sevilmek ister.. ama bu devirde bosanmalar artti, evlilikler azaldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…