- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
Eşin çar çur ediyosa vermemekte haklısın elbetteyavrum ben niye vermiyorum cünkü 3 kere esime 7 takım bileizk verdim yap ac kal biritir sonra aptal saptal seylere bozz ee papaz cok pilav yemez demisler verdim de ne oldu yani istedigim esmi hayır ee o zman bi daha vermem dedim vermedim dee arabada isteyen kredi ceksin baska bisey isteyende ne yaparsa yapsın valla ben yeri geliyo size göre dalga olabilir istedigim biseyi size gör lükse olabilir almam yemem icmem ama o altını koyarım sükür eski zamanlarda öyle durumumuz zordu simdi birikimim iyi esimde aynı parayı kendine biriktiriyo ama o gereksiz 4 tv le dolduruyo evi yada müzik sistemi uydular cep telefnları siz her 2 senede bir ultra telefon alırmısınız ben almam onun yerine altı atarım yada ruh durumuua bakar bi balkan turu yaparım mesela ama esimde elektronige veriyo diyorum ben satsam dirink para senin kilerde cöp
Ama madem ticari zekan var
Açtığı işyerini de yönet
3 kez batmışsanız 1 inde hadi ona bıraktın diğer ikisinde neden bu altın yönetme azmini orda kullanmadın
Ortak yaptığınız bişey yok gibi
Onda para olunca eve 4 tv alıyosa sen altın biriktirmeye ara verince balkon tutu yapıyosun, kocanla neden tatil planlamıyosun
İkinizde kendine müslüman olan cinstensiniz, ev arkadaşı gibisiniz