- 27 Şubat 2012
- 17.000
- 28.781
- 798
Ben ayın 14'üne arefe, 15'ine bayram diyorum![]()
Memur bayramı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ayın 14'üne arefe, 15'ine bayram diyorum![]()
Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama bence limoncunun istediği çook lüks bir hayat değil.
Yanında kendini geliştirmiş, kültürlü bir eş istiyor bu yüzden rahatsız oluyor.
Şahsen bende istemezdim yanımda takım elbise giydiğinde gömleğini dışına çıkaran bir eş.
Yanımda gururla taşıyabileceğim bir koca isterim. Limoncunun asıl istediği de bu sanki.
Bilmiyorum bende yanlış anlamış olabilirim.![]()
Yoo hiç öyle demeyin sizinde ne olacağınız belli olmaz..29 yıllık oldukça yoğun tecrübem hayatta hiçbişeyin imkansız olmadığını öğretti..benim 5 yıl önceki hayatımla şuankini kıyaslasam gerçekten imkansızdı..iyi anlamda değil ama :) yinede belki bundan sonra daha da iyi olacak herşey..
Buara meditasyonun,quantumun dibine vurdum da..bir bacağım kopsa neyseki öbürü hala var modundayım:) imzaolyanna
siz heralde ben hic calısmadım falan zannediyosunuz bekarkende evliykende calıstm müsteri hizmetleri takım lideriydim cok bilinen firmalarda aam kendi tercihim cıktım artık belediye yada kpsss isi arıyorum kendime
O zaman evlenirken gözünü açacaktı, hayatta yapılan en büyük hata "evlenirken herşeyiyle kabul ettiğin adamı, değiştirme çabasına girmek"..Bu hem karşı tarafı, hem insanın kendisini yıpratır. Eşimle sözümüz kesildikten sonra teyzem beni karşısına çekip "sakın evlendikten sonra eşini değiştirmeye çalışma. Sen bu adamı böyle sevdin, maç izlemeyi seviyorsa ileride maç izlediği için şikayet etme hakkın yok, ya da beyaz çorap seviyorsa bundan şikayet edemezsin" demişti...İşte sırf bu yüzden konu sahibi tamamen haksız.
Bi Bacağım kopsa kariyer mariyer herşeyim biter malulen emekli olur evde çekirdek falan citlerizo kadar güvenim yok kendime
limoncu kız bir işe gir çalış bak para nasıl kazanılıyor bir test et..
dönüp dolaşıp konu özü aynı sorunlarla ortaya çıkıyorsun..
ama istiyorsun ki gökten insin istediğin hayat ..
tamam aşık olmuşsun gözün görmemiş e boşanabilirsin de bu da bir seçenek ..
yaşadığın hayattan memnun değilsen düzeltme yoluna gideceksin şikayetlenip kendini doldurmanın bir faydası yok..
ya adamı olduğu gibi kabul edip yola devam edeceksin yada boşanacaksın..
ha birde çalışıp istediğin hayat standartlarında yaşamak için katkı sağlayabilirsin..
bu 3 hikmetten biri seç beğen al..
Ay beyaz çorap da çok itici ama ya
Bence deee:) Neyse ki eşimi beyaz çorapla sevmedim
Kocasının parasını yemesi değil bence mesele, öyle olsa tüm ev hanımları üstüne alınırdıTesekkur ederim ,aynen goruslerimiz tutuyor sizinle.
Calismayan kadinlara baska konularda sen aslansin sen kaplansin,en ulvi gorev ev hanimligi,cocuk bakmak evinin isini yapmak diyen uyeler malesef burada sen koca parasi yiyip kocayi begenmiyorsun diyor ne aci, sanki herkes kocasini cok cok begeniyormus gibi. Kadin koca parasi yiyor evet, sirf onun parasini yiyor diye adamin elle yemek yemesine,pis olmasina,kendine bakmamasina, sacma hobilerine katlanmak zorunda mi yani benim anlamadigim bu
Kocasının parasını yemesi değil bence mesele, öyle olsa tüm ev hanımları üstüne alınırdı
Herşeyi kendi ele almış
Altınları da gizli biriktiriyordu sanırım
Maaş kartının da herkesin kendi taşıması taraftarıyım
Maaş kartını kocasına verip harçlık bekleyip duran 3 kuruş için laf işiten kadınlara kızdığım kadar, bu adama da kızdım ben
Her birey birey olabilse aslında bu kadar sıkıntı olmaz
Limoncu rutin ev hanımlarından değil, Napolyon gibi biraz. Nasıl desem ki daha
Cok ustune gitmisler bence limoncunun, mahalle baskisina skismis kalmis bir kadin bana gore. Ask evliligi belli bir yerden sonra yerini korku filmine birakmis.Kocasının parasını yemesi değil bence mesele, öyle olsa tüm ev hanımları üstüne alınırdı
Herşeyi kendi ele almış
Altınları da gizli biriktiriyordu sanırım
Maaş kartının da herkesin kendi taşıması taraftarıyım
Maaş kartını kocasına verip harçlık bekleyip duran 3 kuruş için laf işiten kadınlara kızdığım kadar, bu adama da kızdım ben
Her birey birey olabilse aslında bu kadar sıkıntı olmaz
Limoncu rutin ev hanımlarından değil, Napolyon gibi biraz. Nasıl desem ki daha
Buradaki yorumcuların çogu kraliyet ailesinden heralde. Yok elle yemek yemek iğrençlikmiş, yok yüksekokulu herkes okurmuş. Hem yüksekokul mezunuyum, hem yemeği elle yerim hadi gelin şimdi!
Her şeyi elle yiyorum canım bir sıkıntı mı vardı?Bi türlü yemeğini de elle yemiyorsunuz herhalde yada pilavı