evlilik ....

kokrtum iste ben burda nasılsam yazıdada aynı olucam bak koca sitede benim gib, olan pek yok belli cümlelerim kalıpların vardır hele bizim taraftan biri olursa mutlak tanırlar diye kokrtum :))))
Tabi senin çizgin farklı, koca forumda bir Limoncu gibisi var mı yok
Ama o mikemmel cümlelerini burdan da tanırdı tanıyan

yooo mesela aylk hakkım 300 mü onu alır kenara atarım kıyafet aldıgın günlük ve dügünlük olarak markalar vardır eger önümüzde 1 ay varsa hosuma gider se gördügüm kombin yapar esimeede aynı ren k uydururm ne biliyim bazen faturayı esime fazla söylerim 50 tl gibi onuda gram alırım yada euro alırım az paraya cünkü gramda boz al yada kücük altında boz al zarar ediyosun yada mesela kredi kartı bende bazen esin alır gereksiz seyler alır ama o ay sıkısık degiliz ben oraya bi 150 daha eklerim bi altın atarım mesela ama esimin haberi olmaz o ay "1000 tl ödediysek tatilleri hep bi sene önceden alırım güne girerim her sene 2 tane suan biri ni yeni aldım mesela hemen 600 euro yaptım altın düserse hemen bileizk yapıcam hani ille ufak yatırım baya oluyo arada annem kira alıyo o veriri yada tarla parası geliyo mesela 1000 tl yıllık bana verir vs vs vs yani cok varda simdi aklıma geldikce yazarım diyorum ya burda 3000 ve üstü alan nasıl ev almaz sasıyorum

benim bu konudan alacağım budur,
gerçekten çok iyi bir biriktirme yöntemi tutturmuşsun.
altın olunca sanırım bozdurulmuyor da kolay kolay,
e ufak ufak birikiyor böylece.

Vallahi bana göre hala sır. Kira vermiyoruz, eşim daha yüksek bir maaş alıyor bir sene öncesine kadar ben de iyi bir maaşla çalışıyordum ama hiç altın biriktiremedik. Bence limoncu ev ekonomisi dersleri vermeli.

Al benden de o kadar. Kira yok, eşimin maaşı ortalamanın oldukça üzerinde benim cüzdanda 100 lira para var. Birikim falan da yok.

Ama limoncunun eşi ciddi saf. Baksana faturayı fazla söylüyorum, ordan artırdığımla altın alıyorum diyor. Benimki faturaları otomatiğe bağladı nerden artıracam. Tarla parasını bana veren bir annem de yok. Güne girmiyorum. Bilemedim.

eşin ve sen farklı dünyaların insanısınız. çok zor olmalı 7 sene. bir 7 sene daha katlanabileceksen birşey demem ama sevgi yok, beğeni yok, istek yok. bu yokların arasında bir de çocuk..... bence doğurma ve kendine yeni bir hayat nasıl kurarım diye planlara başla bence.

Al benden de o kadar. Kira yok, eşimin maaşı ortalamanın oldukça üzerinde benim cüzdanda 100 lira para var. Birikim falan da yok.

Ama limoncunun eşi ciddi saf. Baksana faturayı fazla söylüyorum, ordan artırdığımla altın alıyorum diyor. Benimki faturaları otomatiğe bağladı nerden artıracam. Tarla parasını bana veren bir annem de yok. Güne girmiyorum. Bilemedim.
cm heralde benimde hesabını bile bi esim beni zora sokmıcagını anlasam bende bunu yapmam insan bu raddeye ilk evlendiginde gelmiyo düsün benim gibi altın düsküni bi kız 3 kere esim mutluolsun diye bileizklerimi verdim eee sonra ben biriltiriyorum altınlar gidiyo hem üzülüyorum hemde güvence bedelim gidiyo maası yerind eyatırım yapabilen bi esim olsa bende bu yollara bas vurmam cnm

kokrtum iste ben burda nasılsam yazıdada aynı olucam bak koca sitede benim gib, olan pek yok belli cümlelerim kalıpların vardır hele bizim taraftan biri olursa mutlak tanırlar diye kokrtum :))))
Ben degilim dersin cikarsin isin icinden ya nolacak

Yav su elle yemek yeme olayinin da pisligi cikti
Elle yenecek sey var yenilmeyecek sey var
Millet de muhalefet olacam diye neredeyse corbayi bile elle yiyoz hatta eve corba muslugu yaptirdik agzimizi dayiyoruz da ordan iciyoruz diyecek
Araplar pilavı elle yiyo demişlerdi de şaşmıştım
Çorba mı yok artık, nasıl duruyo parmaktan sızmadan.

Burada ki sıkıntı senin çalışmadan hem eşinin üzerinden geçinmen hemde eşini beğenmemen.
Sen evet birikim yapıyorsun ama bunun sermayesi yine eşinden geliyor.
Üstelik aynı hayatı paylaştığın biri için kullandığın cümleler çok ayıp gerçekten.
Yani bunun ben doğalımla ilgisi yok resmen hakaret.
Ben her konuda karşıdaki kişi yerine koyup konuşulması taraftarıyım.
Starbucks, balkan turları vs. bunlar insanı kaliteli yapmaz.
Kalite insanın her duygusunda, davranışında vardır.
Mesela yazıldı diye örnekliyorum,
Yemeği sürekli çatal bıçakla yemenizi bir derece görüyorsunuz,
Ama aynı dereceyi eşinize kullandığınız cümlelerle yerin dibine sokuyorsun.
Ben şahsen sevdiğinizi düşünmüyorum. Sanırım bazı günler ayrı kalmakta ister istemez yıpratmış.
Yerinizde olsam küçük hesaplar yapmak yerine iki medeni insan gibi boşanmayı tercih ederdim.
Çünkü 7 yılda böyle olmuş bir evlilik ki aşkla diyorsun,
Bir sonraki 7 yılda ve aşksız sevgisiz daha beter ve derecelendirilemeyecek kadar ayak altında olur.
Çalışma hayatına başlamanı ve eşinden ayrılmanı tavsiye ederim.

Eşim çok yaşlı gibi davranıyor demişsiniz. O değişmez artık. Bi orta yol bulun. İlgi alanlarınızı çeşitlendirin, belki ortak paydada buluşabilirsiniz.

Evet ben burdaki bircok kisiden guzel turkce konusuyorum. Dilbilgim ve anlatimim gayet acik ve anlasilir olur. Telefondan yazdigim icin yazim yanlislari olabiliyor bazen. Ve ingilizce karakterlerde telefondan kaynakli. Mesela siz de yazdiklarimi rahatlıkla anlamissinizdir eminim
Ingilizce karakterler hepimizde var o anlatimi etkilemiyor evet anlattiklatiniz anladim ama o kadar cok nokta koymussunuzki duraksayarak okudum ve zorlastirdi buda ;)

Yani sen baya baya eşinden para çalıyorsun bana göre.... He elini cebine atıp ondan gizli cebinden para almışsın, hee onun kazandığı paradan böyle birikim yapmışsın...Bu çok çirkinn

Bir de bayanlar, Allah aşkına az dik durun şu hayatta. Bekarken Babanıza evliyken eşinize bel bağlamayın, düğün takıları olmasın güvenceniz, işiniz olsun, kolunuzda ki altın bilezik diplomanız olsun.

cm heralde benimde hesabını bile bi esim beni zora sokmıcagını anlasam bende bunu yapmam insan bu raddeye ilk evlendiginde gelmiyo düsün benim gibi altın düsküni bi kız 3 kere esim mutluolsun diye bileizklerimi verdim eee sonra ben biriltiriyorum altınlar gidiyo hem üzülüyorum hemde güvence bedelim gidiyo maası yerind eyatırım yapabilen bi esim olsa bende bu yollara bas vurmam cnm

Valla benimki de bilmiyor hesabını ama yapacak bişey yok. Sana helal olsun da ben yapamam.

bıtek sen mukemmelsın etrafındakı herkes eskı kafalı lımoncu :KK53::KK53:
gecenlerde o eskı kafalı esınle seyahate gıdıcektın noldu bayan mukemmel

Back
X