- 5 Ocak 2016
- 701
- 1.593
- 113
Burda çoğu kişi içini açıyor zaten, fakat siz sürekli herkesin içini açmadığını iddia ediyorsunuz. İnsan kendi neyse karşındakini de öyle sanırmış. Hepimizin sizin gibi konular açmamasının sebebi aklımızda kırk tilki gezmemesidir belki. Bunu bi düşünün derim.valla kızlar siz istediginizi düsünün ille kumarcı yada dayakcı degil diye esim mükemmel mi oldu herkezin görüsü farklı tabiki 21 yasında insanın duyguları daha saf ve temiz heleki ben cok asık oldum esime bu huylarını göremedim zaten nasıl görümcem evine gitmemisim arada bi cafede bulusmusum cok eski degil ama simdikiler cok rahat babam esimi ögrendikten sonra hep pesimdeydi arada kac kaca kaca bulustuk insan e kadar tanır ki burda 20 yıllık evliler var tanıyamamısım esimi der
yani kendimi güvence altına almak istiyorum birikimim bu yüzden haa cok acil bisey olur esimle ilgili saglık vs tabıkı yardım ederim ama onun dısında verme ilk zamanlar cok verdim cünkü
esimede güvenmiyorum artık yarı yarıya yani
bosan diyenler var suan gecerli iyi bi isim olsa belki onuda düsünürüm cünkü babam la aynı kafada degiliz burdada cok yazdım siz bana muhalefet oldugunuz icin dalga gectiniz hee ne oldu yazma diyenler olmus
aslaaa yazmaya devam edicem burası benim dert ortagı sayfam isine gelmeyen engeller okumazz
haa ayrıca benim gibi cesaretli olup sizinde icinizde kemirip saklı kalan düsünceleriniz yazmanızı umarım belki bu öfkeniz diner....
Parayı bu kadar yüceltmeyin, parası olmayan çook mutlu insanlar var hayatta. Kaliteli bir hayat yaşamak için çok para gerekmiyor. Çok gezmek de gerekmiyor. Hayatınızdan fazla insanları, size sahte hayatlar sunan televizyonu çıkarıp en basitinden Türk ve dünya klasiklerinden yüz tane kitap okusanız, ruhunuzu sukunete kavuşturursunuz.