Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocasini sevmemesi ailesinin kapali olmasi. Onlar limoncuya göre geri kalmis cahil falan filan. Yani cagdas açık insanlari seviyormuş. Kapalilardan hazetmiyomus. Kendisi demisti eski konularinda. Her seferinde de dolayli yoldan belirtiyor yani bu da o belirtmelerden biri aslinda![]()
valla ister duyy ister duyma cokta lülü benim icin benim amacım hayatın keyfini cıkarmek eglenmek her gununtadını cıkarmak kocamın parasını yiyorum tabıkı yicem kim yicek baskaEvimi temizlemeye gelen ablaya saygı duyuyorum, bana zorla iki paket ıslak mendil satan teyzeye saygı duyuyorum, apartmanı temizleyen ablaya, şirkette çay getirip götüren gencecik kıza saygı duyuyorum ama limoncuya duymuyorum. Bunlar belki yüz liralık gömlek alamıyorlar eşlerine, starbucksta kahve içmiyorlar, altın stoğu yapmıyorlar, turlara gitmiyorlar hatta bütün gün çalıştıktan sonra gidip kendi evlerini de temizliyorlar ama saygıyı hak ediyorlar. Çünkü amaçsız değiller, koca parası, baba parası yemiyorlar, emekleriyle kazanıyorlar.
Dürüstmüş, açık sözlüymüş falan filan geçelim bunları. Limoncuda benim gördüğüm yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmeyen cinsinden, ezik ama ezikliğini, cahil ama cahilliğini kabul etmeyen, yaşadığı hayattan memnun olmayan ama değiştirecek ne bilgi birikimi ne cesareti ne de gücü olmayan bir kadın.
herkezin görüsü cok sükür her yerim akıl saglıgım yerinde allah sanada nasip ettin böylesini dalga gecen kendiyle gecer valla ben keyfime bakarımİsteme, sevme. Sanki insanlık çok büyük eksiklik duyuyor senin bu sevgisizliğin yüzünden. Kimsede sana bayılmıyor zaten. Bir de böyle oturduğu yerden ırkçılık yapmak da ahmak işi bilesin. Sen bi Hitler olmadığına göre, sıradan bir ev kadını olarak, böylesi bir ırkçılık çok komik.
Sende bi sorun var. Doğumsal bişey mi, sonradan mı oldu bu haller sana![]()
kapalı derken benim ailemde esimin ailesinde kapalı yoktur yobazlarla isim olmazzz....Kapalılar mapalılar ama oğulları ile evlenip onların soy adını almış neticede beğensin beğenmesin oğullarının kazandığı parayla karnını doyuruyor...
Zaten böyle bir insana kimse katlanmaz adam ve ailesi iyi insanlarmış demek ki.
Başkası olsa kapıya atar hayır çocuk da yok ortada...
Hem hırsız hem ukala adamın parasını çalıyor resmen...
kapalı derken benim ailemde esimin ailesinde kapalı yoktur yobazlarla isim olmazzz....
..atatürkcü adam kadın acık olur bitti....
beni kendinle bir tutma zikrin neyse fikrin de odurValla canım zengin adam bulsan koşa koşa giderdin atatürkçüymüş değilmiş hiç bakmazdın bence şimdi hiç ayak yapma.![]()
Şaka tabii alınma olur mu![]()
valla ister duyy ister duyma cokta lülü benim icin benim amacım hayatın keyfini cıkarmek eglenmek her gununtadını cıkarmak kocamın parasını yiyorum tabıkı yicem kim yicek baska
Çok ulvi bir amaçmış...
Hayatın keyfini nasıl çıkarıyorsun limoncu? Starbucksta kahve içmekle, altın gününde dedikodu yapmakla mı? Adamın parasını yiyip üstüne ona davar diyerek mi? Davar deyip akşama koynuna girerek mi? Nasıl bir yaşam tarzı bu, bir insan kendine bunu nasıl yedirir? Nasıl bir akıl turulmasıdır, nasıl bir hayata bakıştır bu? Çok aşağılık değil mi böyle yaşamak, sırf bir adamın parası için yanında durmak, koynuna girmek?
Ben şahsen "çok da lülü" den sonra zahmet edip de cevap yazmazdım Seph...
Ben de çalışmıyorum şu an limoncu ama aramızdaki fark şu ben kocamı yolunacak kaz olarak görmüyorum. Her şeyimiz her zaman ortaktır dört senedir, ileride de öyle olacak. Yani bu durumda ben de koca parası yiyorum ama diyorum ya bende olduğunda da beraber yedik biz. Seninki apayrı bir durum ama biz ne desek sana hep lülü.
Ooo limoncu yavaş gel bakalım.kapalı derken benim ailemde esimin ailesinde kapalı yoktur yobazlarla isim olmazzz....
..atatürkcü adam kadın acık olur bitti....
beni kendinle bir tutma zikrin neyse fikrin de odur
umarım kocan zengindir yoksa zenginini buldugunda demekki sutlıcaksın...
Ben de bunu çalışan kadın olarak yazmadım zaten. Düzenli bir işim yok. Kış aylarında kazanıyorum ama bahar geldimi kocasının eline bakan ev hanımıyım ben de. Bu koca parası yemek değil, hayatı paylaşmak. Limoncununki ise tam anlamıyla kocayı yolmak. Üstelik bunu yaparken adama hakaret etmek. Sevmediği, hor gördüğü, küçümsediği bir adamla sırf parası için hala aynı evi, aynı yatağı paylaşıyorsa ona koca parası yemek denir. Hatta daha ağır şeyler bile söylenebilir.
Hayatı paylaşmak başka, kocayı yolmak başka canımcım. Kalkıp bir de bize köle falan diyor. Ev işi yapmamayı marifet sayıyor. Of daha çok şey denir de....
Valla ev işi yapıyorum diye köleysem bu koymaz ki bana. Kocam için yapmıyorum ben ev temizliğini falan. Kendimi rahat, mutlu, temiz hissetmek için yapıyorum. Ya da yemek yapmak, mutfakta olmak benim için terapi. Ha kalkıp eşimin gömleklerini de ütülüyorum çoğu zaman, bir teşekkürü yetiyor mutlu olmama. Bunlar beni köle yapıyorsa varsın olsun. En azından beni seven, sevdiğim ve en önemlisi saygı duyduğum bir adam var hayatımda. Kulu da olurum kölesi de problem değil, yeter ki huzurumuz yerinde olsun![]()