Mügecim birçok şey olabilir. Senin ex çıkarcı bir tipti. Her şey olabilir.Yok kuzum yapmıyorum herkesın kanaati aynı.
Zaten dedıgınız gıbı guvenememde soylerlerse .. o rıskı goze alamam
Merak ettıgımı bılsın ıstemıyorum.
hahah canımsın yaa..
Benım yerıme de çemkir hatta şöööle elini bi dola saçlarına :))
Canım gitmeyi planlıyorum ama hala başlayamadım ya. Gitmem gerekiyor ama farkındayım
Olabilir ama ne bileyim bu kadar acele etmek neden? bilemedim yani. Hamile olması en mantıklı şey geliyor. Yeni boşandık daha çünkü üç dört ay içinde bir daha evlenmek mantıklı mıDeğil yani.
Ha kızın işi gücü yerindeydi. Kendisi zengin mi bilmem ama para için böyle bir şey yapacağını sanmam çünkü kendi maddi durumu da yerinde.
Bilmiyorum işte, merak ediyorum
Bazı yalan söyleme alışkanlığı olmayan insanlar başkalarının söylediklerinin yalan olup olmadığını pek düşünmez. Kişi kendinden bilir işi derler ya, burada da tersi geçerli :) Salaklık değil yani.Belkide? Ben salağım hala aklımda onun söyledikleri var :)
Mügecim birçok şey olabilir. Senin ex çıkarcı bir tipti. Her şey olabilir.
Bazı yalan söyleme alışkanlığı olmayan insanlar başkalarının söylediklerinin yalan olup olmadığını pek düşünmez. Kişi kendinden bilir işi derler ya, burada da tersi geçerli :) Salaklık değil yani.
Orası öyle ama farzet kız hamile. Sence senin ex bu çocuğu sahiplenir mi? Eve uğramayan, sözde özgür ruhlu...Ya kız hamile değil yada hamile ama senin ex korktuğu için evleniyor ki öyle bir evlilik yarar getirmez. Yada kız hamile değil başka şeyler var dediğim gibi.Aynen kuzum, kimbilir nedir? Meraktan catlıyom ama :) Hamileyse zaten illa ki gelecektir kulağıma.
Teşekkür ederimAyy öyle mi diyosun :) sağol canım arkadaşım.Bu iyi bir bakış açısı :) senin kalbinin güzelliğinden.
Sex and the city'de mr Big Carrie'yi terk edip başka bir yellozla evleniyordu. Carrie'nin orada çok güzel bir konuşması var. Tam hatırlamıyorum ama özeti oğlumm ben sana bir beden büyüğümdü sanırım. Sen film yazınca benimde aklıma bu geldi.
Evet tabii ki. Ama o dizide Carrie çokkk aşıktı. Gözü kör olmuştur diye savunulabilir ancak.Ben bu olaylara inanmıyorum. Kendinden birkaç beden küçük Ada'mla Zaman geçirmek de o kadının yaptığı iş sonuçta. Bilemiyorum.
ay o diziye bayılıyorum benEvet tabii ki. Ama o dizide Carrie çokkk aşıktı. Gözü kör olmuştur diye savunulabilir ancak.
Sanirim bunun şöyle bir açıklaması var. Zayıf olan erkekler güçlü kadınlar ile birlikteyken kendilerini ezik hissediyolar ve egolari zedeleniyor. O yüzden kendilerini güçlü hissettirecek, alt seviyede kadınlar ile birlikte oluyorlar.
bir laf vardır duydunuz mu bilmiyorum. katıklı aş tatlı olur.. saf temiz namuslu kadınlar sıkıcı oluyor onlara göre.. entrika oyun vs olmalı illaki.Erkekler cidden garip düzgün edepli, güzelce kadınlara değer vermeyip edepsiz, çaçaron, metres kafalı tiplere kıymet biçen çok...garip bir kafa gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?