- 23 Ağustos 2012
- 51.832
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.372
- 898
Sanirim bunun şöyle bir açıklaması var. Zayıf olan erkekler güçlü kadınlar ile birlikteyken kendilerini ezik hissediyolar ve egolari zedeleniyor. O yüzden kendilerini güçlü hissettirecek, alt seviyede kadınlar ile birlikte oluyorlar.
Anlaması o kadar zor değil bence deveye diken eşeğe .....ken yaranır sözü varya orada eşek diye tasvir edilen erkek milleti işteErkekler cidden garip düzgün edepli, güzelce kadınlara değer vermeyip edepsiz, çaçaron, metres kafalı tiplere kıymet biçen çok...garip bir kafa gerçekten.
Sallama kendi hayatına bak kendine sana gerçekten değer verecek el üstünde tutacak bi eş bul Mutlu ol onları da Allah'a havale et Allah cezalarını verir inşAldattı, boşandık. Ve şimdi o kızla evleniyor.
Dün gece rüya gördüm. İkisiyle yolda karşılaşıyorum ve yanlarında kızları vardı. (galiba kızları olucak çünkü ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum) İkisi de beni görünce bozuldu ama bir şey söylemeden yanımdan geçip gittiler. Öyle çok ağladım ki rüyamda, gerçekte de ağlamışım :)
Biliyorum bilinçaltım bana oyun oynuyor bütün bunların hiç bir önemi yok.
Fakat işte öyle görmek bile öyle canımı acıttı ki anlatamam.
Çok merak ediyorum gerçekten hamile mi diye. Bir ortak arkadaş vardı (hani şu onuda hemen facebookta tebrik edenlerden) ona sorsam mı acaba? Saçma biliyorum. Saçmaladığımın farkındayım.
Belki de silkelenmem lazım bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var kısacası
Öğrensem elime ne geçecek onu da bilmiyorum.
Ama içim içimi yiyor.
Onu arayıp sövmek istiyorum.
Napayım sizce?
Allah buyuktur yuva bozanın yuvası olmaz sanma ki o kadınla mutlu mesut yasıcak rabbm ole buyuk ki ona sıgın gercekten hiç kimsenn ahı kmsede kalmıyoAldattı, boşandık. Ve şimdi o kızla evleniyor.
Dün gece rüya gördüm. İkisiyle yolda karşılaşıyorum ve yanlarında kızları vardı. (galiba kızları olucak çünkü ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum) İkisi de beni görünce bozuldu ama bir şey söylemeden yanımdan geçip gittiler. Öyle çok ağladım ki rüyamda, gerçekte de ağlamışım :)
Çok merak ediyorum gerçekten hamile mi diye. Bir ortak arkadaş vardı (hani şu onuda hemen facebookta tebrik edenlerden) ona sorsam mı acaba? Saçma biliyorum. Saçmaladığımın farkındayım.
Ama içim içimi yiyor.
Napayım sizce?
Mügecim profesyonel destek alsan. Bak inan çok iyi geliyor. Hemen etkisini göstermez belki ama uzun vade de çok yararını göreceksin inan bana.Spora başladım zaten
Tatile de gittim kısacık süreliğine. Fakat asıl mesele içimde :)
Canım bilmiyorum neden... Ya her şey çok hızlı oldu ve ben inanamıyorum bazen hala.
Sabahları annemde uyanınca kendi evimde olmadığımı görünce öyle garipsiyorum ki. Sonra aldatıldığım ve evleniyor oluşları geliyor aklıma.
Çok acı çekiyorum. Toparlıyorum sonra tekrar dibe batıyorum.
Karma karışığım.
Kırgınım, hem çok üzgünüm o yüzden dava filan uğraşmam. Yüzünü görmeye dayanamam çünkü. Boşanırken bile öyle kötüydüm ki. Çocuğa nasıl takılmayım. Tam dört sene çocuk yapmaya çalıştım ben. Kaç kez doktor kapılarında dolandım.
Düşük yaptım. Nasıl takılmayım
Evet istemiyorum, komik mi?
Yaa çok tşk ederim gerçekten tüm güzel duaların dileklerin ve bu yazı için. Başucu yazılarımdan olucak gerçekten.
Tanıştım ama bir şey çıkmayacak tabiyki canım :)
Ya öyle mi dersin kuzu.
Çıkıp döveyim dimi :)
Cok dogru, gayet duzgun, hanim hanimcik karisi varken sekreteriyle takilan doktor gordu bu gozler. Yanlis anlamayin ofis asistanligina hicbir lafim yok ama yaninda calistigin evli adama zengin, parali, doktor diye goz koyan o...u bir tiple de hayat arkadasi olmak mide ister.
Sex and the city'de mr Big Carrie'yi terk edip başka bir yellozla evleniyordu. Carrie'nin orada çok güzel bir konuşması var. Tam hatırlamıyorum ama özeti oğlumm ben sana bir beden büyüğümdü sanırım. Sen film yazınca benimde aklıma bu geldi.Niyeyse aklıma he's just not that into You aklıma geldi. O filme bir bakın derim.
Sanirim bunun şöyle bir açıklaması var. Zayıf olan erkekler güçlü kadınlar ile birlikteyken kendilerini ezik hissediyolar ve egolari zedeleniyor. O yüzden kendilerini güçlü hissettirecek, alt seviyede kadınlar ile birlikte oluyorlar.
Merak ettim, bakıcam :)Niyeyse aklıma he's just not that into You aklıma geldi. O filme bir bakın derim.
Senin ahın yeter onlara...Aldattı, boşandık. Ve şimdi o kızla evleniyor.
Ama içim içimi yiyor.
Napayım sizce?
Zor ben de yaşadım. Senin sevgin bitmiş gibi neyseki. Benim taptazeydi.Cok zor oldu.
Öyle düşünme, Allah senin daha çok üzülmemen için o p*çten çocuğun olmasına izin vermedi.
Sonuçta şuan çocuğunuz var olsaydı ömür boyu o adamla iletişim halinde kalmanız gerekeçekti çocuk için. Öylesi daha zor olurdu.
İleride adam gibi adamdan hoşlanırsın da, evlenirsin de, çocuk da yaparsın.
Keser döner, sap döner gün gelir hesap döner diye boşuna söylememişler şuan sana ulaşan o mutluluk pozları inan geçici tıpkı senin şuan umutsuzluğun dibine varmış olman gibi.
belki de iki üçten fazladır?
Niye istemedin kizim doktoru canim benim ne sekermis....hemen zaten al nikahina demedik, madem sempatik ve tatli zaman gecir, asik ol, elini tut, daha sonra evlenirsin evlenmezsin sen bilirsin.
Mugişim sakın yapma öyle birşey bi tarafları kalkmasın yok yere çünkü onların yuva diye adlandırdıkları rezilliğin ömrü uzun olmayacak sense mutluluklara yelken açacaksın sadece biraz sabret be kendine bir uğraş bul boşlukta kalma
hahah canımsın yaa..Bu insanlar kansız, karektersiz, vicdansız, ucube, ve aşağılıklar yemin ediyorum ya. Bunlar varya boşuna nefes alıp veriyo yemin ederim. Ahhh nasıl uyuz oluyorum nasıl suratlarına çemkiresim var, bide yüzsüz oluyoki bunlar peeeh pehhh.
Neyse canım :))) sakın sakın sorma derim, kulağına uçmaz mı sanıyorsun. Bırak totosunda değilim onun sansın. İnsanlardan utanmalarıda yok kansızların. Kime güvenicez biz ula.
Şu pislikler yüzünden mücadele etmek zorunda olduğun şeyler çok acı. Bu kadar kolaymı silip atmak, böyle aşşağılıkça yeni sayfa açmak.
Offf neyse haşinliğim üstümde..
Mügecim profesyonel destek alsan. Bak inan çok iyi geliyor. Hemen etkisini göstermez belki ama uzun vade de çok yararını göreceksin inan bana.
Mügecim birde kız kesin hamileymiş gibi konuşuyorsun. Tabii ki o da bir ihtimal ama belki hemen evlenmelerinin altında böyle bir şey yok. Senin ex deli gibi aşıktır demiyorum ama ne bileyim kız zengindir mesela. Yada anası aklına girmiştir. Ne bileyim kızdan bir yararı vardır. Olamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?