Evlilik

Ne olur hiçbir şey yapmayın.
Bırakın gitsin.
Atın bu yükü üzerinizden.
Yeni hayat çok daha güzel olacak inşallah.
Bırakın ne halleri varsa görsünler.
İsterlerse evlensinler, isterlerse çocuk yapsınlar.
Düşünmeyin ne olur.
Bağımsız hayatınızı kurun.

hiçbirşey yapma..
ve inan o evlenecegı kıza üzüldüm
düşünsene senın yaşadıgın birçok sorunu onada yaşatacak o adam..
he tabi eger senı aldattıgı kızla evlenıyosa ozaman müstehak..o evlılıkten yuva olmaz zaten..
ama emın ol bukadar kısa sürede böyle bir işe kalkışan adam ılerıde pişman olur,ve senı ıcten ıce aradıgı zaman senınle ılgılı hiçbirsey bılmedıgınde daha cok koyar ona..
en güzel ceza unutmaktır..

Aldattı, boşandık. Ve şimdi o kızla evleniyor.
Dün gece rüya gördüm. İkisiyle yolda karşılaşıyorum ve yanlarında kızları vardı. (galiba kızları olucak çünkü ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum) İkisi de beni görünce bozuldu ama bir şey söylemeden yanımdan geçip gittiler. Öyle çok ağladım ki rüyamda, gerçekte de ağlamışım :)
Biliyorum bilinçaltım bana oyun oynuyor bütün bunların hiç bir önemi yok.
Fakat işte öyle görmek bile öyle canımı acıttı ki anlatamam.

Çok merak ediyorum gerçekten hamile mi diye. Bir ortak arkadaş vardı (hani şu onuda hemen facebookta tebrik edenlerden) ona sorsam mı acaba? Saçma biliyorum. Saçmaladığımın farkındayım.
Belki de silkelenmem lazım bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var kısacası :KK43:
Öğrensem elime ne geçecek onu da bilmiyorum.
Ama içim içimi yiyor.
Onu arayıp sövmek istiyorum.
Napayım sizce?
onu arayıp sövmek mi ? neden ? ona hala değer verdiğini göstermek egosunu bi iki kat daha şişirmek için mi ?...
kızın hamile olduğunu merak mı ediosun , edebilirsin çok doğal. ama bunu sormak soruşturmak akıllıca deil çünkü zaten bunlar evlenio er yada geç maalesef bi çocuk dünyaya gelcek ha şimdi ha evlendikten sonra ne fark eder ki? acını 2'ye mi katlamak istiyorsun biraz ertele, biraz geç öğren... en azından ufak sıyrıklarla atlatabilirsin, şimdi zamanı deil. Sen şu kafanı alıp giden kızdın dimi ? öle devam et ,özgür şekilde...acını dibine kadar çek ( ancak böle kurtulursun çünkü ) ama tekrar ayağa kalk ve devam et...

Mügecm sen şu an sadce onların bir seneye kalmaz rezil kefaze olacaklarını düşün ve mutlu ol. Yaptıkları inşllh hiç bir şekilde yanlarına kalmaz. Allahın izniyle inşallah perperişan olurlar zaten varya eski eşin seni mumla arayacak öyle pişman olacakki sen hiç üzülen yoluna bak. Ben inanıyorm seninde öyle güzel bir kadern olacakki o adamdn sonra inşallh karşına öyle biri çıkacakki seni büyükeyeck hem ahlak hem tip hem madiyat hem anlayış hepsi olacak ben inanıyorm. Çocuklarınz olacak hayata yenidn doğmuş gibi olacaksn inşallh.

evlilik zaten yeterince zor bir kurum,
seni üzmelerinin üzerine mutlu olacaklarını hiç sanmıyorum
ex olacak adam vakti gelince yeni eşini de aldatacak,

geçecek müge geçecek inşallah

daha fazla kandırılmadan bu evcilik oyununun bittiğine şükretmelisin.

aslında aldatmaya gelene kadar boşanmak için çok sebebin vardı, bu olay nokta koymana vesile oldu.

Aldattı, boşandık. Ve şimdi o kızla evleniyor.
Dün gece rüya gördüm. İkisiyle yolda karşılaşıyorum ve yanlarında kızları vardı. (galiba kızları olucak çünkü ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum) İkisi de beni görünce bozuldu ama bir şey söylemeden yanımdan geçip gittiler. Öyle çok ağladım ki rüyamda, gerçekte de ağlamışım :)
Biliyorum bilinçaltım bana oyun oynuyor bütün bunların hiç bir önemi yok.
Fakat işte öyle görmek bile öyle canımı acıttı ki anlatamam.

Çok merak ediyorum gerçekten hamile mi diye. Bir ortak arkadaş vardı (hani şu onuda hemen facebookta tebrik edenlerden) ona sorsam mı acaba? Saçma biliyorum. Saçmaladığımın farkındayım.
Belki de silkelenmem lazım bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var kısacası :KK43:
Öğrensem elime ne geçecek onu da bilmiyorum.
Ama içim içimi yiyor.
Onu arayıp sövmek istiyorum.
Napayım sizce?

Asla sorma. Laf kesin ona taşınır. Kendini bu duruma düşürme.

arama bencede.. sen çok temiz kalpli bir kadınsın konularını okudumda şaşırdım.. allahlarından bulsunlar. seni mumla arayacak ta bulacak mı bakalım

Erkekler cidden garip düzgün edepli, güzelce kadınlara değer vermeyip edepsiz, çaçaron, metres kafalı tiplere kıymet biçen çok...garip bir kafa gerçekten.

Ona soyleyebilecegin hicbir şey o adamin seni anlamasini saglayamayacak bence. Hicbir söz kafasina dank etmeyecek. Belki de damarina daha çok basacak ve seni daha cok hirslandiracak. Keske sunlari da soyleseydim, keske sunlar da aklima gelseydi diyeceksin belki de.
Belki tersi olur ama bilemiyorum

Bir adamin icinde bam teli yoksa neye dokunacaksin?

Yine de sen bilirsin , ders alacak biri mi bu adam? Konularindan anladigim kadari ile pek degil.

En iyi cezayi Allah verir boylelerine.

Kendine odaklan. Kendin icin mutlu ol. Umursamamak belki de kendine yapacagin en iyi davranistir.

O adamla iletisimi devam eden, onu tebrik eden her tanidiginla alakani kes bence.

Allah yardimcin olsun, umarim cok cok mutlu olursun. O adami da Allah'a havale et canim.

En başından beri konularınızı okuyorum ama ilk defa yorum yazıyorum size.. çok üzülmüştüm sizin adınıza..
Hiç girmeyin o işlere.. zaten haberinizi de uçuracaklardır.. o pisliğin de totosu kalkıcak hala beni soruyo millete diye.. ne gerek var onu sevindirmeye.. üstelik canınız da yanıcak istemediğiniz bi şey duyduğunuzda..

Allah ıslah etsin onları.. siz de biran evvel atlatırsınız inşallah..

Sevgili Müge, emin ol sen burda her konu açtığında ben dahil birçok kişi "Allah'ından bulsun" diyoruz. Ayrıca senin için de güzel temennilerde bulunuyoruz:)
Öyle birşey yapmaman gerektiğini sen de biliyorsundur zaten. Bekle ve gör bence. Ama kendi yoluna, önüne bakarak. Lütfen birşeye yönel, spor, iş, gönüllü birşeyler..

Sorma sakın, üzüdüğünü gösterme onlara. Hayatına devam et, ne kadar mutlu olduğunu görsinler yalnızca. Hamileyse 3-4 ay sonra çıkar zaten, ya sosyal medyadan, ya evlerinin orada bir yerde görürsün. Yalnızca o ikisine değil, ortak arkadaşlarına da açık etme ruh halini.

Back
X