- 3 Aralık 2015
- 46
- 15
- 88
- 30
- Konu Sahibi Gecemavasi
canımkan gruplarnda degsiklik gösteriyormu acabatabiki öyle allah kizlarini onlara bagislasin hayrli evlat olsun insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımkan gruplarnda degsiklik gösteriyormu acabatabiki öyle allah kizlarini onlara bagislasin hayrli evlat olsun insallah
bilmiyorum ama kan uyusmazligi aynidir herhlde.. en sagliksili doktorunuza danisin detayli görüsün.. ben yurtdisindayim burda dr um cok güzel anlatmisti..canımkan gruplarnda degsiklik gösteriyormu acaba
Üçünün de kan gruplarını hiç bilmiyorum inanın. Ama sonuç olarak ne olursa olsun çocukları oldu bir tane de olsa, sizin de mutlaka çocuğunuz olacak merak etmeyin..canım kan gruplarnda degsiklik gösteriyormu acaba
Doğum öncesi önlemlerSaolun arkadaşlar iynesi bi cozümü varsa önlemini alırız bzde Allah nasip ederse,olur inşallh yorumlarınız içn tsekkür ederim
Benim de büyük kuzen Türkçe bilmiyor, ama ben de Türkçeye çeviremedim 3-5 kelime anca aktarmaya çalıştım. Burada doktorlar daha iyi açıklıyor gerçekten.bilmiyorum ama kan uyusmazligi aynidir herhlde.. en sagliksili doktorunuza danisin detayli görüsün.. ben yurtdisindayim burda dr um cok güzel anlatmisti..
İlk gebelikte sıkıntı yok, ikinci gebelikten önce bir iğne olmak gerekiyor diye biliyorum.Evlilikde kan uyuşmazlıgı olan arkadaşlar gebe kalındıgında ne gibi sorunlar oluyor bizdede uyuşmazlık varmiş sonucları ne olur
aynen bende almanca daha iyi anliyorum.. tercümeye gelince sikinti :))Benim de büyük kuzen Türkçe bilmiyor, ama ben de Türkçeye çeviremedim 3-5 kelime anca aktarmaya çalıştım. Burada doktorlar daha iyi açıklıyor gerçekten.
Sağdan soldan duyduklarınıza itibar etmeyin.hamile kalınca doktorunuza söyleyin o gerekeni yapar. Kan uyuşmazlığı düşük yapmaz bu aradaEvlilikde kan uyuşmazlıgı olan arkadaşlar gebe kalındıgında ne gibi sorunlar oluyor bizdede uyuşmazlık varmiş sonucları ne olur
ilk tede vurulmak gerekiyor.. ikinci gebeligin sagligi icin..İlk gebelikte sıkıntı yok, ikinci gebelikten önce bir iğne olmak gerekiyor diye biliyorum.
Bugun ignemi yaptırdım 28. Haftada ipne yapılıyor. düşük yapmanın kan uyuşmazlıgı ile alakası yokBu konuda düşuk yapms kişileri fln duydumda karamsarlıga kapıldım braz
aynen öyle ayni durumu bende yasadim ama dr a danismasi herzaman daha iyidir icinin rahatlamasi acisindanSağdan soldan duyduklarınıza itibar etmeyin.hamile kalınca doktorunuza söyleyin o gerekeni yapar. Kan uyuşmazlığı düşük yapmaz bu arada
Evet ben de olmuştum o haftada.sonra kızım pozitif olunca doğumda sonra da oldumBugun ignemi yaptırdım 28. Haftada ipne yapılıyor. düşük yapmanın kan uyuşmazlıgı ile alakası yok
Almanya'da mısınız, bayılırım oraya. Yunanistan'a geçtim ben şimdi ama bu eylülde Avusturya'ya geçiyoruz, Almanca ilerletsem iyice öğrensem iyi olur orada lazım olacak :)aynen bende almanca daha iyi anliyorum.. tercümeye gelince sikinti :))
Ewet A Rh nagatfKan grubunun negatif mi
Sagolsunlar bir igne için çekmedigim eziyet kalmadı receteyi hala yanlıs düzenliyorlar inşallah doğumdan sonra o eziyeti çekmek zorunda kalmamEvet ben de olmuştum o haftada.sonra kızım pozitif olunca doğumda sonra da oldum