Evlilikde kan uyuşmazlıgı

Almanya'da mısınız, bayılırım oraya. Yunanistan'a geçtim ben şimdi ama bu eylülde Avusturya'ya geçiyoruz, Almanca ilerletsem iyice öğrensem iyi olur orada lazım olacak :)
evet almanyadayim.. is icinmi dolasiyorsunuz.. ? zor olsa gerek ordan oraya allah kolaylik versin ins

Biz de kan uyuşmazlığı var. Ne ilkte ne de ikinci de iğne vuruldum. Zaten ilk çocukta sıkıntı yoktur. İkinci çocuk doğduğunda çocuktAn kan alınıyor. Biz de hiç sorun olmadı. Kardeşimin iki bebeğinde de...
Rahat olun yani :)
evet olacagi varsa olur zaten.. ama kinci bebek icin önlem almak hezaman iyidir.. kan anneye karistimi sikinti..

evet almanyadayim.. is icinmi dolasiyorsunuz.. ? zor olsa gerek ordan oraya allah kolaylik versin ins
Yok, burası da Türkiye gibi benim memleketim, doğumumu burada yaptım :) Viyana'ya iş için gidiyoruz. En son lisede Almanca gördüm, o yüzden hiçbir şey hatırlamıyorum, yabancı diller benim işim olduğundan da yakıştıramıyorum kendime :D

Sagolsunlar bir igne için çekmedigim eziyet kalmadı receteyi hala yanlıs düzenliyorlar inşallah doğumdan sonra o eziyeti çekmek zorunda kalmam
neden yanlis oluyor?? eczanelerdemi sikinti var?

Biz de kan uyuşmazlığı var. Ne ilkte ne de ikinci de iğne vuruldum. Zaten ilk çocukta sıkıntı yoktur. İkinci çocuk doğduğunda çocuktAn kan alınıyor. Biz de hiç sorun olmadı. Kardeşimin iki bebeğinde de...
Çocuklar negatif tir ondan olmamıştır. Yoksa iğne olmak şart çocuk pozitif olduğunda .bir çocuğun pozitif olmasi ondan sonra doğacak negatif çocuklar için tehlike.kan uyuşmazlığı tehlike.idir.

Yok, burası da Türkiye gibi benim memleketim, doğumumu burada yaptım :) Viyana'ya iş için gidiyoruz. En son lisede Almanca gördüm, o yüzden hiçbir şey hatırlamıyorum, yabancı diller benim işim olduğundan da yakıştıramıyorum kendime :KK70:
insallah ögreirsin ozaman :)))

Çocuklar negatif tir ondan olmamıştır. Yoksa iğne olmak şart çocuk pozitif olduğunda .bir çocuğun pozitif olmasi ondan sonra doğacak negatif çocuklar için tehlike.kan uyuşmazlığı tehlike.idir.
evet ilki önlemdir.. ama ikincisi mecburi negatif olmadikca

hayır küçük kızım pozitif... Zaten hastane önceden bunların hepsini biliyor. Tehlikeli bir durum söz konusu değil artık eskisi gibi. Evde doğum yapmıyor kimse nihayetinde

hayır küçük kızım pozitif... Zaten hastane önceden bunların hepsini biliyor. Tehlikeli bir durum söz konusu değil artık eskisi gibi. Evde doğum yapmıyor kimse nihayetinde
ilginc.. tekrar bi gebelik olursa ilk test yapin bence ,,

sorun olmaz kan uyusmazligi genelde kadinla kaynakli kadinda negatif kan varsa oluyor. igneyle hallediliyor cok karsilasilan bi durum

Kızlar çok üzgunüm ya Allahım inşallah hiç bi sıkıntım olmadan bi cocugum olmasını nasip eder :(

neden yanlis oluyor?? eczanelerdemi sikinti var?
Bu igneyi eczaneler vermiyor eczacılar odası birliğinden mor recete ile alınıyor. Hastane tüm detayları benim eşimin kan grubunu, kaç haftalık gebe olduğumu, ilacın miktar ve alınış şeklini dogru ve eksiksiz yazması gerekiyor yoksa igneyi vermiyorlar. Bugun iki kere bakırköyden çapaya gitmek zorunda kaldım igneyi her yerde vurmuyor ya hastane yada asm üstelik igne soguk hava zincirine dahil olduğu için 1 saat içinde vurulmam gerekti. Bugün çok stresli geçti benim için ülkenin saglık sistemine güzelce sevgilerimi yolladım

İlk çocukta bir şey yapılmadı doğum sonrası iğne olmuştum...(bir kaç saat sonra)
Sonrasında kürtaj oldum iğne tekrar yapıldı..
Bir sorun olmuyor.

Szindemi arh nagatif kan grubunz bnm esiminkide arh pozitif
Sen bir gebe kal önce kan uyusmazlıgı gebe kalmaya engel degil bunu kafana takma. Olaki gebe kaldın hiç sorun degil endirect coobs testi yapıyorlar zaten rutin olarak negatih cıkarsa 28. Haftada igne yaptırıyorsun. Doğumdan sonra bebegin kan grubuna bakıyorlar onun kanı babaya çekmisse bir igne daha oluyorsun bu kadar bitti gitti geçmiş olsun

Bizde var eşimle. 2 çocuğumda çok sağlıklı ve problemsiz oldu.bir sorun yaşamadım bu konuyla ilgili. Sadece doğumdan hemen sonra hastaneden çıkmadan iğnenin yapılması gerekiyor. Unutulmamalı. 2.çocukta problem olmaması için. Ben iki doğumdan sonrada hastaneden çıkmadan oldum.2 günü geçmemeli iğne yapmak için.düzeltme yapayım tabi bebeğin kan grubu anne ile aynı değilse iğne yapılıyor.

Bu igneyi eczaneler vermiyor eczacılar odası birliğinden mor recete ile alınıyor. Hastane tüm detayları benim eşimin kan grubunu, kaç haftalık gebe olduğumu, ilacın miktar ve alınış şeklini dogru ve eksiksiz yazması gerekiyor yoksa igneyi vermiyorlar. Bugun iki kere bakırköyden çapaya gitmek zorunda kaldım igneyi her yerde vurmuyor ya hastane yada asm üstelik igne soguk hava zincirine dahil olduğu için 1 saat içinde vurulmam gerekti. Bugün çok stresli geçti benim için ülkenin saglık sistemine güzelce sevgilerimi yolladım
eziyet olmus sana islerini duzgun yapsalarya.. bende sevgilerimi yollim ozaman senin sayende :))))
bende hic sikiti olmadi dr um receteyi verdi aldim ezcaneden evde buzdolabinda muahafaza ettim randevumda 1 sonraydi dr um vurmustu igneyi

Back
X