- Konu Sahibi Gecemavasi
-
küçük kız pozitif ise 3. bir çocuk ihtimaline karşı iğne yapmaları lazımdı.3. cocugunuz oldu ve negeatif oldu o zaman ne olacak çocuk hayati tehlikeler yaşayacak.iğne olmadıgınızdan emin misiniz olmadınız ise 3. çocuk da çok risk var haberiniz olsun.ilk çocugunuz negatif olduguniçin iğne yapmamışlar ama 2 . de olmanız lazımdı
internette bir search edin tehlikeleri konusunda bizim söylediklerimizi pek dikkate almayacaksınız.3. Düşündüğümde bu bilginizi de konuşurum doktorla inşallah. Zaten hastaneler bu ihtimalleri gözetiyorlar diye düşünüyorum. Belki de serumla veriyorlardır iğneyi. iddialı laflar etmek istemem. Sadece korkulacak ve önlem alınmayacak bir durum olmadığının altını çiziyorum. Herkes için hayırlısı olsun
eşimle bende de kan uyusmazlıgı var igne oldum hamilelikte ve dogumdan sonra. kızımın kan grubu pozitif . ayrıca annemle babamda da kan uyusmazlıgı var ve biz 8 kardeşiz :) korkmayın cok sıkıntılı bir durum degilBebegn ölü dogması daha üzücü ama ya allah göstermesin
Evlilikde kan uyuşmazlıgı olan arkadaşlar gebe kalındıgında ne gibi sorunlar oluyor bizdede uyuşmazlık varmiş sonucları ne olur
Bu konuda düşuk yapms kişileri fln duydumda karamsarlıga kapıldım braz
Gebe degilim ama nikahımız oldu yenilerde orda ogrendk uyusmazlık oldugunu benm kafama takıldı braz ilerde bi sorun olurmu diye
internette bir search edin tehlikeleri konusunda bizim söylediklerimizi pek dikkate almayacaksınız.
bir şey olmaz olayini başlatan sizsiniz attiginiz mesajlara donun bir bakin.o iğne dediğimiz şey doğumdan hemen sonra olmanuz gereken bir igneydi. Burada insanlari yanlus yonlendirmeyin uzmanlardan öğrenecek olsaniz şimdiye ogrenirdiniz malum 2 doğum yaptiginizi soyluyorsunuzHanımefendi sizin anlayamadığınız da şu sanırım, ben üçüncüye hamile değilim. Olası durumda evde doğurmuyorum uyuşmazlık olduğu için zaten hastanedeyim. Ayrıca sanki iğne vurdular da ben bir şey olmaz dedim gibi garip bir hal içine girmişsiniz. Merak etmeyin int de aratmama gerek yok. Kadın doğumcu ve genetikçi arkadaşlarım bile sizin kadar yangına körüklemgitmediler. hamilelikte iğne olmanın yeterli olduğunu söylediler. Sizin de içiniz rahat etsin yani. Hastalıklar konusunda int i değil uzmanları kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?