Evlilikle ilgili fikirleriniz? Görücü usulu?

hanimishalasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
53
43
18
30
Arkadaşlar merhaba. Ben henüz üniversiteyi bitirmedim uzun bir bölüm okuyordum biraz da kendim uzattım. Arkadaşlarım hep evleniyor ben de açıkcası evlenmeyi, anne olmayı, evimin hanımı olmayı cok istiyorum. Etrafımız aslında cok geniş ama ben tıp okuyorum ve bu yüzden maalesef damat adayları uyumlu olmuyor. Yani eşim de doktor olsun istiyorum. Ama ne yazıkki okudugum okulda cok dindar erkek yok. Dindar olan bir beye gönlümü kaptırmıştım o olmadı. Okuldan çıkmadı yani evlenebileceğim biri. Yakın cevremizden bekliyorum açıkcası ama doktor tanıdıgı olan kimse yok galiba gidip de kendim bana doktor koca bulun demiyorum ama genelde etrafımda cok sevilirim niye bana iyi birini bulmadılar diye üzülüyorum. Okulumun bitmesine daha var acaba okuyan kız almak istemiyor mu insanlar? Maddi durumumuz elhamdülillah cok iyi. O yüzden ben bu durumu kimse sorun etmez diye dusunuyordum ama ediliyor galiba :(( okurken evlenenlerde oluyor aslında ama bana nasip olur mu bakalım

daha bir gün önce duygusal olarak bağlandığınız erkeğin sizi reddettiğini yazmışsınız diğer konunuzda. ne ara ona üzüldünüz bitti de evlenecek yeni birinin derdine düştünüz? bu kadar mı evlenmek için evlenmek istiyorsunuz

Tıp okuyan genç bir kızın bunları yazmasına şaşırdım açıkçası.

Neden okurken evlenmek istiyorsunuz, okulunuz bitsin mesleğinizi yapmaya başlayın ondan sonra evlenirsiniz.

Okulun niye uzadığı da anlaşılıyor şu bakış açısına bakınca...

daha bir gün önce duygusal olarak bağlandığınız erkeğin sizi reddettiğini yazmışsınız diğer konunuzda. ne ara ona üzüldünüz bitti de evlenecek yeni birinin derdine düştünüz? bu kadar mı evlenmek için evlenmek istiyorsunuz
Hayır tabiki birini karşılık alarak sevmek istiyorum

Allahım sana geliyorum. Tıp okuyup neden bana doktor koca bulmadılar diye hayıflanan gençler :(

Şöyle ki o olay 2 yıldır var yani ben o cocuga karşı
valla sizin duygusal derinliğiniz yok o zaman. bir günde reddedilme acısını bitirip yenisinin derdine düşmek cidden tuhaf
Duygusal boşlukta hissediyorum kendimi o yüzden olabilir beni de anlayın böyle sert çıkışlarla kalbimi kırmadan önce lütfen. Şöyle ki 2 yıldır seviyordum yazmıştım. Ama 2 yıldır hiç konusmamıştık. Ve ben bu sürede zaten ondan aslında ümidimi kestiğim icin gelen adaylarımı zaten değerlendiriyordum. Yani ben başkasıyla evlenme fikrini de hep ön planda tuttum ama ondan iyisi gelmedi diye de yazmıştım. Ona öfkeliyim ama umrunda bile değil zaten ve ben istiyorum ki birini seveyim yumusak kalpli olsun huzurlu bi ilişkimiz olsun

Ne meslekten olursa olsun Elin oğlunun derdini çekmek çok zor ya. Yaşın genç ise biraz hayatını yaşa. Bu arada evleneceğin kişiyi iyi tanı ne şekilde olursa olsun

Ablacim birine gonlun dusmus ama olmamis anladigim kadariyla, olmadiysa da eminim bir hayir vardir. Yasin cok genc, guzel seyler hissetmek istemen normal gorucu usulune gelinceye kadar pekala kendin de taniyip sevebilirsin. Once okul islerini bitir, ee hayatta karsina kimler kimler cikar doktoru da, muhendisi de, baskasi da...Inan bana bu isler ismarlama olmuyor meslegi su olsun dini inanci bu olsun seklinde. Ben kumral seviyorum diyorsun, ama karsina kapkara sacli karagozlu biri cikiyor bir gun, gonlunu hos tutuyor, bu da nerden geldi diyorsun mesela :)
Bence bu reddedilme olayinin verdigi mutsuzlukla duygusal hezeyana suruklendin sanki??

Ablacim birine gonlun dusmus ama olmamis anladigim kadariyla, olmadiysa da eminim bir hayir vardir. Yasin cok genc, guzel seyler hissetmek istemen normal gorucu usulune gelinceye kadar pekala kendin de taniyip sevebilirsin. Once okul islerini bitir, ee hayatta karsina kimler kimler cikar doktoru da, muhendisi de, baskasi da...Inan bana bu isler ismarlama olmuyor. Ben kumral seviyorum diyorsun, ama karsina kapkara sacli karagozlu biri cikiyor bir gun, gonlunu hos tutuyor, bu da nerden geldi diyorsun mesela :)
Bence bu reddedilme olayinin verdigi mutsuzlukla duygusal hezeyana suruklendin sanki??
Evet muhtelemen bide yakın arkadaşlarım evleniyor hep hatta cok sevdiğim bir arkadaşım bu hf doğum yapıcak. Onlar ıcın cok mutluyum hatta teyze olacagım ıcın de mutluyum ama ben de isterdim hayatımın aşkıyla yıllar önce tanışayım hayatımı zorlaştıran değil kolaylaştıran biri olsun... Bu arada tıpcı kızların bir cogu evlilik meraklısıdır bizim okula bi gelseniz :)))) çünkü sürekli ders calısmak gerekiyor gerçekten aşırı strestli bir bölüm ve bazen ailen arkadaşların yetmiyor. Birini sevip onunla huzur bulmaya gerçekten cok ihtiyacın oluyor.

Evet muhtelemen bide yakın arkadaşlarım evleniyor hep hatta cok sevdiğim bir arkadaşım bu hf doğum yapıcak. Onlar ıcın cok mutluyum hatta teyze olacagım ıcın de mutluyum ama ben de isterdim hayatımın aşkıyla yıllar önce tanışayım hayatımı zorlaştıran değil kolaylaştıran biri olsun... Bu arada tıpcı kızların bir cogu evlilik meraklısıdır bizim okula bi gelseniz :)))) çünkü sürekli ders calısmak gerekiyor gerçekten aşırı strestli bir bölüm ve bazen ailen arkadaşların yetmiyor. Birini sevip onunla huzur bulmaya gerçekten cok ihtiyacın oluyor.

Eeee tabi ki sevdigin sevildigin biri olsun ama once flort et bak, hemen evlilik asiri acele ve gereksiz.
Valla benim tanidigim doktor kadinlarin hepsinin burnu havada, maasli kiz diye erkekler peslerinden kosuyor :olamaz::KK48:

Ama şuan siteden cıkıp ders calısacagım, biraz ümitlenirim diye girmiştim de azarı yedim gidiyorum. Köşemde ağlıcam :KK42:

Eeee tabi ki sevdigin sevildigin biri olsun ama once flort et bak, hemen evlilik asiri acele ve gereksiz.
Valla benim tanidigim doktor kadinlarin hepsinin burnu havada, maasli kiz diye erkekler peslerinden kosuyor :olamaz::KK48:
Aslında zaten flörtten bahsediyorum. Pat diye 1 ayda evlenmek istemiyorum tanıması vad nişanlılık süreci var ama dindar oldugum ıcın seviyeli bif ilişki istediğim icin gelenler hep evlilik diye geldiler. Bende öyle alıştım. Tanıma sürecine cok önem veriyorum yoksa

Back
X