Ben terapi alsam da eşim almadıkça sıkıntı zaten. Çok yoruldum yorgunum dünyanın derdi tasadı sanki sırtımdasiz terapi alın desem evden çıkmanız da dert.. eşinizden gizli terapi alsanız ay bilemedim gerçekten elden ne gelir...
ben hep şöyle bir şey duydum terapistlerden sosyal medyadan vesaire; tek siz terapi alsanız bile evliliğiniz, hayatınız, dünyanız değişirmiş. sizin değişiminiz eşinize yansırmış. eşinize nasıl davranıp yola getirmeniz gerektiğini öğrenirsiniz belki güçlenip ayrılık kararı verirsiniz. belki o saatten sonra eşiniz düzelir. bu seçeneği bir düşünün derimBen terapi alsam da eşim almadıkça sıkıntı zaten. Çok yoruldum yorgunum dünyanın derdi tasadı sanki sırtımdaona göre benim yaptığım, davranışlarım sıkıntılı.
Teşekkürler tavsiyeniz için. Gitmeye çalışacağım.ben hep şöyle bir şey duydum terapistlerden sosyal medyadan vesaire; tek siz terapi alsanız bile evliliğiniz, hayatınız, dünyanız değişirmiş. sizin değişiminiz eşinize yansırmış. eşinize nasıl davranıp yola getirmeniz gerektiğini öğrenirsiniz belki güçlenip ayrılık kararı verirsiniz. belki o saatten sonra eşiniz düzelir. bu seçeneği bir düşünün derim
online terapiler de oluyor evden çıkmanız sorun olmasın. bu süreçte yeni bir soruna sebebiyet verilsin istemem...Teşekkürler tavsiyeniz için. Gitmeye çalışacağım.
Artık ben de bilmiyorum ne doğru ne yanlış. Öyle lafla sözle yumuşayan bi insan değil. Eve arkadaşım gelse üst üste görüşmüş olsak ona dahi laf ediyor.online terapiler de oluyor evden çıkmanız sorun olmasın. bu süreçte yeni bir soruna sebebiyet verilsin istemem...
Kişi kendinden bilirmiş işi. Ya geçmişinde çok ağır bir güvensizlik yaşadı yada kendisi böyle karşı cinse karşı sürekli içten içe ilgi duyuyor. Normal değil bu tavırlar.Ne yapmalıyım?
Merhaba herkese. Sekiz yıllık evliyim. Eşimi hep çok sevdim. Sadakatsizlik asla yapmadım. Ama eşim bi yere gitsem işte orda kim vardı neden o kadar çok kaldın diye darlıyo beni. Dışarı çok çıkabilen biri değilim iki yaşında ve yedi yaşında iki çocuğum var. Örneğin bugün kursa gittim bi daha gitmene gerek yok diyo ben yardımcı olurum sana diyo. Katılım çok şart değil ama gelirseniz iyi olur dendi kursta ben de gitmek istemiyorum ama gitmek gerekirse giderim dedim orda ne hoşuna gidiyo da tekrar gitmek isyosun vb cümleler kuruyo. Çocukları da arkadaşıma bırakarak gitmiştim kursa sonra arkadaşım hadi yemek yiyelim dedi çünkü eşim çalışıyor o saatte. Akşam yemeğini orda yedik kalktm bu kez de onun eşiyle ilgili saçma sapan yakıştırmalar yapıyo eşim. Of yazamadım doğru düzgün. Bu kıskançlık değil hastalık dedim ben de. Çünkü arkadaşımın eşiyle eşim çok eski arkadaş. Daraldım. Hep böyle çünkü.
İnsanın zikri neyse fikride o olurNe yapmalıyım?
Merhaba herkese. Sekiz yıllık evliyim. Eşimi hep çok sevdim. Sadakatsizlik asla yapmadım. Ama eşim bi yere gitsem işte orda kim vardı neden o kadar çok kaldın diye darlıyo beni. Dışarı çok çıkabilen biri değilim iki yaşında ve yedi yaşında iki çocuğum var. Örneğin bugün kursa gittim bi daha gitmene gerek yok diyo ben yardımcı olurum sana diyo. Katılım çok şart değil ama gelirseniz iyi olur dendi kursta ben de gitmek istemiyorum ama gitmek gerekirse giderim dedim orda ne hoşuna gidiyo da tekrar gitmek isyosun vb cümleler kuruyo. Çocukları da arkadaşıma bırakarak gitmiştim kursa sonra arkadaşım hadi yemek yiyelim dedi çünkü eşim çalışıyor o saatte. Akşam yemeğini orda yedik kalktm bu kez de onun eşiyle ilgili saçma sapan yakıştırmalar yapıyo eşim. Of yazamadım doğru düzgün. Bu kıskançlık değil hastalık dedim ben de. Çünkü arkadaşımın eşiyle eşim çok eski arkadaş. Daraldım. Hep böyle çünkü.
Evet ruhum yaralanıyor.
Fazla alttan alıp normallestirmissiniz bu ruh hastasını, iki de çocuk...Artık ben de bilmiyorum ne doğru ne yanlış. Öyle lafla sözle yumuşayan bi insan değil. Eve arkadaşım gelse üst üste görüşmüş olsak ona dahi laf ediyor.
Bahane bulamayın adam dümdüz dengesiz ve sorunlu bir karaktere sahip. Bazı insanlar özünde hasarlidir, çürüktür, bozuktur bu kadar basit.bence bu sorun ya eşinizin güvenini sarsacak bişey oldu ,yaşandı yada eşinize göre fazla alımlı ve güzelsiniz kıskanıyor ve kafasında kuruyor ,yada çevremizdeki herkezden belli bir yaştan sonra erkeklerde adropoz durumları çevremde çok var buna benzer şeyler yaşayan hanımlar aynı sizinki gibi ama çok zor allah yardımcınız olsun
8 sene artı iki çocuk olduğuna göre siz de çok şikayetçi değilsiniz bu yakıştırmalardan. Sözünden çıkmayın madem.Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?