mrb herkeze .. çok detaya giremiycem çünkü çok uzar konu ama şunu soyleyebilrm ki bi evlilkte yaşanmaması gereken ne varsa yaşadım iihanet şiddet psikolojik baskılar kısıtlama defalarca evi terkettim eşimi evden kovdum konuşmayı da denedim tabiki ama olmadı..hiçbişey düzelmedi her defasında kızım için gri döndüm eğer ayrılsaydım esim çocuğu kesinlikle alırdı benide rahat bırakmazdı yani şehri terketmem gerekiyor kızımı bırakamadım çok zor günler yasadım henüz 22 yasındayım depresyona girdim baktığım her yerde dinlediğim şarkıda her yerde onun ihanetlerini goruyorum kabullenemiyorum intiharı düşündüm kendimi biyere kapatmak yada uzaklaşmak.. psikytriden destek aldım ilaçlar işe yaramıyo kafamdan atamıyorum yasadıklarımı kendimi değersiz hissediyorum onunla olduğum her gün gurursuz 2. kadın gibi..bu kamburla yaşamayı mı öğrenmeliyim ne yapmalıyım sizce?
Çok rica ediyorum benim yerime eşinize sorar mısınız Allah esirgesin ama aynı kötü muamele ilerde kendi evladına yapılsa ne yaparmışmrb herkeze .. çok detaya giremiycem çünkü çok uzar konu ama şunu soyleyebilrm ki bi evlilkte yaşanmaması gereken ne varsa yaşadım iihanet şiddet psikolojik baskılar kısıtlama defalarca evi terkettim eşimi evden kovdum konuşmayı da denedim tabiki ama olmadı..hiçbişey düzelmedi her defasında kızım için gri döndüm eğer ayrılsaydım esim çocuğu kesinlikle alırdı benide rahat bırakmazdı yani şehri terketmem gerekiyor kızımı bırakamadım çok zor günler yasadım henüz 22 yasındayım depresyona girdim baktığım her yerde dinlediğim şarkıda her yerde onun ihanetlerini goruyorum kabullenemiyorum intiharı düşündüm kendimi biyere kapatmak yada uzaklaşmak.. psikytriden destek aldım ilaçlar işe yaramıyo kafamdan atamıyorum yasadıklarımı kendimi değersiz hissediyorum onunla olduğum her gün gurursuz 2. kadın gibi..bu kamburla yaşamayı mı öğrenmeliyim ne yapmalıyım sizce?
Ben haddim olmadan size cevap vermek istiyorum. HicbirseyyyyyyÇok rica ediyorum benim yerime eşinize sorar mısınız Allah esirgesin ama aynı kötü muamele ilerde kendi evladına yapılsa ne yaparmış
Estağfirullah çok içtenlikle söylüyorum , inşallah gönül gözüm açıkken beddua ediyorumdur Allah böylelerine öyle bir dert versin ki ölmek için her nefes aldığında Tanrıya yalvarsın ! (kimseye beddua etmek istemem belki bu hayatımda 2. ettiğim bedduadır)Ben haddim olmadan size cevap vermek istiyorum. Hicbirseyyyyyy( cevremdeki birkac kisiden dolayi biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?