Evlilikte 3. Şahıslar

o zaman kendinizi ifade etmeye cabalamayin kardeslerine.. ne yaparlarsa yapsinlar kavga etsinler, barissinlar.. mesafe koyun tepkisiz kalin. esinizle iyi olun gerisini de umursamayin. bebek geliyormus zaten yogun olursunuz firsatiniz olmaz bunlari dusunmeye.
Zaten böyle yapıyordum hani sildim gözümde onları nasıl olsa eşimde yanımda diye daha iyi hissettim kendimi ama işte dün onlarla konuş falan diyince aşırı zoruma gitti yani. Zaten tek dertleri rezil olacakları yarın öbür gün virüs bitince millet gelip gitcek diye ödleri kopuyor. Ama benim gönlüm rahat onlar rezil olcak yeni gelini küsturduler diye onları ayiplicaklar

Pek anlamadım yazdıklarını ben seni tanımam sen de beni. Aynen siz olsanız napardiniz dedim, siz olsaydınız bunları yapar miydiniz demedim. Ben beddua da etmedim ne alaka ya benimde çocuğum var karnımda seni tanımam etmem iyi misin sen. Neyse yorum atmayın soruma lutfen
Burda yazılanlarada cevap vermek zorunda değilsiniz boşverin herkes kafasına göre söyler birşeyi yaşayan sizsiniz eleştirmek içinde yazmadnz siz kendi bildiğiniz yoldan ilerleyin hatta biz kadınlar kendmizi tutamyp herşeyi söylüyoruz söylemeyin erkek zaten farkında herşeyin biz dile döknce haksz oluyoruz onlar vicdanlwrnı rahatlatıyor dile getirmeyn ki içten içe siizn haklı oldğnzu bilip delirsnler

Sen konuyu hiç anlamamışsın anlaşılan keşke hiç yardımcı olmasaydın da! İftiraya uğradığım için kendimi kaybettim. Zaten sonrasında görüşmedim. Kocama söylerim ısrarcı olmicakmissin diye.
Yo konuyu çok iyi anladım hatta eski konularına baktım eşinde daha beter öfke kontrolü eksikliği var. Hâlâ diyorum her şeye böyle sinir krizi geçirirsen sen zararlı çıkarsın. Bir şeyler düzelsin istiyorsan resti çekip baba evine gidersin başka eve çıkana kadar da gelemezsin . Ailesi arkasinda olmayan bile bu kadarını yapmaya cesaret ediyor ! Ama sende aşırı bir şekilde elalem ne der endişesi de var. El-alemi değil kendini düşün biraz !

Burda yazılanlarada cevap vermek zorunda değilsiniz boşverin herkes kafasına göre söyler birşeyi yaşayan sizsiniz eleştirmek içinde yazmadnz siz kendi bildiğiniz yoldan ilerleyin hatta biz kadınlar kendmizi tutamyp herşeyi söylüyoruz söylemeyin erkek zaten farkında herşeyin biz dile döknce haksz oluyoruz onlar vicdanlwrnı rahatlatıyor dile getirmeyn ki içten içe siizn haklı oldğnzu bilip delirsnler
Ya tam benim düşündüklerim işte bunlar mutlu ettiniz beni gerçekten Allah razı olsun

Yo konuyu çok iyi anladım hatta eski konularına baktım eşinde daha beter öfke kontrolü eksikliği var. Hâlâ diyorum her şeye böyle sinir krizi geçirirsen sen zararlı çıkarsın. Bir şeyler düzelsin istiyorsan resti çekip baba evine gidersin başka eve çıkana kadar da gelemezsin . Ailesi arkasinda olmayan bile bu kadarını yapmaya cesaret ediyor ! Ama sende aşırı bir şekilde elalem ne der endişesi de var. El-alemi değil kendini düşün biraz !
Öfke kontrolümu evlendikten sonra kaybettim ben psikolojimi bozdular benim düşün ben balayindayken getirdikleri ceyizleri kontrol etmişler ben gelince bana tülbent ler eksik dediler iğrenç insanlar ama tabi eşim asla sen haklısın demez bana. Evet bunu düşünüyorum aslında aileme gitmeyi benim yerimde başka biri olsa çoktan gitmişti zaten çünkü ailem çok bağlı bana ve hep arkamdalar çünkü bana güveniyorlar sen böyle değildin onları seni değiştirdi diyolar hep. El alemi de geçtim zedelensin istemiyorum yuvam Bi kere gittim annemlere eşim hala yüzüme vuruyor evimizin sorununu dışarı yansıttın diye. Halbuki burda bizim her haltımizi duyan kendi ailesi var

Evinizi başka bir yere taşıma imkanınız varmı? Eğer imkanınız yoksa oldukça muhabbet kurmamaya özen gösterin. Ama aynı binada konuşmamak küslük olmaz. Şimdi olsa çocuk doğunca olmaz.

Evinizi başka bir yere taşıma imkanınız varmı? Eğer imkanınız yoksa oldukça muhabbet kurmamaya özen gösterin. Ama aynı binada konuşmamak küslük olmaz. Şimdi olsa çocuk doğunca olmaz.
Su anlik yok gibi malesef. 2 aydır konuşmuyorum zaten ama işte yarın öbür gün birileri geldiğinde illaki bende gidicem. Birkaç kez biraraya geldik yüzlerine bakmıyorum bile etrafımda dönüyorlar ama zerre umrumda değiller. Karşıma gelip yaşlarına yakışanı yapamadılar konusamadilar benimle ondan nefret ettim zaten

Su anlik yok gibi malesef. 2 aydır konuşmuyorum zaten ama işte yarın öbür gün birileri geldiğinde illaki bende gidicem. Birkaç kez biraraya geldik yüzlerine bakmıyorum bile etrafımda dönüyorlar ama zerre umrumda değiller. Karşıma gelip yaşlarına yakışanı yapamadılar konusamadilar benimle ondan nefret ettim zaten
Ozman yapacak bişey yok. Takıp bebeğinizi de strese sokmayın.

Back
X